Labukas mergaites

Ačiū už patarimus

Bet man nieko diagozuoti nereikia ,pati žinau kad man migrena be auros ir su aura
Auros metu mirgulioja man kaip ir Jacintai apie valanda,bet negaliu pavadinti tai paprastu mirguliavumu,aš beveik nieko nematau.Paskui mirguliavimas praeina ir tada užeina visas "linksmumas"su visais tirpimais,pykinimais .Ir pabaigai užeina tooooks galvos skausmas,kad kartais pagalvoju kad geriau numirti nei kentieti toki skausmą

Ačiū dievuliu paskutinis kartais aura būvo užėje žiemos pabaigoje. Bet paskutiniu metu vėl kažkas su rėgejimų,anksčiau galvojau kad tikrai su rėgą turiu problemu,bet kiek kartu tikrinau akys man visada sako,kad turiu problemu su kraujagysliais galvoje,labai jie siauri. Bijau kad vėl mano aura neužeitu (tfiu,tfiu,tfiu) O mano neuropotologe dar nekarta nesiūle nuotrauką padaryti

Reikes pačiai mokamai nuvažiuoti į Santariškes konsultacijai.
Ir dar man atsiprašau tas durnas protinis dantis vėl pardėjo dygti. Atrodo skauda visur ir galva ir ausis.Visa burną sutinusi

Tokie va reikalai.
Mane pilnatis labai veikia,būnu labai pykta,nervuota ir labai dažnai galva skauda. Dar pradėjau AD mažinti,tai dar užeina galvos svaigimai.Fui,vienas man iš bjauriausiu dalyku....
O jau mūsų orai tikrai išprovokuoja migrena ir kitus susirgimus.
Geros jums dienos ir kad tik galveles jūsų neskaudėtu