QUOTE(~Jacinta~ @ 2009 05 22, 08:59)
Taip...

Nes greitoji neisraso, man viena karta ryte pries darba buvo priepuolis, mama iskviete greitaja, tai visu pirma nepaisant to, kad nenorejo vaziuoti...

Antra - atvaziavusi pasiule migdomuosius suleisti - sakau, jus suprantat, kad man i darba reikia, jei migdomuosius leidziat, bileteni israsykit - mes nerasom, tai sakau, kaip as apsvaigus nuo migdomuju vaziuosiu i poliklinika pazyma pasiimt?

Tada pasiule valerjankes!

Rezultatas buvo toks, kad vaziavau i poliklinika, ten be eiles niekas neleido, pralaukus pora valandu, nusispjoviau ir susiskambinus su darbdaviu nuvaziariau i darba, sutarusi, kad nereikia pazymos...
Todel dabar nei greitosios nesikvieciu, nei i poliklinika vaziuoju, o tiesiog skambinu darbdaviui ir varausi namo...
bet va kaip saunu, kad darbdavys isleidzia!
o as valstybinei dirbu, kur zymima kada ateini, kada iseini..
nors tisa, galima atsiprasyt. karta taip ir padariau, kai bloga pasidare. bet taip bloga, kad ner vemt pradejau. o vemt nera kuo, tai vandeniu.. atsiprasiau is darbo, einu iki stoteles per lukiskiu aikste ir vemiu i maiseli....
bet aciu Dievui, tokiu priepuoliu darbe mazai buvo.
kartais pakanka,jei speji, isgerti imigrana ir pagulet ant stalo galva padejus pora val.
Papildyta:
QUOTE(~Jacinta~ @ 2009 05 22, 09:17)
O man matai, kad ir retai, bet labai stiprus priepuoliai buna, kad net pasneket negaliu, nuo mirguliavimo nieko nematau, tusinuko rankoj nenulaikau ir praktiskai aplinkoj nuo tos auros nesiorentuoju, tai padirbti be sansu. O darbas vieni popieriai, irasai, israsai, pinigai...
Todel ir sakau, jei tik galva skaudetu, nesukciau sau galvos del to... Nes bent dirbti imanoma, o kai aura uzeina, tik gulet gali...
Gerai, kad paskutini karta kai darbe uzejo - drauge buvo (pasakojau jums), ir klase netuscia, tai kabineta uzrakinusios i masina isejom ir apie pusvalandi sedejau sedyne atsilenkus, kol vaistai suveike...

Viena nebuciau issedejus, nes viskas sukasi aplinkui, nieko nematau, nieko nemastau...

Net juokais draugei pasakiau, kad narkomanams padauginus - speju toks jausmas yra!
vargse...
del nakromanu- as jau senai sakiau, kad ko jau ko, bet niekad nesuprasiu tu zmoniu kurie tycia svaiginasi. man tiesiog nedaeina kaip sveikas zmogus gali save zalot.cia va kitam nelaime su ta migrena ir jis priverstas taip gydytis.
beje man sunkiausia yra atsiciuchinti nuo vaistu. nes buna jie suveikia nustoja skaudet, bet jautiesi neigali po tu vaistu