Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų priežiūros tema

QUOTE(neramilgedaa @ 2009 05 27, 13:26)
oi ir as jungiuosi paplepeti apie tas grozybes kurios puošia namelius wub.gif  wub.gif  wub.gif pas mane ir atsirado jau ir keli lapeliai ir ziedukas jau skleidziasi bet saknu nera,  g.gif o kai atsiras ar bus galima jau nupjauti nors ir su ziedeliu

nupjauti nereikia mirksiukas.gif paaugink sakneles mirksiukas.gif bent iki 5cm ir graziai atskirk smile.gif ir kisk salia,kuo didesnis krumas-tuo graziau 4u.gif
Atsakyti
VAri, smagu kad neisizeidei drinks_cheers.gif as visad megstu teisybe pasakyt smile.gif

Su miniukais vargsti? as savo nesenai ikisau i sita substrata http://www.orchidejo...tas_smulkus.jpg (jau rasiau) ir atrodo liuks, iskart atsigavo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tina*: 27 gegužės 2009 - 13:08
as savo miniuka irgi isgriebiau is tu kiminu...vizdelto nemoku su jais apsieiti schmoll.gif tai dabar persodinau ir ramu,jau atrodo geriau smile.gif
dar reanimuoju viena geliuka,tai pastebejau viduri lapeli leidzia,nors senieji lapai zali,bet susirauksleja labai...anas guli ant kiminu ir vis bijau perlaistyt ar dar kazka...na gal paavyks atgaivinti
Atsakyti
panos, kur gaunat kiminu?
Atsakyti
QUOTE(rokinuke @ 2009 05 27, 14:22)
panos, kur gaunat kiminu?

as tai pirkau pas mamytė23 berods toks nikas...
Papildyta:
pasitikrinau,tikrai toks nikas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2009 05 27, 14:08)

Su miniukais vargsti? as savo nesenai ikisau i sita substrata http://www.orchidejo...tas_smulkus.jpg (jau rasiau) ir atrodo liuks, iskart atsigavo.

Jau skaičiau ir įsidėmėjau. Bet aš jeigu nesustosiu, tai išleisiu atostogoms atidėtus pinigus. TIksliau, dar nespėjom atidėt, o aš jau išleisiu doh.gif Tai substrato maišo pirkimas dėl trijų kruopyčių toks truputį "kam man visa kiaulė, jeigu reikia tik šaltienos" ax.gif
Nežinau. Kol kas nugeibo tik violetinio žiedeliai. Bet pumpurai visi alei vieno laikosi ir negeibsta. Tai gal žiedai tiesiog į patuzginimą sureagavo g.gif Pripyliau apačioj vandens. Bus matyt ar užteks jiems pagarinimo ir purškimo kelis kartus per dieną smulkia dulksna.
Dabar kai namie būnu didžiąją dienos dalį tai prabangiai vis papurškiu aplink orchidėjų palangę..
Papildyta:
Galiu atiduot kam nors kiminus nuo miniukų doh.gif
Atsakyti
QUOTE(VAri @ 2009 05 27, 14:31)
Jau skaičiau ir įsidėmėjau. Bet aš jeigu nesustosiu, tai išleisiu atostogoms atidėtus pinigus. TIksliau, dar nespėjom atidėt, o aš jau išleisiu  doh.gif  Tai substrato maišo pirkimas dėl trijų kruopyčių toks truputį "kam man visa kiaulė, jeigu reikia tik šaltienos"  ax.gif 

Kiek tau ten to substrato reikia? Turiu, duosiu. Namų gamybos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(žostautė @ 2009 05 27, 14:35)
Kiek tau ten to substrato reikia? Turiu, duosiu. Namų gamybos biggrin.gif

ooooo czest kochane
a tokio smulkaus ir gero, kad miniukai man po penkis žiedynkočius išleistų? tongue.gif
Nu nedaug reikia. Trims mini phanelopsiams.
Aš tave jau Rojaus Soduose mačiau, suprantu, katu jau beveik patologinė ligonė? g.gif
Atsakyti
As tai kaip tik turejau likuti mazuti - nei laikyt, nei ismest nuo dendriku likusi. Tai ir sumasciau miniukui panaudot, ir pasiteisino biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(VAri @ 2009 05 27, 14:55)
ooooo czest kochane
a tokio smulkaus ir gero, kad miniukai man po penkis žiedynkočius išleistų?  tongue.gif 
Nu nedaug reikia. Trims mini phanelopsiams.
Aš tave jau Rojaus Soduose mačiau, suprantu, katu jau beveik patologinė ligonė?  g.gif

Nu plem, tai man daba reklamuot, koks ans geras? biggrin.gif Manau trims užteks wink.gif Aš jau ne patologinė, aš jau sveikstu, net atidaviau kelias orches, bo jau estetinio vaizdo nebebuvo. Be to, labai nemėgstu augalų, kurie ožius rodo - jei stovi šalia trys oncidiumai, du auga ir žydi, o trečias maivos, tai jau pajėgiu ne šokt šokius aplink jį, o kam nors atiduot biggrin.gif
Atsakyti
Na ir pavertet prieziuros temele plepesiais doh.gif
primenu:
Klausimus prašome formuluoti itin konkrečiai, išvengiant nereikalingų plepėjimų!
4u.gif
Mes juk turime plepesiuku tema tai kam tersti sita nono.gif
Atsakyti
QUOTE(Mademoisellee @ 2009 05 27, 16:54)

Mes juk turime plepesiuku tema tai kam tersti sita  nono.gif

o kur ta tema? g.gif
o beje...cia ir dalinamasi patirtim,kaip kas auga,kaip augint ir t.t
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ~Sandrita~: 27 gegužės 2009 - 16:02