Įkraunama...
Įkraunama...

DŽS - dirgliosios žarnos sindromas

o man skauda kairi sona , ypac pries mmm , ginekologiskai viskas tvarkoj, ka man tirt belieka zarnyna bet as tikrai neprisiversiu daryt to tyrimo ....sad.gif itariu kad man sita dirgli zarna tik man su kietejimu linkusi o ne su viduriavimu.....
Atsakyti
Dar vertėtų pasitikrinti skydliaukę, nes jei skydliaukės veiklos sulėtėjimas, tai gali pasireikšti vidurių užkietėjimas, o jei skydlaiukės veikla suaktyvejus, tai pasireiškia viduriavimas... įdomu cia gali būt susiję su tuo DŽS? g.gif eisiu šią savaitę darytis to tyrimo....
Atsakyti
Labutis:) Panasu, kad ir as turiu DZS, jau kokia 4 metus. Na, as neviduriuodavau dienomis, bet isstitustinti negaledavau, nors ir jausdavau nora tai daryti, eme berti veida, pusdavo pilva, nevirskinimo pojutis skrandyje (maistas isstovedavo jame po pusdieni). Buvo ir bemiegiu naktu, teko apriboti maisto produktus, o "Lepicol'is" tapo didziuoju gelbetoju tualeto reikaluose. Sveikata svyruodavo-tai gerai, labai gerai arba nieko gero visai...

Visai netycia "health shop'e" isigyjau knyga "Allergies Disease in Disguise" parasyta gydytojos Carolee Bateson-Kosch. Tikrai tikrai verta isigyti visiems ir visoms, ir sveikiems, ir nesveikiems. Stai nuoroda: http://www.amazon.co...y/dp/0920470424

Nidra, jums jauciu tikrai patiks si knyga, matau, jog domites giliau, norite suzinoti viska nuo A iki Z. As, tiesa, pati ja studijuoju, dar iki galo neperskaiciau, bet jau ruosiuosi programai, kuri siuloma knyga parasiusios medikes.
Atsakyti
Jo kiek zinau del hiperfunkcijos gali but viduriavimas unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(marijax @ 2010 02 11, 17:52)
Nidra, jums jauciu tikrai patiks si knyga, matau, jog domites giliau, norite suzinoti viska nuo A iki Z. As, tiesa, pati ja studijuoju, dar iki galo neperskaiciau, bet jau ruosiuosi programai, kuri siuloma knyga parasiusios medikes.

Gal galit plačiau pasakyti kokią ten programą siūlo? ax.gif gal mitybą reguliuoti? Ar kokius receptus? Fizinius pratimus? Vienu žodžiu, konkrečiau kokią ten programą siūlo? ax.gif
Atsakyti
marijax gal gali biski placiau pakomentuot
Atsakyti
Sveikos. Trumpai apie programa...

Programos ideja-isvalyti organizma. Ka reikia daryti?

Atsikratyti parazitu pertekliumi (kandidoze ir kt.) geriant dekano rugsti (300mg), askorbo rugsti (100mg), propionic rugsti (100mg), biotina (300mcg), Vitamina E 5 IU. Taip pat cesnaka, moliugo seklas, greipfruto seklu ekstrakta.

Atsisakyti maisto, kuris organizme priimamas kaip alergenas; tai-kvieciai (ir viskas is ju), VISI pieno produktai (isskyrus sviesta), cukrus (bet kokios formos (gliukoze, fruktoze ir molase ir pan. medus, nuo cukraus, mat, dauginasi parazitai.

Taip pat atsisakyti maisto, kurio pavalgius jauciate sunkuma, nevirskinima, fermentuoto maisto, maisto is pakuociu, skardiniu, visokiu sausainiu, pyragu; mieliu ir produktu, kuriu sudetyje yra mieliu, raugo, dziovintu vaisiu; desru, kumpiu (perdirbtos mesos), kiaulienos, grybu, zemes riesutu, vaisiu sulciu is pakeliu, gazuotu gerimu; acto ir produktu turincio jo, alkoholio. Zodziu, valgyti kuo naturalesni ir kuo maziau perdirbta maista;)

Riebalai: sviestas ir alyvuogiu aliejus (pastarasis turi oleic rugsti, kuri neleidzia kandidozei pasiversti i dar zalingesne forma- mycelia fungal).

Spaustis sviezias darzoviu sultis. Apie vaisiu sviezias sultis neuzsiminta, vaisius reikia valgyti tokius, kokie jie yra (nevirti ar kitaip neapdoroti).

Gerti probiotikus (lactobacillus acidophilus ir bifidus); gydymo doze - 18-20 bilionu per diena (profilaktine 7-8 bilionai).

Pries kiekviena valgi gerti fermentus, kad palengvintu virskinima, neapkrautu organizmo, kuris yra valomas programos metu. Efektyvus fermentai (augalines kilmes) yra sie: protease, amylase, lipase ir cellulase. Fermentus gerti gydymo metu BUTINA.

