Įkraunama...
Įkraunama...

Būrėjos

NIEKADA NEINU PAS JOKIAS BUREJAS. Uosvene buvo kai buvau n escia tai pasake jai kad tures anuka. na issipilde pranasyste. o siaip dar kai net neitariau kad laukiausi tai pati buriausi su taro kortom ir visa laika rode kad bus vaikas. Supikau tada ir nuteskiau jas vel i stalciu, o po savaites kazkur suzinojau kad laukiuosi. tai va taip buvo. net nezinau ar tiket tom burejom ir burtais. g.gif
Atsakyti
neinu, jei noriu pati sau kortas keliu smile.gif ir tiek
Atsakyti
Einu, bet nezinau ar tikiu g.gif Daug pasako teisybes, o daug ir netiesos. Ka nuplanuoju ir jei stengiuosi, ivyksta. Manau, kad tai mano nuopelnas lotuliukas.gif
Atsakyti
Buvau dukart gyvenime.

Pas žymiąją Vaivą - beje esamą 'būseną', gyvenimo situaciją, asmeninius faktus pasakė labai labai tiksliai, tikrai nustebino, pagal kortas nusakė ir ateitį..pildėsi, bet ne viskas..kai kas dar likę ateičiai biggrin.gif

O kitąkart buvau Juozapavičiaus gatvėje kažkokioje nusmurgusioje kontorėlėje, nebepamenu nė būrėjos vardo, nieko..pribūrė ji man daug ir žiauriai..išklojo kiek sunkumų, skausmo ir negero laukia..nieko praktiškai gražaus ar pozityvaus neišgirdau ax.gif Išėjusi net pykau, kad tiek nesąmonių galima pasakyt, nes mano gyvenimas buvo visai gražus.
Baisiausia buvo tai, kad 'nušvitimas' atėjo po to, kai visą tą išburtą siaubą išgyvenau.. kad viskas girdėta, kad tai buvo pranašauta, aš supratau tik 'po to'...supratau, jog tiesiog buvau užmiršusi kaip pasakytą nesąmonę..o štai ji ėmė ir išsipildė..
Nuo to karto kažkaip vengiu ir nebegalvoju apie būrėjas, nors neneigsiu, jog būtų smalsu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2010 03 15, 12:39)
Buvau dukart gyvenime.

Pas žymiąją Vaivą - beje esamą 'būseną', gyvenimo situaciją, asmeninius faktus pasakė labai labai tiksliai, tikrai nustebino, pagal kortas nusakė ir ateitį..pildėsi, bet ne viskas..kai kas dar likę ateičiai biggrin.gif

O kitąkart buvau Juozapavičiaus gatvėje kažkokioje nusmurgusioje kontorėlėje, nebepamenu nė būrėjos vardo, nieko..pribūrė ji man daug ir žiauriai..išklojo kiek sunkumų, skausmo ir negero laukia..nieko praktiškai gražaus ar pozityvaus neišgirdau ax.gif Išėjusi net pykau, kad tiek nesąmonių galima pasakyt, nes mano gyvenimas buvo visai gražus.
Baisiausia buvo tai, kad 'nušvitimas' atėjo po to, kai visą tą išburtą siaubą išgyvenau.. kad viskas girdėta, kad tai buvo pranašauta, aš supratau tik 'po to'...supratau, jog tiesiog buvau užmiršusi kaip pasakytą nesąmonę..o štai ji ėmė ir išsipildė..
Nuo to karto kažkaip vengiu ir nebegalvoju apie būrėjas, nors neneigsiu, jog būtų smalsu  smile.gif

Sveikutes,

buvau pora kartu pas bureja ir astrologe. Manau, kad burejos pasako, tai ka nori isgirsti, apie ka dazniausiai galvoji, nes kortos tampa pasamones laidinininku tarp burejos ir kliento.
Jeigu dabar reiketu rinktis-eiciau tik pas astrologe. Brangiau, bet tiksliau. Astrologas tau nepateiks dviprasmisku faktu: sviesus, tamsus vaikinas ir pan. Jis tau patars atsizvelgiant i tavo kosmograma smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2010 01 26, 17:27)
neeinu ir nesiruošiu .. briedas čia man.

Na Lierai truputi gal "parodziau", kad ne visiskas briedas bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Nireja @ 2010 03 15, 13:00)
Sveikutes,
Jeigu dabar reiketu rinktis-eiciau tik pas astrologe. Brangiau, bet tiksliau. Astrologas tau nepateiks dviprasmisku faktu: sviesus, tamsus vaikinas ir pan. Jis tau patars atsizvelgiant i tavo kosmograma smile.gif

Tai yra skirtingos sistemos...o normali "bureja" irgi nepezės apie sviesius ar tamsius. Idealu,kai astrologe yra ir tarologe-tada tiesiog galima sutikrinti informacija (ypač soliaro). Be to,kai reikia daryti atsakinga pasirinkima,cia irgi greiciau padetu tarologe,o ne astrologe ar chirologe.
Atsakyti
QUOTE(Nireja @ 2010 03 15, 13:00)
Manau, kad burejos pasako, tai ka nori isgirsti, apie ka dazniausiai galvoji, nes kortos tampa pasamones laidinininku tarp burejos ir kliento.

