Įkraunama...
Įkraunama...

Jei kol kas nėra nuosavo būsto

kovoju jau 3 metus, - be prošvaisčių g.gif doh.gif
paaiškinimas, kodėl nemgėsta - o va tiesiog, nepatinka ir viskas
Atsakyti
QUOTE(Bajm @ 2005 09 06, 09:23)
tėvai, kol kas nieko nežino, kad galvojame apie bendrą gyvenimą

g.gif idomu ar tevai isvis nores jus priimti?
Siaip, man tevas idiege nuo mazu dienu toki poziuri, mastyma, kad kabintis i gyvenima reikia patiems. Is pradziu buvo pyktis tevui, o dabar ziuriu, kad pati einu paskui ta modeli (jo idiegta). As tai esu tikrai pries tokius sumanymus unsure.gif (apsigyventi pas tevus). Buna visko, bet labiausiai man nepatinka toks mastymas: norime sutaupyti doh.gif
Visi nori sutaupyti, tame tarpe ir tevai. Privatumo taip pat visi nori.
Galima issinuomoti ir tikrai nebrangiu variantu (bendrabuciai ir pan), nors gal noro nera. O kam?Visada galima tevams ant sprando uzsisesti ir pasitaupyti ju saskaita doh.gif Na nezinau nezinau, bet su tokiu mastymu nelabai verta kartu apsigyventi ar kurti seima g.gif
Gal ir grieztai pasisakiau, bet man svetimas toks suvokimas...
Atsakyti
aš pvz netaupau tėvų sąskaitą, už tą butą kuriame gyvenu "nelegaliai" moku tikrai didelius komunalinius doh.gif
Atsakyti
QUOTE(liūdnasis pelėnas @ 2008 07 08, 13:21)
aš pvz netaupau tėvų sąskaitą, už tą butą kuriame gyvenu "nelegaliai" moku tikrai didelius komunalinius  doh.gif

O kodėl neimat paskolos ir neperkat savo būsto?
Atsakyti
QUOTE(liūdnasis pelėnas @ 2008 07 08, 13:21)
aš pvz netaupau tėvų sąskaitą, už tą butą kuriame gyvenu "nelegaliai" moku tikrai didelius komunalinius  doh.gif

as kalbejau apskritai, nes perskaiciusi tema pamaciau kruva pasisakymu, kaip gerai pataupyti gyvenant pas tevus.
Jusu situacija - kitas variantas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Molė @ 2008 07 08, 12:28)
O kodėl neimat paskolos ir neperkat savo būsto?

finansiškai nepavežam
Atsakyti
Nuomuotis tada. Tevai neturi gyventi su savo vaikais ir anukais vienam bute
Atsakyti
QUOTE(Zuikis-Puikiss @ 2008 07 19, 11:54)
Nuomuotis tada. Tevai neturi gyventi su savo vaikais ir anukais vienam bute

O šita... kas turi nuomotis - tėvai ar vaikai?
Atsakyti
Na as su savo boyfriend'u beveik 4 metus kartu, ir irgi mastom apie gyvenima kartu. Bet nuomojimosi varianta beveik iskart atmetem, nes abu manom kad tai bereikalinga investicija, nes jei per menesi sumoki mazdaug apie 500-800 Lt nuoma, tai uos pinigelius galima det i taupykle, nes mastom apie savo nama. Planavom pora metu pagyvent pas jo tevus, ir tuos pinigelius kuriuos sumoketumem uz nuoma galetumem 'investuot' i namo statyba. Bet kai cia prisiklausiau tiek komentaru kad su tevais gyvent labai bloga ideja, tai net nebezinau ka ir mastyt... Nors siaip su jo tevais labai gerai sutariam (tfu tfu tfu...) blink.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2008 07 19, 11:55)
O šita... kas turi nuomotis - tėvai ar vaikai?

Nuomuotis tam kas su vaikais lenda i tevu butus..
Atsakyti
Gyventi tik atskirai,ieskoti visokiu budu(pagal galimybes),bet buti atskirai nuo tevu ,uosviu,kad ir kokie jie geri bebutu
schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(dziunka @ 2008 08 11, 18:38)
Gyventi tik atskirai,ieskoti visokiu budu(pagal galimybes),bet buti atskirai nuo tevu ,uosviu,kad ir kokie jie geri bebutu
schmoll.gif

lengva pasakyt, o realybeje, jeigu nori kazka savo turet, nama ar buta, tai reiktu labai pasispaust, o ne metyt pinigus i kaire ir i desine nuomoms, ar visa gyvenima but nuomininkams g.gif
Atsakyti