Įkraunama...
Įkraunama...

Avinas ir Skorpionas

QUOTE(AMELY @ 2007 09 29, 15:34)
Tai va mielosios, kai draugavo su vyru tai perskaičiau horoskopuose tai tu Avinas, o tavo išrinktasis skorpionas, tai bėkite vienas nuo kito neatsigręždami, gal tada gyvi liksite....  doh.gif  nepaklausiau, bet mes juk 15 metų kartu, 13 kaip vedę...tai vadinasi galima išgyventi. O šaip tai charakteriai olialia, ne su skorpu sunku, o kam lengva su avinais??? Mylim vienas  kitą  - tai ir pykstiesi mylėdamas ir taikaisi iš meilės. Visoms to paties linkiu.

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif ir as su Avinu dar vis gyveni lotuliukas.gif
Atsakyti
As irgi manau kad skorpionas ir anvinas gali kartu gyvent, as eus avinas o manoMB skorpionas. Pirmus metus tai istiesu kaip kaip kazkas rase kaip ant parako statines doh.gif jau kelis kartus galvojom vsio dabar tai tikrai nebegaliu su tuo zmogum gyventi, bet...gyvenam ir mazyli auginame blush2.gif thumbup.gif thumbup.gif is tiesu man tai thumbup.gif gyventi su skorpionu, beje mazylis turejo ant zuvies-avino ribos gimtai, tai vyras kikviena vakara jo prasydavo kad islaukru iki avinuka, nu ka dabar seimoje gyvena 2 avinai ir skorpionas, ir mastom apie maza skorpione... blush2.gif ax.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikos visos,
kas dėl avinų ir skorpionų sąjungos, tai...3 metus išdraugavau su skorpionu ir galiu pasakyti, kad mano kantrybė nebuvo auksinė todėl prieš mėnesį, gal biški daugiau išsiskyrėm. Labai sunki asmenybė. Jei jam linksma- linksma visiem iki nugriuvimo, jei jis be nuotaikos- visiems iš eilės ji yra gadinama, o ypač artimiausiems žmonėms. verysad.gif
Tas skorpionas jei būdavo sunervuotas dėl ko nors kito kaltės, tą blogą nuotaiką jausdavau tik aš.
Jei piktas, galėdavo užsidaryti savyje keliom dienom ir su manim nekalbėdavo, nepratardavo nė žodžio, slankiodavo po namus lyg niekur nieko, valgydavo, TV žiūrėdavo, bet nekalbėdavo blink.gif
Net jei Lietuvos rytas pralaimėdavo prieš Žalgirį su manim iki kito ryto kalbama nebūdavo wacko.gif
Trumpai tariant- jei jam gerai-gera visiems, jei jam nors truputuka blogai- juodžiausias valandas padarys ir aplinkiniams.
O jei klausdavai "kas yra?" atsakymas vienas- "NIEKO" doh.gif Toks jausmas, kad vaikinas pilnas kaprizų, kaip tikra mergaitė doh.gif
Kas dėl sexo, sutinku beveik su visom be jokių išlygų- idealus, kupinas aistros ir dar velniai žino ko.
Tiek žinių- aš su juo daugiau nebeištvėriau. Nes man turi būti viskas aišku, apie viską kalbama, jokių tabu, jokių kaprizų. O čia būdavo kaip diena taip naujiena. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(bambita @ 2007 11 16, 17:00)
Sveikos visos,
kas dėl avinų ir skorpionų sąjungos, tai...3 metus išdraugavau su skorpionu ir galiu pasakyti, kad mano kantrybė nebuvo auksinė todėl prieš mėnesį, gal biški daugiau išsiskyrėm. Labai sunki asmenybė. Jei jam linksma- linksma visiem iki nugriuvimo, jei jis be nuotaikos- visiems iš eilės ji yra gadinama, o ypač artimiausiems žmonėms. verysad.gif
Tas skorpionas jei būdavo sunervuotas dėl ko nors kito kaltės, tą blogą nuotaiką jausdavau tik aš.
Jei piktas, galėdavo užsidaryti savyje keliom dienom ir su manim nekalbėdavo, nepratardavo nė žodžio, slankiodavo po namus lyg niekur nieko, valgydavo, TV žiūrėdavo, bet nekalbėdavo blink.gif
Net jei Lietuvos rytas pralaimėdavo prieš Žalgirį su manim iki kito ryto kalbama nebūdavo wacko.gif
Trumpai tariant- jei jam gerai-gera visiems, jei jam nors truputuka blogai- juodžiausias valandas padarys ir aplinkiniams.
O jei klausdavai "kas yra?" atsakymas vienas- "NIEKO" doh.gif Toks jausmas, kad vaikinas pilnas kaprizų, kaip tikra mergaitė doh.gif
Kas dėl sexo, sutinku beveik su visom be jokių išlygų- idealus, kupinas aistros ir dar velniai žino ko.
Tiek žinių- aš su juo daugiau nebeištvėriau. Nes man turi būti viskas aišku, apie viską kalbama, jokių tabu, jokių kaprizų. O čia būdavo kaip diena taip naujiena. unsure.gif

