Sveikos, (atleiskit kad taip kreipiuosi, man tik 15) kai buvau kokiu 12 man pastoviai skaudedavo galva todel mokykloje eidavo daznai pas sesele kuri vis sakydavo kad turbut prasides pirmosios menesines (nors jos man prasidejp tik siemet) ir duodavo man viduriu lasu kurie aisku niekuo napadedavo

. Po kiek laiko mama mane nuveze i klaipeda kad istirtu kuo as sergu. Ta liga vadinasi gerybine hipertencija, daktare paaiskino kad kai susinervinu galvoje greiciau pradeda tvinkseti kaujagysles todel man skauda galva.Taip pat gyditoja pasake labai ,,dziugia" naujiena, jog si liga perauks i migrena kuria as paveldejau is mamos. Tada nervuota ir uzsispyrusi galvojau kad galva man skauda visada ir ne tik tada kai nervuojuosi.
Galvos skausmai praejo kai menesi pagulejau sanatorijoj ir man tikriausiai padejo ten daroma akupunktura. Bet po kiek laiko skausmai vel atgijo, tada su mama nusprendeme pakeisti mokykla...
Taigi dabar seis skausmais nebesiskundziu, nebent kai laaaabai smarkiai susinervinu.
Tiek daug prirasiau,

nepykit jeigu bus ne i tema, tiesiog manau, kad turite mergaiciu besiskundziandciu tokiais skausmais.