Įkraunama...
Įkraunama...

Būrėjos

Niekada nejau ir tikiuosi, kad niekas man smegenineje nesusisuks ir nenueisiu g.gif Netikiu tokiais dalykais, kiekvienas yra savo likimo kalvis, todel niekas negali tau jo pasakyt schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Andraja @ 2009 05 21, 23:34)
Netikiu burėjomis ir nesilankau pas jas schmoll.gif Tikiu, kad burėjos tiksliai pasako dabartį ir praeitį, nes tai jau yra įvykę ir kažkur pasamonėje "užrašyta". O kas liečia ateities spėlionių išsipildymą, tai manau, kad žmogus išgirdęs nuspėtą savo ateitį, nejučiomis ar jučiomis daro taip, kad tai įvyktų. Tikrai netikiu, kad ateitis yra nuspėjama schmoll.gif

Labai teisingai pasakyta. Labai daug kartu esu buvus pas daugeli bureju, o dabar labai ramiai be ju gyvenu. Ir man yra isburus vyro mirti. Seniai turejo but po velena, o jis net nesiruosia mirt bigsmile.gif Kai mums buna negerai, tai ir norim eiti, kai sekas-pamirstam. Tikrai patariu neit. Geriau uz tuos pinigelius ka nors nusipirkit. O nuodemes cia jokios nera. Jau kokias nuodemes kunigai daro doh.gif O jie juk dievo tarnai. Tai ka mes, eiliniai mirtingieji bigsmile.gif
Atsakyti
buvau karta,pasake visa tiesa apie praeiti,siek tiek apie ateiti,planuoju dar karta apsilankyti. Taciau noreciau kad butu Kaune g.gif gal zino kas gera? ir kad daug pinigu neplestu? 4u.gif
Atsakyti
viena karta buvau, bet lb senai, daugiau nesiruosiu eit, nebetikiu schmoll.gif
Atsakyti
niekada nebuvau .ir tikiuosi neiti schmoll.gif
Atsakyti
nebuvau ir nesiruosiu eiti
Atsakyti
Esu buvusi kokius tris kartus. rolleyes.gif Daug tiesos ir netiesos isgirdau, zodziu, smagi atrakcija ir tiek. smile.gif
Atsakyti
Niekada nebuvau,ir tikrai neisiu schmoll.gif
Atsakyti
Nebuvau, noreciau, bet bijau blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
Nebuvau, bet norėčiau. Smalsumo vedima
Atsakyti
Nebuvau, kažkaip netraukia, bet gal kada iš smalsumo nueisiu, nors netikiu tokiais dalykais smile.gif
Atsakyti
buvau kelis kartus, daugiau nenoriu schmoll.gif
Atsakyti