Įkraunama...
Įkraunama...

Būrėjos

QUOTE(Shatura @ 2009 05 17, 17:31)
Ir staciatikiams irgi biggrin.gif ir kitoms krikscionybes sakom irgi

tai labiau religine politika,o ne nuodeme.. mirksiukas.gif
Atsakyti
Viena karta buvau.. pries koki menesiuka rolleyes.gif Na bureja pabure man.. ir tiek.. As nesu is tu zmoniu, kuris tiki burejomis... Tiesiog zinau ka pasake bureja ir stebesiu ar kas pildosi wub.gif Bet, kai MB suzinojo kur buvau, tai daugiau sake neleis pas jokias hurejas eiti, nes jos tik ir "pudrina" smegenis naiviems zmonems biggrin.gif Na nezinau kaip ten yra.. Bet pabandyti norejau ir pabandziau... Beje siek tiek jau issipilde... Ka buvo bureja sakiusi... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Daugiaziede @ 2009 05 17, 19:36)
tai labiau religine politika,o ne nuodeme.. mirksiukas.gif

naujaji testamenta skaitet? ten parasyta viskas
Atsakyti
QUOTE(Shatura @ 2009 05 17, 22:08)

Taip ir dar daugiau.Dogmatika neidomi,kaip ir sios salininku cia nuomones..
Atsakyti
QUOTE(Shatura @ 2009 05 17, 22:08)

Nelabai testamentais tikiu.
Atsakyti
QUOTE(dominyka2009 @ 2009 05 13, 23:21)
drauges vyrui ispranasvo kad vyras miars , tai ir isipilde nepraejus dviem savaitem

Bureja taip tiesiai sviesiai ir isreze zmogui, kad jis greitai mirs? Neiciau pas tokia.

O siaip man yra is delno skaite, ne burejos, o siaip pazistamos, kurios, atseit, sugeba. Bendrus mano bruozus nupasakojo, nieko ypatingo. O mano vyrui vienas vyriskis is delno skaite ir pasake "tavo zmona aborta pasidarys". Sakiau nesamone, nebus taip. Aborto nebuvo, bet persileidimas buvo, beveik pataike, ziuriu doh.gif

Atsakyti
Buvau pora kartu,kai man buvo 16 ir 17 metu 4u.gif .Ka ispranasavo(jei tik neatspejo g.gif ) viskas pildosi.O dabar as per daug gerai gyvenu,kad eiciau pas jas schmoll.gif .Bijau ka nors blogo isgirs.Nors realiai zinau,kad tai tik pasakos lotuliukas.gif
Atsakyti
pati tai būrėjų niekada neieškau,bet teko kelis kartus bendrauti,tai tokių nesamonių pribūrė,kad net juokas ima prisiminus lotuliukas.gif
Atsakyti
neinu ir neisiu
Atsakyti
Buvau keleta kartu bet dabar labai sunku laikotarpi gyvenu ir tikrai noriu nueiti pas gera bureja......
Atsakyti
Netikiu burėjomis ir nesilankau pas jas schmoll.gif Tikiu, kad burėjos tiksliai pasako dabartį ir praeitį, nes tai jau yra įvykę ir kažkur pasamonėje "užrašyta". O kas liečia ateities spėlionių išsipildymą, tai manau, kad žmogus išgirdęs nuspėtą savo ateitį, nejučiomis ar jučiomis daro taip, kad tai įvyktų. Tikrai netikiu, kad ateitis yra nuspėjama schmoll.gif
Atsakyti
nebuvau ne karto, bet noreciau jau smile.gif
Atsakyti