Būrimas Paprastomis ir Taro kortomis Numerologinės konsultacijos savęs pažinimo, suderinamumo su kitu asmeniu ar laiko parinkimo klausimais 25 metai dirbu su kortomis
Kaina nuo 35 Lt. Priėmimas tik užsiregistravus iš anksto telefonu: +37065610375
REGINA
Jau senai pas ja lankausi ir as ir mano draugės, tai kolkas tik geriausi atsiliepimai Tad rekomenduoju ir Jums...
Prieš porą metų, užklupus sunkiasniam laikotarpui buvau nušuoliavusi pas būrėją. Nieko ypatingo nepasakė. Mam kažkodėl susidarė nuomonė, kad daugiausiai moterų bėga pas būrėjas tuomet, kai sunkumai prispaudžia
Teisybė manau, kad moterys bėga pas būrėjas tik tada, kai rūpesčiai užspaudžia... Ir aš buvau viena tokių... Gyvenimas virto košmaru, nebeištvėriau - prisiverčiau nueiti...
Buvau pas Margaritą. Šeškinėj. Likau nenusivylusi. Rekomendavau kelioms sm narėms, kurios klausė manes per až kontaktų, - vienoms patiko, kitoms sakė, kad nusigrybavo.....
Sveikos, gal zinot chirologe Kaune? Pas A. Svirkiene didziuliai pinigai(350) nesamone... O R. Voveriene zinau, bet nenoriu pas ja. daugiau ir viskas, nezinau nieko...buciau dekinga jei parasytumet I privata AZ chirologe kaune:)
Buvau du kartus pas būrėjas. Ėjau pas visų išgirtas, neva labai geras būrėjas. Ir ką galiu pasakyti - gaila paliktų pinigų! Nauja suknelė man būtų padėjusi daug labiau Kiekviena būrėja, o ypatingai šiuo dalyku užsiimanti ilgai, yra super gera psichologė. Iš žmogaus išvaizdos galima labai daug pasakyti. Apranga, judesiai, kalbos maniera.. net ir neįgudęs žmogus galėtų labai daug pasakyti apie nepažįstamą asmenį. Kitas dalykas - beveik visi eina pas būrėjas, kai jiems yra vienokių ar kitokių gyvenimo problemų. Ateina jauna mergelė išsiburti, na ir taip aišku kas ją kamuoja - meilė Arba studijos, karjera. Visų problemos labai panašios. Būrėjos tikslas klientą nuteikti pozityviai. Aš jau turiu šį mėnesį susituokti, o jaunikio kaip nėra taip:D Mes esame savo likimo kalviai, niekas negali įspėti ateities, nes jos tiesiog nėra. Yra praeitis ir dabartis, bet ne ateitis;)
vienaip ar kitaip pas būrėjus ir aiškiaregius kreipiasi žmonės kurie tikrai susiduria su nepakeliamais sunkumais savo gyvenime. taip atsitiko ir man... nuoširdžiai norėčiau pasidalinti savo istorija, nes gal būt kažkam reikia tokios pagalbos kokią gavau aš. pradėsiu nuo to, kad pries 4 mėn. man gyvenimas atrodė nemielas ir gyvenau tik "įjungusi" autopilotą... problemos mano pečiams atrodė nebepakeliamos - verslas griuvo is pamatų, sužinojau apie vyro neištikimybę (kuri pasirodo truko 1,5 metų), finansinė padėtis ir slegiančios skolos vertė galvoti apie emigraciją... 6 mėn. buvo bemiegių naktų, keldavausi ir eidavau dirbti tik dėl to kad kažką daryt o ne griaužt savęs... ir visai netikėtai vienam renginį sutikau moterį, apie kurią žinojau tik tiek jog ji yra aiškiaregė. bendravom paprastai žmogiškai, nedrįsau jos renginio metu užpult klausimais apie savo problemas. bet mes apsikeitėm kontaktais... ir dar padvejojus kelias savaites ryžausi jai paskambinti... susitikom... ir mielosios, man "stalčius" atsidarė, kaip ji pradėjo atsargiai labai rinkdama žodžius kalbėti apie mane slegiančias problemas... pirmo susitikimo metu ji buvo itin atsargi, tačiau davė patarimų kaip turėčiau keisti ir kas yra negerai, kas yra mano nesėkmių priežastis... daug kas nusišypsos per lūpos kampelį, kad eilinė psichologė... tačiau ji pasakė tokius dalykus kurių ji niekaip negalėjo žinoti, to nežinojo net mano patys artimiausi žmonės... nesilankiau pas ją labai dažnai. tačiau po kiekvieno vizito pas ją, aš jausdavau kaip viskas keičiasi... negaliu tvirtint kad man dabar viskas yra super! bet, mano verslas vėl palaipsniui atsigauna, pradėjau grąžint skolas, su vyrų santykiai pasikeitė (dabar mes bandom užmiršti visas nuoskaudas, aš mokinuosi atleisti jo išdavystę), sveikata taip pat taisosi, man gyvenimas nušvito kitom spalvom ir man gryžo noras gyventi... liko viena problema tai apleistas mano vaiko auklėjimas. per bėdas aš buvau nustūmus man brangiausią žmogutį į šoną... bet čia jau joks aiškiaregys nesugrąžins laiko atgal ir nepataisys tų santykių... viską turiu padaryti pati, duoti vaikui tai ką iš jo buvau atėmusi - motinišką šilumą, dėmesį ir globą... po to pas ją kreipėsi ir mano teta ir kita pusseserė ir abi lygiai taip pat gavo atsakymus į savo klausimus... jei kam reikia kontaktų rašykit, būtinai pasidalinsiu jos el.pastu, kadangi telefono numerio ji neskelbia ir prašė be jos žinios nedalinti, tačiau tikrai į el.laiškus atsako!