na nedaug dar, metai tik tuoj sueis. Jei mes vis dar kartu, matyt tenkina tokie santykiai..
aš skorpionė, o vienas pažįstamas avinas. Sakyčiau - kad dauguma čia pasakytų dalykų apie šių ženklų santykius yra teisingi.
Pvz mano sesuo - avinas, tai būna užmuščiau
bet ji yra ir tas žmogus, kuris mane prajuokina
o dėl vyro moters santykių nieko negaliu pasakyti, nes jokio avino dar neprisijaukinau
Pvz mano sesuo - avinas, tai būna užmuščiau
bet ji yra ir tas žmogus, kuris mane prajuokina
o dėl vyro moters santykių nieko negaliu pasakyti, nes jokio avino dar neprisijaukinau
aš skorpionas jis avinas tikrai tokių sąjungų santykiai neįprasti, nes pasipykstam dažnai, bet dėl smulkemnų, o šiaip dėl visko nuomonės sutampas, ir labai gera susitaikyt būna nors po tokio pikčiaus kaip pvz. kad puodelio nenunešė į virtuvę
kuo toliau tuo labiau jaučiu kad aš labiau domonuot pradedu, o iš pradžių buvo kitaip bet dėl to piktumų ir nebuvo ir nebus. Kažkaip nei viens su kitu nei viens be kito negalim visur meile ir aistra
QUOTE(rege @ 2008 05 01, 08:03)
Na ka... mes vis dar kartu (as avinas, jis skorpas
) ir planuojam antra vaikuti. Visko buna, kartais ji su mielu noru pasmaugciau ir dar atspardyciau, kad mazai nepasirodytu
bet vis tiek myliu (turbut ir jis mane, jeigu dar kartu), nors tie jo nuotaiku svyravimai...
Na tikrai, gyvenimas su skorpu, tai kaip ameriketiski kalneliai
Sekmes visoms panasioms poroms
Sekmes visoms panasioms poroms
as ir esu avinas, o maniskis skorpionas
galiu pasakyti, kad skorpionai nuotaikoas zmones, jei jiems gerai, tai aplink visiems, bet jei jau jam blogai, tai reikia begti nuo jo kuo toliau, nes dazniausiai atsiima tai kas buna sale
Brolis-skorpionas, jo zmona-avinas ! Zinau, kad visko buvo, kad namie tikrai ugnies netruksta, bet jie sugeba myleti ir toleruoti vienas kita su visais trukumais ir tom ugningom charakteriu savybem. Stebint juos is salies (ir palandziojus po dusia
Sveikutės
jungiuosi ir aš prie jūsų ratelio: esu Avinė, o vyras Skorpionas.
Kavalierių ir romanų turėjau tikrai daug, tačiau sutikus šį vyrą - supratau, mus jungia kažkokia bendra jėga, tarsi stiprybė ir aistra. Tik jį ir įsivaizduoju savo gyvenimo vyro. Gal dėl to, kad kiti paprasčiausiai būdavo man per ... silpni. Auginam sūnelį. Taip, kaip ir pas kiekvienus būna šū..ni buities konfliktai ar pan. Bet suma sumarum galiu pasakyti - santykis išties tvirtas, stiprus, ir geras koks tik gali būti tarp vyro ir moters.
O kadangi savo trūkumus žinau, tai paanalizavus Skorpiono, galiu pasakyti vieną bruožą, apie kurį perskaičius pamaniau, kad tikrai atitinka. Kai Skorpionas kažką myli, žinoma stipriai, pasiaukojančiai ir pan. tčiau tik TĄ kurį myli, jis daugiausiai ir baudžia, gelia. Tai kai vyras mane pradeda ar kritikuoti, ar reikalauti, visad sau pasakau - aha myli, kitaip jam tai nerūpėtų
Žodžiu, sekmės visoms analogiškoms poroms
Kavalierių ir romanų turėjau tikrai daug, tačiau sutikus šį vyrą - supratau, mus jungia kažkokia bendra jėga, tarsi stiprybė ir aistra. Tik jį ir įsivaizduoju savo gyvenimo vyro. Gal dėl to, kad kiti paprasčiausiai būdavo man per ... silpni. Auginam sūnelį. Taip, kaip ir pas kiekvienus būna šū..ni buities konfliktai ar pan. Bet suma sumarum galiu pasakyti - santykis išties tvirtas, stiprus, ir geras koks tik gali būti tarp vyro ir moters.
