Įkraunama...
Įkraunama...

Migrena - 4 dalis

kaip gaila, kad tau atsiranda salutinis poveikis verysad.gif Gal vertetu isbandyti kitus triptanus ar purskalus i nosi. Dar pagooglinus randu tokius vaistus kaip Neomigran, Clotam, Migpriv... Reikia viska isbandyti, kad kovoti su ta baisia liga! Zinau kaip iskesti skausmus sunku ir labai dziaugiuosi atradus sumatriptanus. Arba dar bandyk profilaktiskai pagerti propranololi. Gal pries 10 metu juos naudojau kuri laika (pazistama rekomendavo), lyg ir pagerejo. Gaila, dabar ju vaistinese nelabai randu arba be recepto neparduoda...
Atsakyti
QUOTE(armi06 @ 2009 09 05, 07:00)
sveikos,o gal kuri bande gydyti migrena homeopatiniais vaistais,as zadu eiti klaipedoje pas homeopata misiu nes va draugei isgyde migrena sake buvo labai sunkios formos ir sako du metus jau nebeskauda galva,as irgi pries keleta dienu visa para miriau ir vemiau isgeriau 3ibumetino tabletes ir nepdejo,galiausiai isgeriau imigrano tai pasikankinau apie pusvalandi ir skausmas nurimo, idomu ar dar kuriai yra pasaliniu poveikiu nuo imigran 50mg tableciu,nes as tai isgeriu ir vsio esu kaip lavonas kunas tirpsta galva spaudzia bet geriu po puse tabletes kad bent kiek skausmas nurimtu,girdejau kad yra imigran tableciu kur apie30lt kainuoja sako nuo ju kas gere pasalinio poveikio nebuvo

as lankiausi pas ji,sakiau kad man migrena noriu kad praeitu,tai jis kazkokius vejus sneka,tokiu kaip migrenu nebuna cia visai kas kita,israsydavo zirniuku bet nieko nepadejo
Atsakyti
Sveikos, nelaimes drauges...

Jau trecia para kankinuosi... Si karta kazkodel labai ziauriai. Su pykinimais, virskinimo sutrikimais... Gerai, kad vyras jau antra diena apsiima vaikus priziuret, o as iki kokiu 13-14 val. guliu saukaip lavonas... Paskui atsikeliu, jau buna biski lengviau, nors vat pradejau tvarkytis - tai is karto karstis musa... doh.gif

Tiesa,vyras man Lenkijoj pripirko visokiu vaistu nuo migrenos. Dabar visus is eiles bandau. Vakar geriau tokia milziniska aspirino tablete (taip ir vadinasi, asperin mignevovyj biggrin.gif ) - padejo ik labai trumpam.
Atsakyti
Labutis mergaites?
Kaip galveles?
Atsakyti
QUOTE(Vamora @ 2009 09 21, 12:59)
Labutis mergaites?
Kaip galveles?

Man kol kas nieko... rolleyes.gif
As vis vyliuosi, kad bus kaip ir pernai - rudeni, ziema ramu... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmea @ 2009 09 19, 12:39)
Suprantu tave applebee, uzuojauta  verysad.gif Man tai ir baisiausia, kai darbe migrena uzeina, (neturiu tokios galimybes nedirbti ar nenueiti i darba). Tik meldziuosi, kad susirgciau namie ir galeciau kristi i lova. Nuskausminamieji saujom man irgi ne ka padedavo. O tu bandei sumatriptanus  (Cinie, Imigran ar pan.)? Aisku jie brangoki, bet padeda  thumbup.gif

Ačiū už supratimą.. Tik turinčios šią problemą gali iš tikrųjų suprasti, kas yra galvos skausmas.. Anksčiau man taip nebūdavo, sakyčiau, prieš keletą metų taip paaštrėjo. Keisčiausia, kad galvos skausmas prasideda anksti ryte, jau pabundu nuo skausmo. Ir tą pačią akimirką suprantu, kad diena sugadinta. Negaliu pusryčiauti, nesijaučiu alkana. Kažką užkandu, o nuvykus į darbą jau ir pykint pradeda.. Kenčiu kiek galiu, bet dažnai tiesiog imu vemti, kuo toliau, tuo labiau.. Erzina kvapai, šviesa, garsai.. Oj, niekam nelinkėčiau tokios ligos..
Nusprendžiau vėl kreiptis į gydytoją, gal reikia keisti nuskausminamuosius, nes pastaruoju metu jau tiesiog nepadeda nieks, Dolmen paskutinius gėriau.. verysad.gif Na, matysim. Tiesiog džiaugiuosi, kad šiandien skausmo nėra..
Papildyta:
QUOTE(Vamora @ 2009 09 21, 12:59)
Labutis mergaites?
Kaip galveles?

