Įkraunama...
Įkraunama...

Migrena - 4 dalis

Gryžau garžiai 4u.gif Valandėlę prieš miegą išgėriau nošpos su analginu, net stiprėjo maudimas ir šiandien lyk ir sveika ax.gif tfu tfu tfu... biggrin.gif
Atsakyti
sveikutes,o as pirmadieni gavau talona pas neurologa,eisiu atsakymo klausytis,bijau ,tikiuosi viskas bus ok
Atsakyti
QUOTE(pandutė @ 2009 05 28, 12:55)
sveikutes,o as pirmadieni gavau talona pas neurologa,eisiu atsakymo klausytis,bijau ,tikiuosi viskas bus ok

lauksim pasakojimų grįžus iš neurologės,-go 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rusiuke: 28 gegužės 2009 - 12:01
Sveikutes, jungiuosi prie serganciuju migrena... Sergu jau nuo kokie 12 metu, o gal ir daugiau lotuliukas.gif . Neurologe sake, genai, nieko padaryt neimanoma.

Per visus tuos metus taip ir neatradau efektyvaus kovos su migrenos budo, brangiu tableciu (kaip imegranas ir pan.) nebandziau... O koks Ketanovas tik biskiuka prislopina skausma.

Uztat issiaiskinau, kas mano atveju isprovokuoja migrenos pradzia - tai alkoholis (jei isgeriama virs 1,5 taures vyno) ir triuksmas (po kokio koncerto). Bet dazniausiai buna be jokios priezasties... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Atlantida @ 2009 05 28, 13:06)
Sveikutes, jungiuosi prie serganciuju migrena... Sergu jau nuo kokie 12 metu, o gal ir daugiau  lotuliukas.gif . Neurologe sake, genai, nieko padaryt neimanoma.

Per visus tuos metus taip ir neatradau efektyvaus kovos su migrenos budo, brangiu tableciu (kaip imegranas ir pan.) nebandziau... O koks Ketanovas tik biskiuka prislopina skausma.

Uztat issiaiskinau, kas mano atveju isprovokuoja migrenos pradzia - tai alkoholis (jei isgeriama virs 1,5 taures vyno) ir triuksmas (po kokio koncerto). Bet dazniausiai buna be jokios priezasties...  lotuliukas.gif

Sveika prisijungusi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Atlantida @ 2009 05 28, 13:06)
Sveikutes, jungiuosi prie serganciuju migrena... Sergu jau nuo kokie 12 metu, o gal ir daugiau  lotuliukas.gif . Neurologe sake, genai, nieko padaryt neimanoma.

Uztat issiaiskinau, kas mano atveju isprovokuoja migrenos pradzia - tai alkoholis (jei isgeriama virs 1,5 taures vyno) ir triuksmas (po kokio koncerto). Bet dazniausiai buna be jokios priezasties...  lotuliukas.gif

Vienoj temoj issiskyrem, kitoj susitikom... ax.gif
Sveikute! mirksiukas.gif
Man irgi vynas provokuoja, bet gerai, kad as jo nemegstu... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(~Jacinta~ @ 2009 05 28, 12:43)
Vienoj temoj issiskyrem, kitoj susitikom... ax.gif
Sveikute! mirksiukas.gif
Man irgi vynas provokuoja, bet gerai, kad as jo nemegstu... biggrin.gif

o man ne tik vynas:( nors irgi -viena karta galiu isgert ir nieko, kita kart net po alaus skauda..
Atsakyti
Dekui, merginos smile.gif .

Na, as netiksliai issireiskiau, is tikro tai man migrena isprovokuoja bet kokios rusies alkoholis, jei jo suvartota kiek daugiau nei biski. Deja, nors esu normalus zmogus, ne kokia pijokele biggrin.gif , bet visai sito malonumo atsisakyt negaliu - juk visiems buna vakareliu ar kazko panasaus... Tai kartais pati bunu kalta. schmoll.gif

Jacinta, o tu toj senoj temukej dar dalyvauji? Gal ji kazkiek atgyjo (as del to ir pasitraukiau, kad kazkaip nebeliko apie ka kalbet). mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Atlantida @ 2009 05 28, 15:41)
Dekui, merginos  smile.gif .

Na, as netiksliai issireiskiau, is tikro tai man migrena isprovokuoja bet kokios rusies alkoholis, jei jo suvartota kiek daugiau nei biski. Deja, nors esu normalus zmogus, ne kokia pijokele  biggrin.gif , bet visai sito malonumo atsisakyt negaliu - juk visiems buna vakareliu ar kazko panasaus... Tai kartais pati bunu kalta.  schmoll.gif

Jacinta, o tu toj senoj temukej dar dalyvauji? Gal ji kazkiek atgyjo (as del to ir pasitraukiau, kad kazkaip nebeliko apie ka kalbet).  mirksiukas.gif

As pvz alaus daug geriu! biggrin.gif blush2.gif Bet nuo jo neskauda galva... ax.gif

Uzsuku kartais, bet ten tik 4-5 zmones belike... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(pandutė @ 2009 05 28, 12:55)

Viskas turi būti gerai! Svarbu pačiai tuo patikėti thumbup.gif

O aš šiandien galvoju migrena vėl doh.gif pykina galva tvinksi, pikta kaip nedavalgius...pasimatuoju spaudimą - o jis nespaudžia! tai kavos išgėrus gyvent užsimaniau, tai dėkoju danguj, kad ne ta zaraza...
Mane tai veikia tokie orai, tai lyja, tai karšta... doh.gif
Atsakyti
Nestumas gali nuo migrenos isgelbet. Man ne per veina nestuma ne karo neskaudejo galvos, po gimdymo ...tik pora savaiciu praejo ir vel.

Gydymas nestumu efektyvus, deja laikinas. blush2.gif
Atsakyti
:-( O man per abu nėštumus žiauriai skaudėdavo galvą, reiškia tai irgi ne panacėja. Per pirmąjį analginą "kibirais" leido, dabar suprantu kokį nusikaltimą darė gydytojai... O per antrąjį neštumą man gydytoja patarė padidint magnio dozę, tai tas patarimas padėjo kažkur nuo 5 mėnesio.
Atsakyti