galeciau pasirasyti po kiekvienu tavo zodziu drinks_cheers.gif
as avinas, jis-skorpionas... as vis dar kenciu bet yra lygiai tas pats ka tu aprasei smile.gif
tik viena smulkmena-maniskis uz Zalgiri lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ambermammy @ 2006 03 06, 04:23)
Niu merdzinos Mirka,Rege,Arlelija,Misis ir kitos bigsmile.gif kaip jums sekasi,a da gyvos esat biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif gal jau draugiskai gyvenat biggrin.gif neleiskim musu temai isgaruot,juk paskutine atkasiau doh.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

teip teip.. 4u.gif
Gyva esu tik ...tik gyvenime turiu kitą skorpioną :lotuliukas
Kur tik pasisuku ..kur pažvelgiu..kur tik idomesnis man žmogeliukas- SKORPIONAS doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

..tiesa..su tuo savo tylėjimu baigia doh.gif schmoll.gif g.gif Aš nemoku tylėt ... blush2.gif Man greitai reikia išspręsti problemą..ir net labai greitai lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mirka: 18 gruodžio 2007 - 17:22
as skorpionas MB - avinas; pykstames ir kariaujam kartu.Kito vyro salia saves neisivaizduoju.Bet musu nuomone visada sutinka, nebent del kokiu smulkmenu nesutariame, bet seip del nuomones skirtumu problemu neturiu.
Tik va kad avinas uzsispypes ir dar sugeba taip suerzinti, kad net pavargstu nuo jo pavydos scenu.
Bet po val. kitos, vel kartu.
Turim issisaukti ir issilieti, tada viskas ok thumbup.gif wub.gif wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(RasitaE @ 2008 01 02, 14:05)
as skorpionas MB - avinas; pykstames ir kariaujam kartu.Kito vyro salia saves neisivaizduoju.Bet musu nuomone visada sutinka, nebent del kokiu smulkmenu nesutariame, bet seip del nuomones skirtumu problemu neturiu.
Tik va kad avinas uzsispypes ir dar sugeba taip suerzinti, kad net pavargstu nuo jo pavydos scenu.Bet po val. kitos, vel kartu.
Turim issisaukti ir issilieti, tada viskas ok thumbup.gif  wub.gif  wub.gif  thumbup.gif

Va cia 100 % drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif . Ir as toki turiu lotuliukas.gif lotuliukas.gif , pavyduoli aviniuka namie
Atsakyti
As skorpione,o vyras avinas. Oi mum smagu lotuliukas.gif . Tikras melodramas isgyvename lotuliukas.gif doh.gif ,geriau nei filme. Mylime vienas kita karstai wub.gif ,pykstames ziauriai bigsmile.gif ,taikomes paskubotai,kad laiko per daug nesugaisti lotuliukas.gif ,o jei del ko nors musu nuomones sutampa,tai iename kiaurai siena,niekas nesutrukdys thumbup.gif wub.gif clap.gif .
Atsakyti
QUOTE(ltdana @ 2008 01 23, 15:53)
As skorpione,o vyras avinas. Oi mum smagu lotuliukas.gif . Tikras melodramas isgyvename lotuliukas.gif  doh.gif ,geriau nei filme. Mylime vienas kita karstai wub.gif ,pykstames ziauriai bigsmile.gif ,taikomes paskubotai,kad laiko per daug nesugaisti lotuliukas.gif ,o jei del ko nors musu nuomones sutampa,tai iename kiaurai siena,niekas nesutrukdys thumbup.gif  wub.gif  clap.gif .

Ta pati situacija biggrin.gif , tik mes, retai pykstames... Siap avinai-vyrai greitai uzsidega, o as kaip tikra vandens zenklo atstove greitai moku gesinti ugni bigsmile.gif ir nemoku ilgai pykti...o galbut isvis nemoku pikti... Dazniau tiesiog juokiusi kai maniskis plaukus ant galvos rauna lotuliukas.gif
Atsakyti
Na ka... mes vis dar kartu (as avinas, jis skorpas fear.gif ) ir planuojam antra vaikuti. Visko buna, kartais ji su mielu noru pasmaugciau ir dar atspardyciau, kad mazai nepasirodytu rolleyes.gif bet vis tiek myliu (turbut ir jis mane, jeigu dar kartu), nors tie jo nuotaiku svyravimai... doh.gif Na tikrai, gyvenimas su skorpu, tai kaip ameriketiski kalneliai smile.gif

Sekmes visoms panasioms poroms 4u.gif
Atsakyti
oho kaip sutampa viskas..as avinas , jis skorpionas, santykiai beprotiski, barames taikomes, barames taikomes. Del visokiu nieku. Jis uzsidega iskarto, putojasi, turi tvirta savo nuomone ir atrodo niekas jos pakeisti negali. Be galo principingas. Panasi ir as, kartais be galo sunku buna ir atrodo jau tuoj viskas ir nutruks..bet va imam ir vel susitaikom.. varginaa tokie dalykai... verysad.gif
Atsakyti
electra, aukščiau nosį mirksiukas.gif o jūs ilgai kartu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rege: 02 liepos 2008 - 19:39