Įkraunama...
Įkraunama...

Būrėjos

šiaip gan seniai noriu nueiti, mane traukia tokie dalykai mielai norėčiau ir pati išmokti... bet vis nenueinu pinigėlių gaila 4u.gif ax.gif

bet manau ateityja kada nueisiu bigsmile.gif
Atsakyti
neeinu ir nesiruošiu .. briedas čia man.
Atsakyti
pas būrėjas niekada neinu ir niekada neisiu.

pati galiu priimti sprendimus savo galva ar paklausius patikimų žmonių patarimų, o ne bobos juodais plaukais lotuliukas.gif
turiu netolimą giminaitę, kuri visada buvo šiaip susivėlusi ir apsikuitusi boba, o dabar jau žinoma kaip būrėja kortomis lotuliukas.gif sugalvojo moteriškė, kaip pinigų krizės metu susiveikti ir patiklių moteriškių lotuliukas.gif o aplinkinius tik juokas ima....
Atsakyti
QUOTE(virvė @ 2010 01 29, 13:02)
pas būrėjas niekada neinu ir niekada neisiu.

pati galiu priimti sprendimus savo galva ar paklausius patikimų žmonių patarimų, o ne bobos juodais plaukais lotuliukas.gif
turiu netolimą giminaitę, kuri visada buvo šiaip susivėlusi ir apsikuitusi boba, o dabar jau žinoma kaip būrėja kortomis lotuliukas.gif  sugalvojo moteriškė, kaip pinigų krizės metu susiveikti ir patiklių moteriškių lotuliukas.gif o aplinkinius tik juokas ima....

niekada nesakyk niekada.Tai iš asmeninės patirties . As irgi sakiau,kad niekada neeisiu lotuliukas.gif . Ber karta visdelto nuejau. Pasirodo teisybe pasake. Bet irgi sakau gal jau daugiau neeisiu. Bet nesakau kad niekada schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(te verde @ 2010 01 21, 11:15)
Niekada ten nebuvau ir nemanau eiti.  Nesuprantu ir negerbiu zmoniu uzsiiminejanciu ir tikinciu.

Pritariu tau smile.gif
Mano viena grupioke, buvo nuejus, tai jai isbure, kad greit sutiks sviesiaplauki, melynaki savo busimaji... bet jau 10 m. to sviesiaplaukio melynakio laukia biggrin.gif
Man idomu, kodel jus einat pas burejas? Kas ten tokio idomaus?
Atsakyti
pas mane į darbą kartas nuo karto užeina sena čigonė, siaubas aš jos net bijau, tokia bjauri boba , dar pinigų prašo, fui nemėgstu čigonių,jos manau tik apsukti nori ...
o šiaip kiek esu buvusi burtis tai nežinau, teisybės dar nebuvo ;-))))
Atsakyti
QUOTE(dominyka2009 @ 2009 05 13, 22:21)
ar tikite burejomis ,noreciau nueiti isiburti ,bet vis kazkaip nedristu,gal bijau kad suzinosiu kazka baisaus,nes drauges vyrui ispranasvo kad vyras miars , tai ir isipilde nepraejus dviem savaitem, ji man dave numeri ,bet net nedristu paskambinti nes bijau , tai ir norejau paklaust ar daznai vaikstote pas burejas.

lotuliukas.gif lotuliukas.gif burejos yra zmoniu mulkinimas, netikiu, neisiu ir is vis reikia netureti ka veikti biggrin.gif patarciau niekada ten ir neiti, isvis kiek teke girdeti bureja net negali sakyti apie kazkieno mirti...
as esu tikinti, o tai draudziama, nu bet ir siaip, koks tikslas, nu kur logika, pinigeliu svaistymas, aisku burejom tik to ir reikia schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Tyara @ 2010 01 26, 00:39)
Gal kas zinot gerą burėja Šiauliuose? Ir nebranginink? 4u.gif

as zinau..
Atsakyti
Nesenai buvau pas bureja is Jonavos Janina,na nezinau man ji patiko,viska pataike ka iki siol turiu nkaip gyvenu o ar ateiti nuspejo tai dar paziuresime,tikiuosi kad taip nes labai gerai ispranasavo ax.gif
Atsakyti
Įdomu būtų nueiti, bet blin pinigų man tokiems dalykams gaila g.gif
Atsakyti
Labukas,
gal zinote burejos berots Reginos telefona is Vilniaus, Gerosios Vilties g. bendrabutyje gyvena ?
Labaix reikia. Kai pries metus buvau viska tiksliai pasake.

Aciu
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2010 01 26, 17:27)
neeinu ir nesiruošiu .. briedas čia man.

thumbup.gif
Atsakyti