Įkraunama...
Įkraunama...

Migrena - 4 dalis

QUOTE(Extraordinary @ 2009 05 22, 19:40)
Turiu KT rezultatus, nieko nerado  thumbup.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Šaunu!

Atsakyti
Sveikos mielosios 4u.gif

Šiuo metu migreną gydausi akupunktūra. Kol kas kursą įpusėjau, dar liko visa kita savaitė. Kai baigsiu, duosiu žinoti, kaip sekėsi, kokie rezultatai 4u.gif Kol kas esu kupina vilčių ir dar tikiu, kad atsikratysiu tos bjaurybės 4u.gif
Atsakyti
Nu duok Dieve, kad padėtų 4u.gif
Atsakyti
paskaiciavau, kad beveik visa savaite kasdien skaudejo galva doh.gif kenciau ir vaistus geriau ir lyg savaime praeidavo, vis su siaubu bijau kad neuzeitu priepuolis 4u.gif siandien neskauda, kaip malonu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Extraordinary @ 2009 05 25, 22:29)
paskaiciavau, kad beveik visa savaite kasdien skaudejo galva  doh.gif kenciau ir vaistus geriau ir lyg savaime praeidavo, vis su siaubu bijau kad neuzeitu priepuolis  4u.gif siandien neskauda, kaip malonu  thumbup.gif

bet po skausmų, jau kai nebeskauda atrodo ir gyvenimas daug gražesnis. ane biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rusiuke @ 2009 05 26, 08:34)
bet po skausmų, jau kai nebeskauda atrodo ir gyvenimas daug gražesnis. ane biggrin.gif

Tai jau tikrai thumbup.gif Jauties pilnavertis zmogus cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramzytė @ 2009 05 24, 20:07)
Sveikos mielosios  4u.gif

Šiuo metu migreną gydausi akupunktūra. Kol kas kursą įpusėjau, dar liko visa kita savaitė. Kai baigsiu, duosiu žinoti, kaip sekėsi, kokie rezultatai  4u.gif Kol kas esu kupina vilčių ir dar tikiu, kad atsikratysiu tos bjaurybės  4u.gif

nenoriu nuvilt... bet man ji nepadejo verysad.gif
Atsakyti
Sveikos mergaitės, senokai pas jus besilankiau. Pasiryžau vieną kartą ir pasidariau magnetinį rezonansą, nes gydytoja neurologė pagąsdino, kad gali būti aneurizma, navikas ar dar koks velnias galvoje. Tai va, nudžiugino mane, kad nieko LABAI blogo mano galvelėje nėra. Skausmų priežąstis - lėtinis sinusitas ir migrena. Bet ir tai yra blogai. Kadangi daug metų nuo skausmų gelbėjausi ketanovu, dar anksčiau - citramonu ir visokiom kitokiom chemijom - ir niekas man nepadėjo, tai dabar bandau gydytis natūraliai. Vienai draugei po kepenų valymo išnyko migrena, dabar aš irgi geriu arbatą, kuri valo kepenis, žiūrėsiu kaip čia bus. Kai kurių šaltinių teigimu - išvalius organizmą išnyksta 80 proc. migrenų. Įdomu ar iš jūsų kas nors bandėte kokiais nors būdais valytis organizmą? Gal kas kreipėtės į natūralios medicinos centrą ar kitais natūraliais būdais tai bandėte atlikti ir koks rezultatas??? Man cheminiai vaistai nuo galvos skausmų labai pakenkė sąnariams ir širdžiai, todėl nusprendžiau kentėti ir išbandyti visus įmanomus natūralius būdus. Beja, neurologė man išrašė kažkokių labai stiprių antidepresantų, kurie, kaip sakė, yra prevencinė priemonė nuo migrenos. Nepirksiu aš jų, tai man atrodo absurdiška - aš jokia depresija nesergu :-)
Atsakyti
QUOTE(Bees @ 2009 05 26, 15:57)
Beja, neurologė man išrašė kažkokių labai stiprių antidepresantų, kurie, kaip sakė, yra prevencinė priemonė nuo migrenos. Nepirksiu aš jų, tai man atrodo absurdiška - aš jokia depresija nesergu :-)

Man viena neurologe irgi buvo israsiusi stipriu... unsure.gif Pasiskaiciau informacija apie juos, kad vairuoti draudziama ir t.t. unsure.gif Tai recepto lapeli ismeciau lauk... blush2.gif
Atsakyti
Aš taip pat išmesiu, tikrai nesiruošiu gerti dar vienų nuodų.

QUOTE(~Jacinta~ @ 2009 05 26, 16:02)
Man viena neurologe irgi buvo israsiusi stipriu... unsure.gif Pasiskaiciau informacija apie juos, kad vairuoti draudziama ir t.t. unsure.gif Tai recepto lapeli ismeciau lauk... blush2.gif

Atsakyti
QUOTE(Bees @ 2009 05 26, 15:57)
Beja, neurologė man išrašė kažkokių labai stiprių antidepresantų, kurie, kaip sakė, yra prevencinė priemonė nuo migrenos. Nepirksiu aš jų, tai man atrodo absurdiška - aš jokia depresija nesergu :-)

Aš irgi dar negersiu jokių AD. Pasku vaikščiuok apdujusi... doh.gif
Atsakyti
blink.gif o tai jau be AD neurologės nieko nebe sugeba išrašyt, tai gal žmogui ne to reik užgersi po to gydykis nuo nupušimo doh.gif

Bees - papasakosi kaip sekėsi, kokie pokyčiai ir t.t. bo aš ir norėčiau pasibandyt, nes jaučiuos kaip vaikščiojanti vaistinė (jau pati sau trenkiu vaistais, kaip kokia bobučių spinta blush2.gif )

bet šiandien dienelė kokia doh.gif galva maudžia, rankos dreba, rėmuo kyla nebesuprantu doh.gif nėr teisybės ant svieto... Na laikykitės ir nesirkit
Atsakyti