Įkraunama...
Įkraunama...

kai tevai palieka viena vaika ligoninei

QUOTE(salve123 @ 2009 05 15, 19:14)
Suprask, kad jei man realiai būtų gaila kur tai, kokio tai palikto vaiko, aš sužinočiau kur tas vaikas yra ir nuvežčiau jam skanėstų, žaislų ir pan. O ne temą kurčiau SM- e, idant tuščiai pavirkauti...

Bla,bla,bla...
Atsakyti
QUOTE(Erinata @ 2009 05 15, 20:48)
aisku teveliai irgi turi ir lankyt, ir priziuret, ir rupintis savo vaikais, bet deja dabar yra daugiau tokiu teveliu, kuriems vaikai visikai nerupi verysad.gif  tai todel kazkaip labiau diskutuojama apie mamas tokiu atveju

visiskai sutinku - yra tokiu "teveliu" ir nemazai doh.gif
Bet ka galvojo ju mamytes? Pazistu keleta "seimu": merginos (samoningasi ar netyciukais) pastojo nuo vejavaikiu ir mergisiu. Geriausiu atveju nusitempe tuos pacanus i santuoku rumus. O dabar sedi su vaikais ir stebi kaip ju "vede" vyrai toliau gyvena viengungiu gyvenima - tusai su draugais, prisigerimai, lakstymas po svieta ir per moterys ir t.t.t. Karoce - namuose jie sveciai. Ir kaikosi motereles su viskuom, galbut ir todel, kad pacios nesavarankiskos ir neturi pragyvenimo saltinio (neretai ir is zemesnio socialinio sluoksnio - pvz. "vyras" menininkas, intelektualu seimos, ar su mokslo laipsniu o ji pilkoji pelyte vos su viduriniu ir be soc.pagrindo).

na susideti su vejavaikiu galima. Ypac kai jiis charizmatiskas. Galima ir tuoktis. Netgi svingeriskai dabar gyventi galima. Bet kam nuo tokiu vaikus gimdyti? Po to vaikas gyvena tevo nemates. Ypac jeigu bus mergaite. O jeigu berniukas - dziaugsmingai zengs "tusovnais" tevelio keliais.
Atsakyti
QUOTE(adaptacijaa @ 2009 05 15, 20:24)
ir dar su mediniu

Ko tu cia prie jo plakiesi,tau dar toli ,oi kaip toli iki jo...tiesiog nepasiekiama:jis-sarkastiskas,tu-pilka asmenybe mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Tantra @ 2009 05 15, 20:41)
o kodel is karto butent motinas smerkiate? TEVELIAI vaikus turi lankuti NEMAZIAU. Ir guleti ligonines su vaikais turi NEMAZIAU. Kai as vaikysteje gulejau ligonineje tai teveliams/mamytems ten neleido su vaikais guleti. Bet lanke labai daznai. Ir tevelis lanke tikrai ne reciau negu mamyte. Neisivaizduoju kad mano busimojo vaiko tevas galetu vaikui skirti maziau laiko/meiles/demesio negu as. Nesuprantu moteriskiu, kurios mano, kad tevelio funkcija tai uztaisyti ir islaikyti vaika. Na, dar pazaisti savaitgaliais  doh.gif

Vajetau,mes kalbame apie motinas,tevai tokie patys ,kaip ir motinos:vieni geri kiti blogi.Jei jau taip neaisku,tai galiu parasyti:motinos-tevai...
Atsakyti
kaip bebūtų gaila, bet daug yra tokių mamų kurioms pirmoj vietoj dažniausiai būna vyras arba karjera, vaikas tik trukdis, dažnai tampa "atpirkimo ožys". tikrai ne viena ir ne dvi egzistuoja tokios "mamytės". man asmeniškai baisu, kai vaikai paliekami likimo valioje... toks tas mūsų pasaulis, tokie tie žmonės unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(alfija @ 2009 05 15, 20:41)
jei pasakysit adresą, pabandysiu įkalbėt jūsų mamą nepalikti jūsų ligoninėj vienos.

jusu pagalba jau labai paveluota. Mama buvo mane palikusi savaitei viena ligoninej. Ir pasirodo del to as neprotauju jau kelis postus is eiles user posted image O jus dar sakot, kad ramiai paliktumet vaika ligoninej. Susimastykit, turit suluosinto vaiko pavyzdi pries akis...
Atsakyti
QUOTE(Tantra @ 2009 05 15, 20:56)
visiskai sutinku - yra tokiu "teveliu" ir nemazai doh.gif
Bet ka galvojo ju mamytes? Pazistu keleta "seimu": merginos (samoningasi ar netyciukais) pastojo nuo vejavaikiu ir mergisiu. Geriausiu atveju nusitempe tuos pacanus i santuoku rumus. O dabar sedi su vaikais ir stebi kaip ju "vede" vyrai toliau gyvena viengungiu gyvenima - tusai su draugais, prisigerimai, lakstymas po svieta ir per moterys ir t.t.t. Karoce - namuose jie sveciai. Ir kaikosi motereles  su viskuom, galbut ir todel, kad pacios  nesavarankiskos  ir neturi pragyvenimo saltinio (neretai ir is zemesnio socialinio sluoksnio - pvz. "vyras" menininkas, intelektualu seimos, ar su mokslo laipsniu o ji pilkoji pelyte vos su viduriniu ir be soc.pagrindo). 

