Sveikos visos
Kaip man palengvėjo paskaičius Jūsų visų patirtis
Aš - avinas , jis - skorpionas.
Visi teiginiai yra teisingi ką rašėte. Tikrai ugningi charakteriai. Tiesa, atsiprašinėti visada pirma einu aš, negaliu gyventi susipykus. Tada kartais paaiškėja, kad jis nepyksta išvis...
Ta jo laisvė ir veržlumas kartais varo į neviltį, ypač atsiradus antram vaikeliui. Tačiau ir čia laiko turėdama ieškau kokius kompromisus jam pasiųlyti, kad tik abiems gerai būtų. Kartais pavyksta susitarti , kartais ne.
Beje, mes draugaujam 9 metus, o santuokoje 6 metus.
Matyt rankos pirštų neužtektų kiek kartų norėjau skirtis. Bet jo pasyvumas ( matyt nenoras ) vis tą akimirką atitolindavo, o nurimus ir noras skirtis praeidavo.
Tikrai esu labai savininkiška ir pavydi. Jis pavydus gal irgi tik labai jau tai slepia ir tik po kelių metų jį geriau pažinus gali suprasti, kur ir kada supavydėjo

.
Rūpestingas taip pat, šeima, vaikais. Mėgstantis pasilinksminimus, naujas pažintis, domisi naujovėmis. Ir jis visada viską žino, ir yra visu šimtu procentų teisus. Nesvarbu, jei vėliau paaiškėja, kad klydo ( to neprisimena )

.
Iš tikrųjų kai susipykstam aš noriu viską čia ir dabar išsiaiškinti, o jis užsičiaupia ir viskas. Kitą kart kažkas matosi jam yra, atsakymas vienas ''nieko''.
Iš tiesų jaučiu, kad kartojuosi, nes postuose auksčiau visa tai jau aprašyta

.
Kai taika namuose, tada ramu ir gera, mylim ir nuo tos laimės kaifuojam.
Beje, mano nuojauta ištiesų labai stipri. Kartais mus abu nustebina
Ką dar pridurti? Viskas čia jau Jūsų pasakyta