Įkraunama...
Įkraunama...

Migrena - 4 dalis

QUOTE(Lutė @ 2009 05 26, 19:45)
bet šiandien dienelė kokia  doh.gif galva maudžia, rankos dreba, rėmuo kyla nebesuprantu  doh.gif nėr teisybės ant svieto... Na laikykitės ir nesirkit

laikykis tu 4u.gif
o man biškį suretėję lyk skausmai... tfu tfu tfu, kad neprisišnekėčiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(olialiaa @ 2009 05 26, 15:53)
nenoriu nuvilt... bet man ji nepadejo  verysad.gif

Aš labai tikiu, kad man padės 4u.gif kad bent jau apmažės.

O tu vieną kursą badeisi? Juk ne visada po vieno kurso ir praeina unsure.gif
Atsakyti
o as geriau AD. tiesiog tuo metu buvo labai daug nervu, del skydliaukes hormonu isivyste depresija. o kaip zinoma -nervai- puikus dirvas migrenai. tai kazkiek lengviau buvo. apdujus nevaiksciojau, viskas tvarkoj buvo smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Ramzytė @ 2009 05 26, 21:23)
Aš labai tikiu, kad man padės  4u.gif kad bent jau apmažės.

O tu vieną kursą badeisi? Juk ne visada po vieno kurso ir praeina  unsure.gif

aha viena, kazkur 12-15 kartu.
na tikekimes 4u.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(olialiaa @ 2009 05 27, 09:03)
o as geriau AD. tiesiog tuo metu buvo labai daug nervu, del skydliaukes hormonu isivyste depresija. o kaip zinoma -nervai- puikus dirvas migrenai. tai kazkiek lengviau buvo. apdujus nevaiksciojau, viskas tvarkoj buvo smile.gif

man skydliaukės ATPO per daug kraujyje. prirašė L-thyroxino. Žodžiu hormonų. gal nepavažiuos stogas biggrin.gif Esu ir anksčiau juos gėrusi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rusiuke @ 2009 05 27, 08:23)
man skydliaukės ATPO per daug kraujyje. prirašė L-thyroxino. Žodžiu hormonų. gal nepavažiuos stogas biggrin.gif  Esu ir anksčiau juos gėrusi ax.gif

o buvo bloga nuo tu vaistu? as nepamenu kokius geriau. gal tuos pacius. man rodos juos visiem israso
Atsakyti
QUOTE(olialiaa @ 2009 05 27, 11:24)
o buvo bloga nuo tu vaistu? as nepamenu kokius geriau. gal tuos pacius. man rodos juos visiem israso

iš vis nieko nuo jų... mažas dozes išrašė. ir db gersiu juos, biškį didesnėm dozėm, be vis tiek palyginus mažos. čia jei teisingai suprantu tie vaistai yra skydliaukės hormonai g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rusiuke: 27 gegužės 2009 - 12:13
Siaubas kaip šiandien rašydama SM'e, raides painioju, paskui skaitau antrą kartą ką parašiau ir taisau. Ir tai ne viską pataisau. Mat lyk galvą pradeda mausti. Tai išsižiojusi tokia.. Dar namo parvairuoti turėsiu po darbo, gal neįbombysiu niekur doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rusiuke @ 2009 05 27, 16:29)
Siaubas kaip šiandien rašydama SM'e, raides painioju, paskui skaitau antrą kartą ką parašiau ir taisau. Ir tai ne viską pataisau. Mat lyk galvą pradeda mausti. Tai išsižiojusi tokia.. Dar namo parvairuoti turėsiu po darbo, gal neįbombysiu niekur doh.gif

Ziurek atsargiai! unsure.gif Sekmes! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(~Jacinta~ @ 2009 05 27, 16:45)
Ziurek atsargiai! unsure.gif Sekmes! 4u.gif

Nelėksiu, kaip nors mirksiukas.gif netoli, 5 min. tai gal ok viskas. svarbu įvertinau situaciją, kad šnd "išsižiojusi" aš.
Atsakyti
QUOTE(rusiuke @ 2009 05 27, 16:48)
Nelėksiu, kaip nors mirksiukas.gif  netoli, 5 min. tai gal ok viskas. svarbu įvertinau situaciją, kad šnd "išsižiojusi" aš.

console.gif
Atsakyti
Manau, kad mano situacija palyginus su kitų yra pakenčiama, man labai, labai stiprus skausmas būna gal kokį kartą per 3-4 mėn. O šiaip paskauda ir praeina - kartais net ir be vaistų. Anksčiau skaudėdavo galvą iki vėmimo, bet aš vienu metu homeopatinius vartojau, tai buvo iš vis gerai. Homeopatiniams vaistams neturiu kantrybės nors tu ką.... Pradedu ir numetu, pamirštu. Ten jau tokio tikslumo reikia. Bet dabar tvirtai apsisprendžiau - chemijai - NE. Grįšiu ir prie homeopatijos, jeigu organizmo valymas nepadės. Tikiuosi, kad padės, nes jau dabar prieš menstruacijas neskaudėjo galva :-) Bijau dar džiaugtis, pasidžiaugsiu kai pora mėnesių neskaudės :-)

QUOTE(Lutė @ 2009 05 26, 19:45)
blink.gif o tai jau be AD neurologės nieko nebe sugeba išrašyt, tai gal žmogui ne to reik užgersi po to gydykis nuo nupušimo  doh.gif

Bees - papasakosi kaip sekėsi, kokie pokyčiai ir t.t. bo aš ir norėčiau pasibandyt, nes jaučiuos kaip vaikščiojanti vaistinė (jau pati sau trenkiu vaistais, kaip kokia bobučių spinta  blush2.gif )

bet šiandien dienelė kokia  doh.gif galva maudžia, rankos dreba, rėmuo kyla nebesuprantu  doh.gif nėr teisybės ant svieto... Na laikykitės ir nesirkit

Atsakyti
QUOTE(rusiuke @ 2009 05 26, 21:26)
laikykis tu 4u.gif
o man biškį suretėję lyk skausmai... tfu tfu tfu, kad neprisišnekėčiau ax.gif

nu va palinkėjai ir psio, šiandien jokių skausmų - tik galva nedirbo protingai blink.gif

QUOTE(rusiuke @ 2009 05 27, 16:29)

ei ei pati dabar laikykis, saugiai grįžk namulio nelakstyk doh.gif
o pas mus Panevėžy dabar kad nulijo, kad nupūtė vėjas - net ant akių geriau pasidarė rolleyes.gif
Atsakyti