na susideti su vejavaikiu galima. Ypac kai jiis charizmatiskas. Galima ir tuoktis. Netgi svingeriskai dabar gyventi galima. Bet kam nuo tokiu vaikus gimdyti? Po to vaikas gyvena tevo nemates. Ypac jeigu bus mergaite. O jeigu berniukas - dziaugsmingai zengs "tusovnais" tevelio keliais.

paskaitikit skyreli :Vaika auginu viena, ten ne vien pacanai palieka savo vaikus, o suage vyrai, kurie pragyvena daug metu santuokoj. nei viena negali zinot kaip pasikeis jos vyras po daug metu
Atsakyti
QUOTE(TimbaLimba @ 2009 05 15, 22:00)
. man asmeniškai baisu, kai vaikai paliekami likimo valioje... toks tas mūsų pasaulis, tokie tie žmonės unsure.gif

ligoninėj, tai ne likimo valioj. Nepainiokit.
Atsakyti
QUOTE(burbanti @ 2009 05 15, 21:59)
:jis-sarkastiskas,tu-pilka asmenybe  mirksiukas.gif

Dar panašaus pobūdžio epitetų bagažas neištuštėjo? Aš jau maniau, kad pakankamai išsisėmėt per pastarąsias pora dienų ir SM-as pailsės nuo tamstos. Pasirodo klydau...
Atsakyti
QUOTE(alfija @ 2009 05 15, 22:26)

Jei tokia situacija, kad kitaip neišeina, tai aišku negalima smerkti tėvų, palikusių vaiką ligoninėj. Bet jei šita situacija tokia, kaip aprašoma temos pradžioje, kad vaikas ligoninėj paliekamas vienas ilgam laikui ir aplankyti vaiko neatsiranda laiko, nors gal tėveliai ir galėtų, bet grubiai sakant ant vaiko px... Tada gi tikrai labai nefaina. Ir ne paslaptis, kad būna tokių tėvų. Ir ne tik tokių... Ne visoms moterims dievas davė įgimtą motiniškumą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo TimbaLimba: 15 gegužės 2009 - 21:38
QUOTE(alfija @ 2009 05 15, 22:26)

O ''palikti likimo valioj'' tai Jusu zodyne mazdaug tas pats kas ''ismesti i konteineri''?
Atsakyti
[quote=Erinata,2009 05 15, 15:25]
Sveiki, noreciau padiskutuot tokia tema, trupai aprasysiu.
Pries pora dienu su savo vaiku gulejau ligoninei, kaip tik pagulde iskart pastebejau viena maza berniuka vaikstanti kolidoriui, bandziau ji uzkalbint bet jis neatsakynejo, kita mamyte pasake kad jis guli vienas ir nieks jo nalanko. Man taip gaila jo pasidare, o jis toks melas, su liudnom akytem, sedejo ir stebejo kaip kitos mamos rupinasi savo vaikais. verysad.gif prasem seseliu kad leistu ji i palata pazaist su kitais vaikais, bet neleido.

...Buvau dvyliktoke,susirgau plaučiu uždegimu,paguldė i ligonine..
Priešais mano skyriu kur gulejau buvo vaiku skyrius.
Ten gydėsi berniukas,gal 1,5 metu,tikrai nevyresnis.Mazai kalbėjo,ir vardeli zinau..
Pas ji niekas neatėjo,niekas nelankė,sesutes kalbėjo,kad mama atnese ir paliko.. verysad.gif Su palatos drauge mes nueidavom pas ji,padėdavom pavalgyt,kremuku suskirdusia odyte patepdavom... verysad.gif
Sesutes jo nemylėjo,jei apsidarydavo,visai neskubėdavo sutvarkyti,o ir mums neleisdavo,tipo eikit i savo skyriu, uzsikresit verysad.gif verysad.gif
Paimtas panesioti rodydavo i uz lango vaikstancius žmones ir sakydavo- te-te,te-te.
Širdis plysdavo kai reikdavo ji palikti verysad.gif
Praėjo nemažai metu,o as vis atsimenu ir pagalvoju vis,kaip jis dabar,kaip jam sekas?
Kažkaip man labai įstrigo visa tai,dažnai pagalvoju,dieve mano,kaip galima toki angeliuka dienai palikti,o čia su visam verysad.gif verysad.gif

Atsakyti
Atsargiau cia su tokiom istorijom. Nes busit nulinciuota uz savo gailesti, uz tai kad dar nesusiradote sito berniuko ir jo neisivaikinote. Nes zmones nebegali tiesiog gailetis. Gailetis kito zmogaus, ir to, kad negali niekuo padeti.
Atsakyti