Įkraunama...
Įkraunama...

kai tevai palieka viena vaika ligoninei

QUOTE(alfija @ 2009 05 15, 22:30)
ne. čia tema apie tai, moters, kaip daikto panaudojimas buityje, kur ją galima pritaikyti. Ir čia jau pagal pasirinkimą- kilimas vaikų kambaryje, paveikslas šalia šventųjų mergelių, tapetai, skuduras dulkėms ir daug kitokių galimybių pritaikyti ir pasirnkti.

O jei taip nesikandžojant...Ka issirinktum is tu pavyzdziu,jei reiktu ?As- kilimą,net negalvodama,as mirt galečiau uz savo vaikus,o tu?As meldziuosi ,kai vaikai serga,kad man ju visas ligas atiduotu,kad tik jie nesirgtu,o tu?Ir realizuoju as save ne vaikuose,o turiu megstama hobi
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo burbanti: 15 gegužės 2009 - 22:38
QUOTE(alfija @ 2009 05 15, 23:31)

tai prie ko čia labdara? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(TimbaLimba @ 2009 05 15, 23:34)
o ką veikia vaikai ligoninėj? ir išvis, kuom tai susiję su sergančiais vaikais? liga juk stresas, ne tik vaikui..

Vaikai ligoninėje gydomi. Su sergančiais vaikais tai nesusiję. Bet tema juk ne apie sergančius vaikus, o apie motinas, kurios nelanko vaikų ligoninėse.
Liga - stresas ne tik vaikui. Gera mintis. Kaip "ne tik vaikai" kovoja su tuo stresu?
Atsakyti
QUOTE(TimbaLimba @ 2009 05 15, 23:35)
tai prie ko čia labdara?  biggrin.gif

senelių prieglauda ir pats labdaros gavimas nestebina po tokių investicijų? Gerai, kad realiai vertinat savo investavimo politiką. Čia jums pagarba.
Atsakyti
QUOTE(TimbaLimba @ 2009 05 15, 23:34)
kam apsimesti kvailu? nugi stovykla tai toks dalykas, kur būna pramogų, diskonai, užsiemimai. o ką veikia vaikai ligoninėj? ir išvis, kuom tai susiję su sergančiais vaikais? liga juk stresas, ne tik vaikui..

drinks_cheers.gif būtent, tai visiškai skirtingi dalykai
Atsakyti
QUOTE(alfija @ 2009 05 15, 23:39)
senelių prieglauda ir pats labdaros gavimas nestebina po tokių investicijų? Gerai, kad realiai vertinat savo investavimo politiką. Čia jums pagarba.

kodėl turėtų stebint? investuoju ne dėl savęs, o dėl vaiko ateities smile.gif tam ir ateina vaikai, ne tam, kad mus senatvėj pažiūrėt, o tam, kad gražesnį pasaulį bandytų kurt blush2.gif o mūsų pareiga vaikus teisingai auklėt ir įteigt kuo teisingesnes vertybes.
Atsakyti
QUOTE(TimbaLimba @ 2009 05 15, 23:44)
investuoju ne dėl savęs, o dėl vaiko ateities smile.gif 

Beviltiška...
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2009 05 15, 23:38)
Vaikai ligoninėje gydomi. Su sergančiais vaikais tai nesusiję. Bet tema juk ne apie sergančius vaikus, o apie motinas, kurios nelanko vaikų ligoninėse.
Liga - stresas ne tik vaikui. Gera mintis. Kaip "ne tik vaikai" kovoja su tuo stresu?

ojoj biggrin.gif nu man irgi labai nemalonu būtų jeigu mano mama, man gulint ligoninėj net nepaskambintų ir nepaklaustų, kaip jaučiuos. čia turbūt nuo auklėjimo priklauso, ryšys turi išlikt, kad ir kur būtum. nes tas ryšys tarp mamos/tėvo ir vaiko juk ir yra svarbiausias.
Atsakyti
QUOTE(TimbaLimba @ 2009 05 15, 23:48)
nes tas ryšys tarp mamos/tėvo ir vaiko juk ir yra svarbiausias.

Svarbiausias kam?
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2009 05 15, 23:47)
Beviltiška...

cha cha biggrin.gif kaip išauginsi, taip ir turėsi tongue.gif
ir beje kodėl tai turėtų būt beviltiška, jei vaikui sugebėsiu įdiegt pagarbą ir supratimą savo pavydžiais, manau neturėsiu beviltiškos senatvės tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(Medinis @ 2009 05 15, 23:48)
Svarbiausias kam?

abiems smile.gif
Atsakyti
QUOTE(burbanti @ 2009 05 15, 23:12)
Kaip tu gali apie mane ka nors manyti manes nepažinodama  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif 

Lygiai taip pat, kaip ir jus apie kitus dalyvius ką tai manote. Ir beje tą darote labai garsiai ir dažnai…

QUOTE(burbanti @ 2009 05 15, 23:12)
neturi gailescio¬nemyli žmoniu.Taškas
Kokia moteris gali negaileti vaiku?

Taip aš nemylių svetimų man žmonių ir nemyliu svetimų vaikų. O jūs spėju mylite ir mane ir mano vaiką... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(TimbaLimba @ 2009 05 15, 23:51)
cha cha biggrin.gif  kaip išauginsi, taip ir turėsi tongue.gif 
ir beje kodėl tai turėtų būt beviltiška, jei vaikui sugebėsiu įdiegt pagarbą ir supratimą savo pavydžiais, manau neturėsiu beviltiškos senatvės tongue.gif

Jūs turite pasirinkimą: arba išauginti vaiką, kuris nepritaps gyvenime ir mirs nuo narkotikų perdozavimo arba AIDS, arba jūs turėsite beviltišką senatvę. Jūs dabar nežinote ką pasirinksite. Tai bus aišku po dešimties penkiolikos metų.
Atsakyti