Įkraunama...
Įkraunama...

Būrėjos

nei karto nebuvau. gaila pinigų ir būrėjom ir loterijom.
Atsakyti
buvau vienakart 14-ikos metu...ka isbure tas issipilde, visi yvykiai iki mano vyro.pasak burejos sutikus ji turejau ilgai draugaut bet issiskirt biggrin.gif tik kazkodel jau leliuka supuojam ir ziedelius nesiojam rolleyes.gif ax.gif
Atsakyti
specialai nesu ejusi,bet esu pasirasiusi,cigonei leist is rankos isburt,issipilde,beveik viskas,tik vaiku sakicius ne toks koks sake,bet dar ne vakaras biggrin.gif mano drauge dabar is kortu bures,tai susitikus kitas drauges pasakojo ka sake,o jos juokiasi be kvapo ji nesupranta ,pasirodo ir joms ta pacia bure ir zodi i zodi ta pati sake lotuliukas.gif
Atsakyti
Buvau karta. Siaip artimiausius ivykius nuspejo, tuo metu jau buvau nescia, bet to nezinojau, o ji pasake: ''matau lopsi''. Sueme juokas, nes artimiausiuose planuose net mintyse neturejau, o vat.... Dar pasake, kad manes laukia turtingas gyvenimas dideliame name su daug vyresniu vyru. Na, jei ta dideli nama turejo omenyje daugiaauksti, sakykim, kad ir tai tiesa biggrin.gif Bet tiek ex'as buvo jaunesnis uz mane(pora menesiu), tiek dabartinis draugas jaunesnis. Tai nezinau, ar cia dar laukt to senelio, ar busiu kazka ne taip supratus g.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Buvau gal kokius 4 kartus smile.gif Manau, reikia eiti pas tikrą būrėją, o ne pas "verslininkę"(tą, kuri nesiverčia vien tik šituo amatu rolleyes.gif ) Pavyzdžiui, aš einu pas tą pačią netgi labai garbaus amžiaus moteriškę, o jos nr. sužinojau iš mamos, ši iš draugės...nebuvo ir nėra jokių reklamų, skelbimų.. smile.gif Ir pirmąsyk ėjau iš smalsumo ax.gif , o po to kai buvo reikalas- buvo sunkių laikotarpių ir pan. Aišku, nereikia visuo 100 proc. tikėtis, kad bus būtent taip, bet man, bent jau ką sakė anksčiau, jau pildosi, kai kas jau irgi įvyko... bigsmile.gif
O jei bijot, kad pasakys kažką baisaus, juk galit pasakyti, kad nenorite, kad sakytų, jei rodys kortos aišku, pvz,mirčių...

Ir manau, nereikia dažnai būrimais piktnaudžiauti. smile.gif O patį būrimą aš suprantu ne kitaip, kaip bendravimą su anapusiniu pasauliu... mirksiukas.gif
Atsakyti
Neinu, nejaučiu tokio poreikio ax.gif pati šitoje sritye praktikuojuosi, todėl nebent kam kitam padėlioju, bet pačiai nesinori nei sau kortas traukti, nei pas kažką eiti smile.gif
Atsakyti
Buvau kartą, bet labai nusivyliau.Daugiau nežadu paistalų klausyti schmoll.gif
Atsakyti
Klausimas toms, kurios būrėsi: kiek sumokėtjot už teisę žinoti, kas Jūsų laukia ir, ar buvo verta?

Sakyti, kad netikiu, negaliu, nes pati neišbandžiau, bet ir netraukia.
Atsakyti
Buvau pas kelias ant baikos. Viena visiskai tiksliai ateiti nuspejo... rolleyes.gif Dabar nevaikstau, pinigu gaila i bala...
Atsakyti
ChiolYn, būrėja, pas kurią buvau, niekada nesako kiek smile.gif - sako, kiek negaila, vienam gal ir 5 lt yra daug, kitam kitaip...
Aš čia kažkur girdėjau, kad jos negali už savo tokias paslaugas imti pinigų, nes gal praranda gebėjimus... g.gif
Atsakyti
Keletą kartą esu buvusi, bet tas laaaabai retai būna. Be to kai smalsu pati išsimetu kortas ir gana tiksliai nuspėju kas bus bigsmile.gif
Atsakyti
Mano nuomone - būrimas, tai tam tikrų ženklų interpretacija, t.y. kaip vertimas iš užsienio kalbos. Kaip žinia ne taip lengva surasti gerą vertėją kad ir iš anglų kalbos, o jau iš ženklų kalbos, juo labiau. Todėl ir nesilankau pas būrėjas, nors kartais būna labai smalsu smile.gif.
Atsakyti