QUOTE(redmoonde @ 2009 05 15, 22:58)
...Buvau dvyliktoke,susirgau plaučiu uždegimu,paguldė i ligonine..
Priešais mano skyriu kur gulejau buvo vaiku skyrius.
Ten gydėsi berniukas,gal 1,5 metu,tikrai nevyresnis.Mazai kalbėjo,ir vardeli zinau..
Pas ji niekas neatėjo,niekas nelankė,sesutes kalbėjo,kad mama atnese ir paliko..
Su palatos drauge mes nueidavom pas ji,padėdavom pavalgyt,kremuku suskirdusia odyte patepdavom...
Sesutes jo nemylėjo,jei apsidarydavo,visai neskubėdavo sutvarkyti,o ir mums neleisdavo,tipo eikit i savo skyriu, uzsikresit
Paimtas panesioti rodydavo i uz lango vaikstancius žmones ir sakydavo- te-te,te-te.
Širdis plysdavo kai reikdavo ji palikti
Praėjo nemažai metu,o as vis atsimenu ir pagalvoju vis,kaip jis dabar,kaip jam sekas?
Kažkaip man labai įstrigo visa tai,dažnai pagalvoju,dieve mano,kaip galima toki angeliuka dienai palikti,o čia su visam

Priešais mano skyriu kur gulejau buvo vaiku skyrius.
Ten gydėsi berniukas,gal 1,5 metu,tikrai nevyresnis.Mazai kalbėjo,ir vardeli zinau..
Pas ji niekas neatėjo,niekas nelankė,sesutes kalbėjo,kad mama atnese ir paliko..

Sesutes jo nemylėjo,jei apsidarydavo,visai neskubėdavo sutvarkyti,o ir mums neleisdavo,tipo eikit i savo skyriu, uzsikresit

Paimtas panesioti rodydavo i uz lango vaikstancius žmones ir sakydavo- te-te,te-te.
Širdis plysdavo kai reikdavo ji palikti

Praėjo nemažai metu,o as vis atsimenu ir pagalvoju vis,kaip jis dabar,kaip jam sekas?
Kažkaip man labai įstrigo visa tai,dažnai pagalvoju,dieve mano,kaip galima toki angeliuka dienai palikti,o čia su visam

kažkam angeliukas, o kažkam bereikalingas vargas. galim verkt ir gailėt kiek norim, bet deja visų vaikučių nepriglausim ir nepaguosim. kiekvienam sava dalia. jei pradėtumėm gailėt visų pasaulyje nuskriaustų ir paliktų vaikų tai iš proto išeit galima. stenkimės geriau savo mažutėlius mylėt ir mokyt mylėt kitus