Įkraunama...
Įkraunama...

Jei kol kas nėra nuosavo būsto

QUOTE(Konkordija @ 2008 02 25, 19:09)
Manau jog problema yra ta, jog dauguma merginų  pradėjus gyventi kartu su vyru/vaikinu pas jo tėvus įsivaizduoja, jog tampa pilnateisės tų namų šeimininkės ir įma įvedinėti savo tvarką pamiršdamos, jog tie namai jau turi šeimininkę

labai teisingai pastebejote, visiskai su jumis sutinku drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Konkordija @ 2008 02 25, 15:09)
Manau jog problema yra ta, jog dauguma merginų  pradėjus gyventi kartu su vyru/vaikinu pas jo tėvus įsivaizduoja, jog tampa pilnateisės tų namų šeimininkės ir įma įvedinėti savo tvarką pamiršdamos, jog tie namai jau turi šeimininkę.  Mudu su vyru iki pasistatėm namą, gyvenom pas jo tėvus. Dar gerokai prieš pradedant kartu gyventi mudvi susėdom ir aptarėm galybę su bendru gyvenimu susijusių klausimų. Tikrai nejaučiau jokio diskomforto ten gyvendama.
Mano patarimas merginos, prieš einant gyventi pas anytą, kad ir kokia graži jūsų karūna, nusiimkit ją.
O atsakant į temos autorės klausimą galiu pasakyti, jog gyvenčiau tuose namuose kuriuose yra daugiau vietos.

As gyvenau metus iki vedybu pas uosviene, tai as tuose namuose tik prasiurbdavau kilimus ir tiek, valgyt nedarydavau schmoll.gif , nes is kur gali zinoti ka su mesgaliu darys uosviene, nors po kiek laiko suzinojau, kad buvo biski nepatenkinta del to, bet siaip mano uosvienike tai thumbup.gif .
Atsakyti
QUOTE(tukyte @ 2008 02 26, 03:27)
As gyvenau metus iki vedybu pas uosviene, tai as tuose namuose tik prasiurbdavau kilimus ir tiek, valgyt nedarydavau schmoll.gif , nes is kur gali zinoti ka su mesgaliu darys uosviene, nors po kiek laiko suzinojau, kad buvo biski nepatenkinta del to, bet siaip mano uosvienike tai  thumbup.gif .

Kokia šaunuolė, kartu gyvenant net kilimus siurbei cool.gif O kavos į lovą būsimos anytos neprašei?
Atsakyti
tik ne su uošviais doh.gif
Atsakyti
o as dar iki siol gyvenu su vyro mama ir vyro sese...tai nezinau uosviene manes bijo nors as jai nieko nedarau...ji apie mane jokio blogo zodzio ner sakius...kiek zinau..nors jos daznai ci nebuna tai perdaug problemu nera g.gif tik noris savo namus turet kaip bebutu
Atsakyti
Gyvenom ir pas jo tevus ir pas savo tevus. Galiu pasakyti tik tiek, kad tai nera patogus dalykas nei vieniems. Kai gyvenome pas jo tevus - buvo blogai, visi grudomes, nerviskai veikdavo kitu netvarka, vakare tekdavo laukti eiles i vonia ir pan...Na cia daug kas priklauso kokie santykiai su tevais ir kokio charakterio esi pati. Veliau atsikraustem pas mano tevus - ir vel blogai, mama lenda i kambari kada panorejus, tevas mano lb tikintis, jam nepriimtina, kad jo mazoji mergaite jau miega su vyru blink.gif o blogiausia, kad kai darau valgyt savo MB tevai tuoj pat pradeda aiskinti, kad ne taip darau ar geriau ne ta daryt... doh.gif Zodziu, nera taip paprasta...
Atsakyti
Aš kategoriškai prieš gyvenimą su uošviais, nesvarbu tai mano tėvai ar jo. Teko gyventi, nors ir trumpai labai mėnesį, su uošviais, tikrai to pakartoti nenorėčiau. Nors jie ir ne piktybiški, sutarėm, bet vis tiek.. Nė už ką. schmoll.gif
Atsakyti
Tikrai iki vestuvių dar atskirai pagyvenkit, o paskui išsinuomuosit buta. ir bus visiems gerai. ax.gif
Atsakyti
Na manau geriausia butu nuomotis ir gyventi atskirai, bet jei nera kitos iseities, tai tikrai noreciau kad gyventumem pas mano tevus, vien jau del to, kad pas juos didesnis namas, yra patogumai, ir nereikia nakty lakstyti per visa kiema i tuoleta (nors skamba banaliai, bet patikekit tai didelis pliusas)
Atsakyti
jau geriau maziau pinigu liks pramogoms ir t.t,bet as visom keturiom uz tai,kad atskirai thumbup.gif .teko man tai patirt....patys geriausi,siuolaikiskiausi tevai ar uosviai,bet kai reik gyvent,dalintis bendra buitim doh.gif .vis dar jautiesi vaiku,pamokslai,nuogiems vaisciot ar myletis bet kur-ne.gyvenimas su tevais buvo 1 is viniu i mano 1-os santuokos karsta
Atsakyti
priklauso nuo situacijo pas ka gyventi ir nuo abieju susitarimo ir nuosprendzio
Atsakyti
Kažkas pradžioje labai gerai pasakė, kad pirmiausia reikia sužinoti tėvų nuomonę šiuo klausymu kur gyventi? o po to jau daryti sprendimus. Juk niekas nebėga į mišką grybauti kol nėra grybų, tad kam rišti galva kol ji dar neskauda?
Atsakyti