Įkraunama...
Įkraunama...

DŽS - dirgliosios žarnos sindromas

ir dar labai gerai sidabrazoliu arbata tikrai suveikia
Atsakyti
Paantrinsiu dėl sidabražolių. Tikrai padeda.
Atsakyti
sveikos mergytes senai jau buvau pas jus,gal kas prisimena mane,dar vis sergu dzs aisku ne taip kaip anksciau ax.gif ,negaledavau be baimes iset ,dar paviduriuoju vis kai labai kur nors eiti. schmoll.gif manau sita liga visam gyvenimui. verysad.gif
Atsakyti
Visos sergam. Kam įdomu, parašykit privačią žinutę, papasakosiu kur dabar lankausi, gal ir jūs norėsit pabandyti.
Atsakyti
Liudna man... metus geriau antidepresantus, lyg buvo ir geriau, o va pastaruoju metu sumazinau doze ir vel viskas isnaujo verysad.gif tai taip iseina kad jie nieko negydo? nera visai nuotaikos.... verysad.gif
Atsakyti
Norejau paklausti, o kaip jus ruosiate ta sidabrazole? ir kokiom dozem vartojat? ax.gif bijau nepadaugint, nes kazkas minejo kad supykino nuo tos zoles sakniastiebiu.... internete radau kad 1 valg. sauksta sakniastiebiu virti 20 min uzpylus stikline verdancio vandens.... blush2.gif ir gerti 3-4 kartus per diena pries valgi.. cia ir praktiskai tai tinka? ax.gif
Atsakyti
Aš turiu natūralios, ne iš vaistinės, tai į nedidelį puodą įmetu vieną šaknelę arba dvi jei mažos ir verdu kol paraudonuoja. Gal kokiam litrui vandens.
O jei tų iš vaistinės, tai kokį žiupsnį, apie 2 šaukštelius litrui ir geriu po to visą dieną. Niekada nebuvo bloga, o sukietina tai tikrai.
Atsakyti
Sveikos, per televiziją ką tik rodė apie Habba sindromą, apie tai kaip nemoka jo nustatyti ir kad 3 milijonai amerikiečių nuo jo kenčia, o to nežino, o jis lengvai pagydomas, tai kai dėl tulžies nuolat viduriuojama ar kažkaip panašiai, mačiau tik galą, bet prisiminiau šią temą, gal ir jums kuriai tas pat ir išsigelbėsit, Sėkmės.
http://habbasyndrome.com/index.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Chemija: 09 sausio 2010 - 18:52
Vakar diagnozavo DZS smile.gif sake jo yra trys tipai - pas mane nera problemu su viduriais, bet kazkoks tipas, kai tiesiog skauda pilva unsure.gif
Atsakyti
Sveikos/sveiki smile.gif Esu visai ne mama , esu vyras, bet kadangi cia jus placiai apie tai diskutuojate, uzsireginau. Speju turiu dzs. Issamiu tyrimu nedare, tik taip spejo chirurgas , padares ultragarsini tyrima pilvo, nes kreipiausi del skausmu kairej pusej pilvo, tiesa ne apacioj o ten mazdaug kur kasa. Tiesa, tie skausmai per keleta metu buvo tik keleta kartu ir pradejo savaime, tai ne tame beda mano. Noriu jusu visu paklausti ar mano simptomai turetu buti dzs simptomai, nes nevisai atitinka aprasymus internete.
Turiu/turejau psixologiniu problemu sokiu tokiu, teko truputi vartoti antidepresantus. Deja nelabai jie man padejo, nebevartoju jau senai. Deja kaip tik tada, baigus antidepresantus vartoti ir prasidejo visi nemalonumai.
As viduriuoju. Ir rytais ir vakarais, kaip papuola. Nors raso vakarai jei dzs neturetu to buti. buna savaite dvi viskas ok, poto savaite nieko gero , ne istisai. Raso jog dzs nera susijas su stresu ar psixologine busena. deja, bunant namie , iprastoj ir ramioj aplinkoj, nemalonumu pasitaiko zymiai reciau. kazkur isejus is namu, priklausomai nuo jaudinimosi lygio , daugiau maziau uzpuola viduriavimas. Pvz jeigu sakykim koks pasimatymas laukia, tada isvis, juk jaudiniesi daugiau...
Realiai neturiu as dzs budingu simptomu tokiu kaip pilvo putimas, na buna siek tiek gal , bet tas nemaiso mano gyvenimo kokybei , praktiskai ir skausmu as neturiu. Pagrindine problema ta , jog sakykim pries iseidamas kazkur as pasedziu tualete ir viskas lyg ok, o isejus uz pusvalandzio reikia jau skubos tvarka ieskoti vel tualeto smile.gif Ir tai visai susija su stresu, jaudinimuisi , itampa. Kada kazkoks svarbesnis susitikimas, tada dar ir jaudiniesi kad neuzpultu viduriavimas, ir is to aisku kad jis uzpuola...
Daug cia prirasiau, tikiuosi suprasit esme smile.gif
Tad noriu paklaust , kaip manot, cia dzs... ? Kaip tai spresti ... ?
Aciu uz patarimus.
Atsakyti
Labas, iš visų simptomų sprendžiu, kad tau tikrai DŽS. Nežinau, kur skaitei, kad DŽS nesusijęs su stresu, bet yra visiškai priešingai. Tas pilvo susukimas išėjus kažkur ar papuolus į padėtį, kuri verčia nerimauti ir yra pagrindinis ir baisiausias dalykas, kuris kankina visus sergančius DŽS. (Išskyrus tuos, kuriems pasireiškia vidurių užkietėjimu.)
Žinoma, tau reikėtų išsitirti žarnyną dėl viso pikto. Bet tikimybė, kad bus kažkas labai rimto turint tokius simptomus nedidelė, nebent esi vyresnio amžiaus.
Manęs asmeniškai irgi nekankina nei pūtimas, nei skausmai kažkokie, o vakarais jaučiuosi daug geriau. Galbūt tau suka vakarais pilvą iškart po valgio? Taip būna, kai tarkim ilgą laiką esi alkanas ir užvalgai.
Kaip spręsti? Kiekvienam tinka skirtingi būdai. Geriam AD, visokias žoleles, svarbiausia vidinis nusiteikimas vis tik.
Atsakyti
Na paskaitinejau daugiau forumus, matau visiems susija su stresu, o pries tai skaiciau medicininius aprasymus ligos, ten raso kad ne smile.gif Na kiek girdejau zarnyno tyrimas nera malonus dalykas, beto nesu draustas socialiai, tad gal nesitirsim jo... Vyresnis as , man virs 30 , o tokie negalavimai kamuoja kokius 7 metus turbut... Kada vartojau antidepresantus, tai galedavau sakykim piena su alum gerti ir nieko. Kazkaip nesinori prie ju gryzti..... Man is ryto visada buna. O vakarais tai butent tik jais pasireiskia tai jog iseini is namu lyg nenoredamas, ir poto susuka vidurius.
Atsakyti