Arba įdeda į tą pasąmonę tai ko girdėti nė nenorėtum...bet išgirsti ir nepaliauji galvoti kurį laiką, kaip 'programa 'kokia..jei pasakė, kad bus sunkumų ir jie iš tikrųjų kils, tai dar nežinia ar jie ir būtų buvę, ar čia pats savo mintimis prišaukei ax.gif Gal aš ir neteisingai mąstau, bet pati jaučiausi būtent taip ax.gif

Vienoje situacijoje pasielgiau tikrai 'keistai', pačiai sau nesuprantamai (pamiršusi visas pranašystes) ir po to išsivyniojo visas negerumų kamuolys..kaip sniego gniūžtė riedėdama nuo kalno tampa dideliu sniego kamuoliu, lavina..
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2010 03 15, 14:39)

Oi, pagaliau aptikau mamytę, buvusią Juozapavičiaus g.! bigsmile.gif Aš irgi tose vietose esu buvusi, tuo metu savo ateitį piešiau truputį kitaip, tai greitai pamiršau, ką sakė būrėja, o kai po kelių metų išsipildė kai kurie dalykai, bandžiau ją susirasti, bet kontorėlė užsidariusi buvo. Tik prisimenu, kad viena iš tų būrėjų buvo šviesiaplaukė ir atvažiuodavo kažkur iš Vilniaus raj. Gal prisimentae, kaip atrodė jūsų būrėja ir kuo vardu buvo? Jei ėjote su drauge, gal ji prisimena? Vis dar tikiuosi ją susirasti.
Atsakyti
QUOTE(Noriu_padovanoti @ 2010 03 15, 16:08)
Gal prisimentae, kaip atrodė jūsų būrėja ir kuo vardu buvo? Jei ėjote su drauge, gal ji prisimena? Vis dar tikiuosi ją susirasti.

Labai gerai pamenu, kad bevaikščiodamos su mama po miestą sumanėm užeiti..Ji vardo neprisimena, aš irgi..Būrėjos ten buvo dvi. Tik likęs prisiminimas, kad nelietuviškas vardas buvo..bet nepamenu ar Svetlana, ar Natalija..o gal išvis nė vienas iš jų doh.gif Moteris buvo maždaug tarp 30 ir 40-ies, tamsiaplaukė, tamsiaakė, tokia gan putli..nestora, bet ir nesmulki ..bet per tiek metų, pasikeisti žmogus galėjo...

O labai labai tiksliai visą ateitį mano mamai (bet apie mane) pasakė toks indas (jis skelbdavosi laikraščiuose, kad mokina anglų ir dar kažkokių kelių kalbų), kuris priimdavo Rinktinės g. berods.. Bet išsipildė absoliučiai viskas smulkmeniškai, net nejauku..susakė mėnesių tikslumu, tai man dėl vieno dalyko tik vienu mėnesiu suklydo.. blink.gif
Va pas jį aš ir pati galbūt susigundyčiau nueiti, bet irgi nebežinau kur rasti...
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2010 03 15, 13:25)
Arba įdeda į tą pasąmonę tai ko girdėti nė nenorėtum...bet išgirsti ir nepaliauji galvoti kurį laiką, kaip 'programa 'kokia..jei pasakė, kad bus sunkumų ir jie iš tikrųjų kils, tai dar nežinia ar jie ir būtų buvę, ar čia pats savo mintimis prišaukei ax.gif Gal aš ir neteisingai mąstau, bet pati jaučiausi būtent taip ax.gif

Vienoje situacijoje pasielgiau tikrai 'keistai', pačiai sau nesuprantamai (pamiršusi visas pranašystes) ir po to išsivyniojo visas negerumų kamuolys..kaip sniego gniūžtė riedėdama nuo kalno tampa dideliu sniego kamuoliu, lavina..

Pritariu smile.gif Pasamone kaip kempine sugeria visa informacija ir paskui nesamoningai pradedi gyventi pagal nauja programa... g.gif Zinoti visada gerai, taciau reikia islikti skeptike, nepriimti visko uz gryna piniga... Taciau tai nera lengva, bet tuom ir idomus gyvenimas, kad kai nori gali perlipti pats per save ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2010 03 15, 22:10)
Labai gerai pamenu, kad bevaikščiodamos su mama po miestą sumanėm užeiti..Ji vardo neprisimena, aš irgi..Būrėjos ten buvo dvi. Tik likęs prisiminimas, kad nelietuviškas vardas buvo..bet nepamenu ar Svetlana, ar Natalija..o gal išvis nė vienas iš jų doh.gif Moteris buvo maždaug tarp 30 ir 40-ies, tamsiaplaukė, tamsiaakė, tokia gan putli..nestora, bet ir nesmulki .

A, taip, prisimenu tą Svetlaną - ją radau, kai nuėjau ieškoti tos šviesiosios ir neberadau. Tai ji mane pradėjo guosti, kad susitaikysiu su berniuku, sako, tu pasikviesk jį namo, susėskit vietuvėj, išgerkit arbatos, tu žinai, kad jaukiausia vieta namie yra virtuvė, ir t.t. blink.gif Aš neapsikentusi juoktis pradėjau, sakau, aš visai nenoriu su juo taikytis, viskas baigta, ir ne dėl to atėjau, geriau pasakykit, kada kitą sutiksiu tongue.gif Tai ji, aišku, pagalvojo, kad "visos sako, kad baigta, o iš tikrųjų nori susitaikyti" ir vėl man pradėjo aiškint vyrų psichologiją... net nebejuokinga pasidarė, tik susierzinau, kad be reikalo atėjau, irgi mat psichologė-konsultantė. Su tuo diedu, beje tikrai nesusitaikiau, nes taip jau buvau nusprendusi ir viskas.
O ta šviesioji, kurios ieškau, buvo lietuvė, lyg Vida, lyg Nijolė... neatsimenu veido, bet kažkuo panaši į Angeliną Zalatorienę... tokia paprasta ir inteligentiška, jokių raganiškų detalių, nepasakysi, kad tipiška būrėja. Ir atvažiuodavo iš rajono ar užmiesčio. Gal kas žino, apie ką kalbu, jei skaito...
Atsakyti
O apie Ilzę esat kas girdėję? smile.gif
Atsakyti