Įkraunama...
Įkraunama...

Būrėjos

Esu buvus vaikystej, bet kad nelabai kas issipilde, bendrai paemus ax.gif Man tai pasakos visi tie burimai, gal kas tiki, tam pildosi, nezinau... unsure.gif
Atsakyti
esu, viena karta ax.gif
Atsakyti
nesu nė karto buvusi pas jokią būrėją, bet jau kuris laikas norisi apsilankyti ax.gif tik va nežinau kur surasti kokią patikimą doh.gif
Atsakyti
esu buvus du kartus (pas skirtingas), tai pirma karta graziai moteris snekejo, bet konkreciai nelabai ka ir pasake...

O antra karta (pries 4 metus) tai labai konkreciai isbure ir viskas ateityje 90% issipilde... bet daugiau nusprendziau neerzint likimo ir neit, taip idomiau gyvent tongue.gif
Atsakyti
Esu vieną kart buvusi, bet niekas neišsipildė, todėl daugiau nesiryžtu eit blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(dominyka2009 @ 2009 05 13, 21:21)

Burimas-nuodeme
Atsakyti
esu buvusi porą kartų, bet labiau iš smalsumo. Nelabai gilinausi, kas tiesa kas ne, nes nelabai tikiu. smile.gif ėjau draugei kompaniją palaikyt. Įdomu buvo pažiūrėt kaip gi tos būrėjos dirba. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Shatura @ 2009 05 17, 13:41)
Burimas-nuodeme

O horoskopus skaitote?

Nebuvau ir nemanau, kad kas tai daro uz pinigus gali kazka konkreciai pasakyti.Visi burejai geri psichologai ir tiek.O kas tikrai turi dovana tokia ir nesuka sitokio biznio, tikrai nesireklamuoja kaip "burejas" smile.gif Nors...kai kuriose gyvenimo situacijose griebciausi ir sito siaudo.
Atsakyti
QUOTE(elenuxus @ 2009 05 17, 15:13)
O horoskopus skaitote?

ne, neskaitau.
Kiekviename saltinyje vis kitoks horoskopas buna. tai kas cia per astrologija tokia? Kuria astrologijos dalimi as tikiu? Kai aprasomas zmogasu budas pagal tam tikra zodiako zenkla. Tikriausiai zvaigzdziu issidestimas itakoja zmogaus buda. Gal but zvaigzdes ir gali pasakyti i ateiti apie sveikatos ir emocine busena. Bet cia ne burimas, o tiesiog protingu zmoniu stebejimas kaip zvaigzdziu issidestymas ir ju sudaromas magnetinis laukas, veikiantis zeme, itakoja zmoniu savijauta. Kai kuriuose universitetuose net yra tokios studijos. Berods Maskvoje vienas tokiu
Atsakyti
gaila pinigų tokiems dalykams bigsmile.gif o ir nemanau,kad kažką teisingo pasakys,paskui galvosi ir nervuosies,kaip jau bus,taip bus g.gif
Atsakyti
Mano kai mama buvo tai pasakė, kad ji turi du vaikus, vieną berniuką, kitą mergaitę ( taip ir yra - manę ir brolį ), kad vienas berniukas vyresnis, mergaitė jaunesnė ( taip ir yra ). Kad sūnus turi 2 vaikus, mergaitę ir berniuką ( taip ir yra ), kad mergaitė neturi vaikų ( tuo metu dar nesilaukiau ), pasakė, kad aš turėsiu 2 vaikus. Ir dar net visokias nesamones biggrin.gif Tikriausiai, kad ne visos burėjos apsimetėlės ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Jammin1 @ 2009 05 13, 22:20)
O aš niekada nebuvus, bet norėčiau bent kartą iš smalsumo nueiti  ax.gif

mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Shatura @ 2009 05 17, 13:41)
Burimas-nuodeme

Burimas nuodėmė - katalikams taip mirksiukas.gif Horoskopai tas pats bene mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Panelė_Monika* @ 2009 05 17, 16:26)
Burimas nuodėmė - katalikams taip  mirksiukas.gif

Ir staciatikiams irgi biggrin.gif ir kitoms krikscionybes sakom irgi
Atsakyti