Sveikos visos,
kas dėl avinų ir skorpionų sąjungos, tai...3 metus išdraugavau su skorpionu ir galiu pasakyti, kad mano kantrybė nebuvo auksinė todėl prieš mėnesį, gal biški daugiau išsiskyrėm. Labai sunki asmenybė. Jei jam linksma- linksma visiem iki nugriuvimo, jei jis be nuotaikos- visiems iš eilės ji yra gadinama, o ypač artimiausiems žmonėms.
Tas skorpionas jei būdavo sunervuotas dėl ko nors kito kaltės, tą blogą nuotaiką jausdavau tik aš.
Jei piktas, galėdavo užsidaryti savyje keliom dienom ir su manim nekalbėdavo, nepratardavo nė žodžio, slankiodavo po namus lyg niekur nieko, valgydavo, TV žiūrėdavo, bet nekalbėdavo
Net jei Lietuvos rytas pralaimėdavo prieš Žalgirį su manim iki kito ryto kalbama nebūdavo
Trumpai tariant- jei jam gerai-gera visiems, jei jam nors truputuka blogai- juodžiausias valandas padarys ir aplinkiniams.
O jei klausdavai "kas yra?" atsakymas vienas- "NIEKO"

Toks jausmas, kad vaikinas pilnas kaprizų, kaip tikra mergaitė
Kas dėl sexo, sutinku beveik su visom be jokių išlygų- idealus, kupinas aistros ir dar velniai žino ko.
Tiek žinių- aš su juo daugiau nebeištvėriau. Nes man turi būti viskas aišku, apie viską kalbama, jokių tabu, jokių kaprizų. O čia būdavo kaip diena taip naujiena.