Įkraunama...
Įkraunama...

kai tevai palieka viena vaika ligoninei

QUOTE(alfija @ 2009 05 15, 22:24)
nemanau, todėl kad vasaros stovyklas vaikams laikau labai geru dalyku ir ten leidžiu savo atžalą.

Prašoviau biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(alfija @ 2009 05 15, 23:21)
jei save investuojate į vaikus, pagal tų pačių vaikų pageidavimą, ar esatę pasiryžę su jais pasidalinti ir labdara kurią gausite senelių namuose?

na, aš kalbu ne apie materialią investiciją.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2009 05 15, 22:26)
Visi rašom iš ten pat.

Tep
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2009 05 15, 23:24)
Medinuką pernai palikau stovykloje. Skambino kasdien, kad jam ten blogai, kad nori namo. Išbuvo visas dienas. Kaip manote - ar gerai dariau?

čia jau viskas priklauso nuo pačio vaiko, nuo jo mokėjimo bendrauti su kitais bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(sigita83 @ 2009 05 15, 23:27)
čia jau viskas priklauso nuo pačio vaiko, nuo jo mokėjimo bendrauti su kitais bigsmile.gif

Skaitykite mano sakinį iš naujo, ten visa informacija. Taip, kaip ir šioje temoje.
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2009 05 15, 23:24)
Medinuką pernai palikau stovykloje. Skambino kasdien, kad jam ten blogai, kad nori namo. Išbuvo visas dienas. Kaip manote - ar gerai dariau?

manaau gerai biggrin.gif aš irgi būdama stovykloje pirmą savaitę rašiau tėvams laiškus, kaip man ten blogai, koks čia siaubas, bet kai tėvai, gavę laiškus atvažiavo manęs pasiimti, nebenorėjau namo rolleyes.gif
bet argi tai turi kažką bendro su ligonine ir mažamečiais, net mokyklinio amžiaus nesulaukusiais vaikučiais? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo TimbaLimba: 15 gegužės 2009 - 22:31
Matai? g.gif g.gif Tokiu atveju,garantuoju,mano vyras butu iskarto nuvaziaves paziureti,kas ten darosi,todel ir issirinkau ji vyru ,o ne ka nors kita biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Pakeiciau paskutini zodi,nes paskui liksiu nesuprasta biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo burbanti: 15 gegužės 2009 - 22:31
QUOTE(Medinis @ 2009 05 15, 23:23)
Apie ką ši tema? Pasibaisėkim kitomis mamomis, kurių čia nėra? Bet nedrįskim pasakyti į akis?

ne. čia tema apie tai, moters, kaip daikto panaudojimas buityje, kur ją galima pritaikyti. Ir čia jau pagal pasirinkimą- kilimas vaikų kambaryje, paveikslas šalia šventųjų mergelių, tapetai, skuduras dulkėms ir daug kitokių galimybių pritaikyti ir pasirnkti.
Atsakyti
QUOTE(TimbaLimba @ 2009 05 15, 23:29)
manaau gerai biggrin.gif 

Bet jam buvo liūdna, jis jautėsi vienišas... Taip, kaip šioje temoje aprašomi vaikai.
Atsakyti
QUOTE(TimbaLimba @ 2009 05 15, 23:27)
na, aš kalbu ne apie materialią investiciją.. smile.gif

aš irgi.
Atsakyti
QUOTE(alfija @ 2009 05 15, 23:30)
ne. čia tema apie tai, moters, kaip daikto panaudojimas buityje, kur ją galima pritaikyti. Ir čia jau pagal pasirinkimą- kilimas vaikų kambaryje, paveikslas šalia šventųjų mergelių, tapetai, skuduras dulkėms ir daug kitokių galimybių pritaikyti ir pasirnkti.

Ši tema buvo skirta užuojautai. Kur priskirsime ją?
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2009 05 15, 23:31)
Bet jam buvo liūdna, jis jautėsi vienišas... Taip, kaip šioje temoje aprašomi vaikai.

kam apsimesti kvailu? nugi stovykla tai toks dalykas, kur būna pramogų, diskonai, užsiemimai. o ką veikia vaikai ligoninėj? ir išvis, kuom tai susiję su sergančiais vaikais? liga juk stresas, ne tik vaikui..
Atsakyti