Kruopas galima ivairias valgyti, isskyrus kvietines, bet butinai pries verdant ismirkyti, taip jos tures daugiau butinu virskinimui fermentu;) Mirkyti reikia ir ansktines darzoves, riesutus.

Per diena isgerti 6-8 stiklines distiliuoto vandens, manau, tiks filtruotas. Is krano begantis netiks, is buteliu taip pat ne visi rekomenduojami. Vanduo atskiedzia susikaupusius toksinus, padeda isvalyti organizma. Zenklai, kad vandens geriama per mazai: galvos skausmas, saltkretis, karsciavimas, raumenu skausmas, isberimai.

Gerti vitaminu ir mineralu kompleksa (vit C, B6, Riebalu rugstys LA ir LNA, mineralai- cinkas, selenis ir magnis, vit A, vit E), geros kokybes.

Mastyti pozityviai, kas be ko, nenualinti organizmo bereikalingais darbais, stresais, pajudeti, pasimankstinti (yoga ir pan), sveikai gyventi zodziu:)

Ir taip sesias savaites.

Atrodo surasiau pagrindinius principus, laikytis reikia ju VISU.

Po programos po truputi supazindidnti organizma su pieno produktais, kvieciais, bet piena rekomenduojama vartoti nepasterizuota (nes jis prarades fermentus proceso metu), o i kvietinius auksciausios rusies miltus as ziuriu kreivai, net ir po programos jus vartoti nereikia, nebent patiems maltis (nusipirkti kavamale ar girneles;) ). Siuloma derinti maista (mesa be krakmolingu produktu ir pan). 70% maisto turi sudaryti sviezi vaisiai, darzoves, seklos ir riesutai, ir 30% grudai, kiausiniai ir mesa. Cia tiems, kurie nenori, kad sugriztu alergijos ir ligos, kurias ji "issaukia".

Siulau isigyti knyga, patiems pastudijuoti ja.

Tai tiek:)

Papildyta:
Pamirsau- taip pat vartoti ivairias zoleles, pieniu nuovira, artisoka, ciberzole. Ir nepamirskite - jokio cukraus! Stebekite produktus- pirktiniai buljonu kubeliai pagaminti ir is cukraus, ir kvieciu krakmolo galima aptikti, reikia buti budriems, atsargiems. Sekmes:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo marijax: 19 vasario 2010 - 18:06
Sveikos, aš šiandien pamačiau gleivių pasituštinusi ir taip persigandau... Niekad nieko panašaus nebuvo lyg... Sakykit, o gali būt nuo kokio maisto ar jau čia reikia tirtis man ar dar stebėti... Patarkit... Kraujo lyg keli siūleliai buvo... Šiaip man po gimdymo vis kamuoja vidurių kietėjimas, žiūriu maistą, bet būna, kad nenužiūriu kaip sakoma ir į wc einu su skausmais...
Sakykit ar galėtų jau kažką pasakyti pvz. iš pilvo organų echoskopijos? Ar čia net neverta tokio tyrimo darytis, o eiti tiesiai prie tų nemaloniųjų...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Liepa18*: 26 vasario 2010 - 18:36
Sveikos 4u.gif noriu paklausti..... o kaip jūs savo antrosioms pusem pasakėt , kad turit šitą sindromą? Kaip regavo.... ar išvis verta apie tai sakyti, padeda kiek nors?
Atsakyti
Sveikos, Manęs prašė paklausti. Kaip manot ar DŽS yra pakankamas pagrindas prašyti savarankiško mokymosi? Kiek žinau dar ir pūslė dirgli. Na aišku, gal ir neatrodo kitiems, kad tai išvis liga, bet matant kaip tai veikia žmogų ir kiek daug atsisakyti reikia. verysad.gif
Paskelbiau net temą atskirą, bet nelabai gavau informacijos. g.gif
Atsakyti
sveiki, manau ir as turiu sia probleme, taciau neviduriuoju ax.gif pilvas pastoviai toks lyg ispustas,visalaik raizo, lyg persivalgius, ir taip jau kokie 3 men. nejau tai nuo streso ? o jo mano gyvenime ne taip jau ir mazai.... unsure.gif
Atsakyti
labux..jungiuosi ir aš, darė visokius tyrimus, nieko nerado..pilvą skaudena pastoviai..viduriai - užkietėja, kartais viduriuoju.. iš pradžių labai pūtė pilvą, visokių ligų prisigalvojus buvau..daabr liovėsi pūtę..bet pilvo skausmas nepraeina.. gėriau visokių vaistų.. dabar geriu lepicol, Bowelcare - vitaminus žarnynui...dar tik pradžia, matysiu, kaip čia bus toliau...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Giedrime71: 30 kovo 2010 - 09:51