Įkraunama...
Įkraunama...

Avinas ir Skorpionas

Labutis.
Aš esu avytė ,o mano vyras-skorpijonas.Greit švesim savo 15 metines.
QUOTE(G.Persija @ 2009 03 19, 15:37)  Kai Skorpionas kažką myli, žinoma stipriai, pasiaukojančiai ir pan. tčiau tik TĄ kurį myli, jis daugiausiai ir baudžia, gelia.

G.Persija teisi visu 100/.Kartais tikrai pagalvoju:-Dieve,Dieve ir kaip sugebėjau išgyventi su tokiu asilu tiek metų,bet kai nurimus aistroms namo grįšta su didele gėlių puokšte ir puola atsiprašinėt hihihi.gif -sakydamas,kad yra visiškas idiotas ir,kad eilinį sykį būna neteisus.Vėl atsileidžiu ir džiaugiuosi,kad galiu drąsiai išrėkt:aš ir po tiekos pragyventų metų jį vis dar myliu blush2.gif smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo merga: 06 rugsėjo 2009 - 23:31
mano brolis skorpionas o jo drauge avinas.. tai ojojoj smile.gif bet brolis nusileidzia dazniau jai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2009 09 07, 00:29)
Labutis.
Aš esu avytė ,o mano vyras-skorpijonas.Greit švesim savo 15 metines.

G.Persija teisi visu 100/.Kartais tikrai pagalvoju:-Dieve,Dieve ir kaip sugebėjau išgyventi su tokiu asilu tiek metų,bet kai nurimus aistroms namo grįšta su didele gėlių puokšte ir puola atsiprašinėt hihihi.gif -sakydamas,kad yra visiškas idiotas ir,kad eilinį sykį būna neteisus.Vėl atsileidžiu ir džiaugiuosi,kad galiu drąsiai išrėkt:aš ir po tiekos pragyventų metų jį vis dar myliu blush2.gif  smile.gif

O sveikinu, nes man tai atrodo du nesuderinima dlaykai..
bet pasirodo kad ne velnio nereikia tiekti tais horoskopu suderinamumu..vat tau ir idrodymas smile.gif

Didziausi sveikinimai.
Atsakyti
sveikos
as esu avinas, o mano vyras skorpionas
jau 7 m kaip kartu ir patikekit buvo daug pykcio del abieju charakterio
bet galiausiai vistiek susitaikydavom ir kaskart uzklupdavo nauja aistra vienas kitam ax.gif
na o kai jau buna aistra tai kartais ir pasekmiu buna bigsmile.gif va siemet susilaukem dukrytes ax.gif
taip kad mano atveju
tikrai avinas+skorpionas gera pora biggrin.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif
aš esu avinas,o vyras skorpionas biggrin.gif šeimoje aš esu tas užsidegantis degtukas-man reikia paburbėt,galiu ilgai pykt blush2.gif o jis toks ramus,nemėgstantis pyktis,bet jeigu jau supyksta tai tada jau ohoho doh.gif bet šiaip labai myli ir rūpinasi šeima 4u.gif
vat ir tikėk tais horoskopais,pagal juos avinas su skorpionu kartu-niekaip negali būti,atskirai irgi lotuliukas.gif
Atsakyti
as po skorpioniskos patirties - senelis, tevas, brolis, sakiau sau kad mano vyras niekada nebus skorpas - ir stai yra.
namuose kas antra diena gaisro pavojus, bet taip dar idomiau mirksiukas.gif
Atsakyti
aš avytė , vyras- skorpijonas lotuliukas.gif

Nežinau.. mes labai ir panašūs ir labai skirtingi ..
Man tai labai patinka.. mirksiukas.gif
Tokio korektiško, punktualaus, patikomo vyriškio turbūt daugiau nėra lotuliukas.gif