O kadangi savo trūkumus žinau, tai paanalizavus Skorpiono, galiu pasakyti vieną bruožą, apie kurį perskaičius pamaniau, kad tikrai atitinka. Kai Skorpionas kažką myli, žinoma stipriai, pasiaukojančiai ir pan. tčiau tik TĄ kurį myli, jis daugiausiai ir baudžia, gelia. Tai kai vyras mane pradeda ar kritikuoti, ar reikalauti, visad sau pasakau - aha myli, kitaip jam tai nerūpėtų
Pritariu G.Persijai dėl to vienintelio mylimojo gėlimo. Tikra tiesa.
sveikutes, jei dar yra gyvu sioj temelej
noreciau ir as i jusu kompanija prisijungt esu skorpione, o vyras avinas... daug cia priskaiciau teisybes, mudu kartu jau 6metai, buvo, zinoma, visko kaip ir kiekvienuose namuose, taciau issiskirt galutinai taip ir nesugebejom, pykomes, taikemes, pykomes ir vis tiek drauge
pavydus labai jau tie avinukai, bet matyt myli ir pavydi, kitaip gi nekeltu audru
noreciau ir as i jusu kompanija prisijungt esu skorpione, o vyras avinas... daug cia priskaiciau teisybes, mudu kartu jau 6metai, buvo, zinoma, visko kaip ir kiekvienuose namuose, taciau issiskirt galutinai taip ir nesugebejom, pykomes, taikemes, pykomes ir vis tiek drauge
sveikutes
idomi cia tema-na as pati esu skorpione 10.31-o manasis avinas 04.15 tai gyvenimas ojojoi
.aisku as pati megstu jam ikast bet jau jo charakteris-nezmoniskas pavydumas,nelabai atsiveria savo vidumi (turi zodzius traukt ),megstantis kontrole jau viskas turi buti kaip jis pasako,lekt ten ur jis rodo ir pan
bet aisku nevisada jam pavyksta tai
.bet galiu pasakyti kad gana rupestingas,bent jau anksciau tai demesio daug rodydavo ir daznai
...gana koketiskas,jau ji tai naujos pazintys labai domina-kaip as sakau nemoki ramiai gyventi-tau vis naujoviu reikia
.
o ir scenas megsta uzkelt-kartais visai be reikalo taip.bet ka esame 3m kartu,ooo daug visko buvo-bet kad galtutinai palikt-kazkaip neisdrisom visko baigti taip....taip ir gyvenam
o ir scenas megsta uzkelt-kartais visai be reikalo taip.bet ka esame 3m kartu,ooo daug visko buvo-bet kad galtutinai palikt-kazkaip neisdrisom visko baigti taip....taip ir gyvenam
kaip tylu cia
matyt santykiai puikiai rutuliojas ir nera jokiu naujienu pas raguotuosius
matyt santykiai puikiai rutuliojas ir nera jokiu naujienu pas raguotuosius
aš - avinukas
ji- skorpijonukas
mes abu
..iš tikro jaučiu, kad tai mano antra puse..Na , net nejaučiu o žinau
..žinojau kai tik sutikau
Nuomones sutinka, pomegei..Kalbames visada apie iskilusias problemas.. Na neslepsiu aš truputuka užsislėpusi..bet skorpionukas visada paragina sėsti kalbėt..nes laikas pribrendo
Aš "degtukas' jis romus kaip avelė iki tam tikros ribos... Aš greit lendu taikytis o jis negali tuom patykėt nes dar "urzgia"
Pas mus namie labai daug sveiko humoro
Bet jai būna pykčių mane stebina tai, kad žmogus gali taip užsiraukti ir nekalbėti
Aš pvz. tam neturiu laiko..noriu greit čia ir dabar taikytis
ji- skorpijonukas
mes abu
..iš tikro jaučiu, kad tai mano antra puse..Na , net nejaučiu o žinau
..žinojau kai tik sutikau
Nuomones sutinka, pomegei..Kalbames visada apie iskilusias problemas.. Na neslepsiu aš truputuka užsislėpusi..bet skorpionukas visada paragina sėsti kalbėt..nes laikas pribrendo
Aš "degtukas' jis romus kaip avelė iki tam tikros ribos... Aš greit lendu taikytis o jis negali tuom patykėt nes dar "urzgia"
Pas mus namie labai daug sveiko humoro
Bet jai būna pykčių mane stebina tai, kad žmogus gali taip užsiraukti ir nekalbėti
QUOTE(daugiavaike 4 @ 2009 03 02, 22:39)
galiu pasakyti, kad skorpionai nuotaikoas zmones, jei jiems gerai, tai aplink visiems, bet jei jau jam blogai, tai reikia begti nuo jo kuo toliau, nes dazniausiai atsiima tai kas buna sale 
toks jausmas, kad su mano vyru gyvenate
QUOTE(G.Persija @ 2009 03 19, 15:37)
Kai Skorpionas kažką myli, žinoma stipriai, pasiaukojančiai ir pan. tčiau tik TĄ kurį myli, jis daugiausiai ir baudžia, gelia.
Niekad apie tai nepagalvojau, bet greičiausiai teisi busit