Šiandien - puikiai! smile.gif
Kaip tavo?
Atsakyti
Laba diena 4u.gif
kadaise jau kreipiausi i jusu blush2.gif tada skausmai buvo stiprus, bet tingejau eiti pas gydytoja doh.gif , dabar skausmai visai pakenciami ir atsiranda kartu su menesinem, nors anksciau bet kada. Tiesiog prabundu su skausmu ir suprantu, sian mane aplankis kruvinosios drauges doh.gif einu pas gydyoja kita sav. Jus gal daugiau nei as bendravot su neurologais, kaip manot, jis nepaziures i mane kaip i beprote ir nepasiulis eiti namo? Labai noreciau istyrti galva, kad man ne koks vezys, ir daugiau nieko nereikia, nes ibuprofenas padeda 4u.gif
Atsakyti
Na gal tau ne migrena? O tirtis visada juk gali, nepakenks, nera cia gedytis, jei neramu del savo sveikatos. Mokam mokescius Sodrai, ir tikrai musu teise apie save viska zinot. O juo labiau tomografija mokama ax.gif .
Atsakyti
QUOTE(Atlantida @ 2009 09 21, 20:30)
Na gal tau ne migrena? O tirtis visada juk gali, nepakenks, nera cia gedytis, jei neramu del savo sveikatos. Mokam mokescius Sodrai, ir tikrai musu teise apie save viska zinot. O juo labiau tomografija mokama  ax.gif .

nu, as tikiuosi kad migrena, juk nuo jos nemirsta, o nuo kitu ligu galima ir i ana pasauli iskeliauti verysad.gif , o man ir sitam dar nenusibodo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmea @ 2009 09 19, 16:41)
kaip gaila, kad tau atsiranda salutinis poveikis  verysad.gif  Gal vertetu isbandyti kitus triptanus ar purskalus i nosi. Dar pagooglinus randu tokius vaistus kaip Neomigran, Clotam,  Migpriv... Reikia viska isbandyti, kad kovoti su ta baisia liga! Zinau kaip iskesti skausmus sunku ir labai dziaugiuosi atradus sumatriptanus. Arba dar bandyk profilaktiskai pagerti propranololi. Gal pries 10 metu juos naudojau kuri laika (pazistama rekomendavo), lyg ir pagerejo. Gaila, dabar ju vaistinese nelabai randu arba be recepto neparduoda...

Vat butent meginti viska is eiles labiausiai ir nemegstu,turiu siokios tokios patirties sitoj srity...kazkada pameginau vaista,kuris visiems labai gerai buvo,o as vos galo negavau,net gydytojai stebejosi,kad gali taip buti nuo vienos tabletes schmoll.gif taigi kazko prisimeginus bijau kad i darba paskui nebeiseisiu,man netinka jokie vaistai,kurie gali mazinti reakcijos greiti,ir daktarai man tokiu neisraso,visada atsizvelgia i mano darbo pobudi cool.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmea @ 2009 09 19, 09:29)
Zodziu susiradau pati, kad yra vaistai nuo migrenos sumatriptano pagrindu. O koks poveikis, per valanda viskas praeina, nu nebuciau patikejus tokiu stebuklu  thumbup.gif  Tai dabar baisiai bijau, kad prie ju organizmas nepriprastu ar pan., neiskesciau to pragaro  verysad.gif

laba, šaunuolė, kad nepraradai vilties ir ieškojai atsakymų 4u.gif

QUOTE(denaxa @ 2009 09 19, 16:18)
Sumatriptanu vartoti negaliu del ju galimo salutinio poveikio,taigi gelbsciuosi saujomis iprastiniu analgetiku ir nezmoniskais kiekiais kavos doh.gif

a kas buna kai išgeri? Ale ligai vaistai yra agert negali doh.gif

QUOTE(neilia @ 2009 09 21, 14:57)
Laba diena 4u.gif
gal daugiau nei as bendravot su neurologais, kaip manot, jis nepaziures i mane kaip i beprote ir nepasiulis eiti namo? Labai noreciau istyrti galva, kad man ne koks vezys, ir daugiau nieko nereikia, nes ibuprofenas padeda 4u.gif

Pasakyk viską ką mąstai ir ko norėtum, o jei taip pagalvos apie tave - tai pasiūlyk pačiam daktarui pasieškot smegenų ir jei turi galimybę eik pas kitą (bet jau apie daktarą blogai pasakyk tik kraštutiniu ir labai sudėtingu atvėju blush2.gif 4u.gif )

mano galvikė kai kuriom dienom buvo papušus, bet dabar nieko mirksiukas.gif
na laikykimės
Atsakyti
Laba,
Džiaugiuosi vėl atradusi temą apie savo ligą, kažkada bendravau, paskui dingo temelė taip ir likau viena su savo skausmeliu...

JACINTA jei nepaveda atmintis ne tu TRIPTAN bandei? Kaip??

Atsakyti