Aš ta lengvai išprotėjusi nail.gif Namų "raganaitė" doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Tik jis vienas gali mane suvaldyti .. wub.gif Gerbiu jį už tai. Mes super draugeliai friends.gif
Atsakyti
iš asmeninės patirties galiu pasakyti - NEBŪNA karštesnių santykių smile.gif Bet, čia tik jei tikėti horoskopais smile.gif
Atsakyti
Sveikos visos smile.gif
Kaip man palengvėjo paskaičius Jūsų visų patirtis smile.gif
Aš - avinas , jis - skorpionas.
Visi teiginiai yra teisingi ką rašėte. Tikrai ugningi charakteriai. Tiesa, atsiprašinėti visada pirma einu aš, negaliu gyventi susipykus. Tada kartais paaiškėja, kad jis nepyksta išvis... blink.gif
Ta jo laisvė ir veržlumas kartais varo į neviltį, ypač atsiradus antram vaikeliui. Tačiau ir čia laiko turėdama ieškau kokius kompromisus jam pasiųlyti, kad tik abiems gerai būtų. Kartais pavyksta susitarti , kartais ne.
Beje, mes draugaujam 9 metus, o santuokoje 6 metus.
Matyt rankos pirštų neužtektų kiek kartų norėjau skirtis. Bet jo pasyvumas ( matyt nenoras ) vis tą akimirką atitolindavo, o nurimus ir noras skirtis praeidavo.
Tikrai esu labai savininkiška ir pavydi. Jis pavydus gal irgi tik labai jau tai slepia ir tik po kelių metų jį geriau pažinus gali suprasti, kur ir kada supavydėjo tongue.gif .
Rūpestingas taip pat, šeima, vaikais. Mėgstantis pasilinksminimus, naujas pažintis, domisi naujovėmis. Ir jis visada viską žino, ir yra visu šimtu procentų teisus. Nesvarbu, jei vėliau paaiškėja, kad klydo ( to neprisimena ) schmoll.gif .
Iš tikrųjų kai susipykstam aš noriu viską čia ir dabar išsiaiškinti, o jis užsičiaupia ir viskas. Kitą kart kažkas matosi jam yra, atsakymas vienas ''nieko''.
Iš tiesų jaučiu, kad kartojuosi, nes postuose auksčiau visa tai jau aprašyta smile.gif .
Kai taika namuose, tada ramu ir gera, mylim ir nuo tos laimės kaifuojam.
Beje, mano nuojauta ištiesų labai stipri. Kartais mus abu nustebina ax.gif

Ką dar pridurti? Viskas čia jau Jūsų pasakyta 4u.gif

Atsakyti
Nors nelabai tikiu horoskopais, tačiau čia aprašyta visa tiesa apie skorpionus ir avinus smile.gif Reziume: po 5 metų draugystės šviežiai įvykusios skyrybos, nes abiejų principai aukščiau visko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(simuciuke @ 2010 05 09, 11:21)
Nors nelabai tikiu horoskopais, tačiau čia aprašyta visa tiesa apie skorpionus ir avinus smile.gif Reziume: po 5 metų draugystės šviežiai įvykusios skyrybos, nes abiejų principai aukščiau visko  smile.gif

Gaila unsure.gif .... Patys ne karta apie jas galvojome.... Sakyk o cia jus taip viena diena susedot ir supratot, kad parincipai jusu skirtingi ir vienodai svarbus kiekvienam? Kuris pirmas pradejo eiti link skyrybu?
Jei tai per daug asmeniski klausimai, nepyk ir neatsakyk .
Atsakyti
QUOTE(Askita @ 2010 05 11, 18:47)
Gaila  unsure.gif  .... Patys ne karta apie jas galvojome.... Sakyk o cia jus taip viena diena susedot ir supratot, kad parincipai jusu skirtingi ir vienodai svarbus kiekvienam? Kuris pirmas pradejo eiti link skyrybu?
Jei tai per daug asmeniski klausimai, nepyk ir neatsakyk .

Nebuvo, kad susedome ir nusprendeme...tai truko sakyciau bent kokius 3 menesius, kai buvo sklidinos kantrybes taures. Visi tie buitiniai barniai, del vaikisku problemu, kuriu nei vienas nesprendeme (arba spresdavo vienas is musu), skorpioniski kaprizai ir aviniski principai prie to privede... O del to, kuris pirmas, tai vienas kazka uzmesdavo apie skyrybas, tai kitas...bet atejo laikas, kai vienas "uzmete", o kitas susirinko daiktus ir isejo.
Atsakyti