Įkraunama...
Įkraunama...

FP lietuviškai kalbantis šuniukas

Apklausa: Ar verta pirkti tokį šuniuką? (342 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
QUOTE(mylimaa @ 2010 12 28, 02:17)
o jusu suniukams yra taip, kad palenkus rankyte ar kojyte pradeda dainuoti dainele kita? kad super jautrus suniukas, tai pastebejom, vos svelniai paliesi ir persijungia doh.gif o kiek eilerastuku jusu suniukai moka?mum tik du sako(apie torta ir suniukus su kauliukais), nors ant dezutes raso 10, ar as cia netaip ka supratau g.gif mes jau susirasem su parduotuve kad pakeistu, nes suniukas kartais painioja pilvuka ir rankyte rolleyes.gif beto padetas vienas kad uzsives: pedute, mano pirstukai, pedute, mano pirstukai...

Tikrai reikia pakeisti,nes akivaizdu,kad isigyjote brokuota prekyte.Na viskas bus gerai,zaislas puikus. mirksiukas.gif
Atsakyti
kažkaip maniau kad tie šuniukai tiksako rankytė aysytė ir pan, pasirodo jie dar ir dainuoja ir eilėaščius sako, gal reiks ir isigyti, manau mažyliui patiktu smile.gif nors prabalsavau kad neturim ir nepirksim biggrin.gif
Atsakyti
neturim. masiškai visi perka. turim kitų ir išsiverčiam
Atsakyti
Mes šuniuką turime jau virš 2metų. Iš tiesų tai vienas labiausiai vykęs žaislas, kuris buvo mielas, kai mums buvo septyni mėnesiai ir kai trys metai. Minusas vienas, vis dar nesugalvoju, kaip būtų galima jį išvalyti, nes per tą laiką labai išsismurzino. Plaut negalima dėl elektronikos. Valyt neapsimoka, nes kai būna išpardavimai, naujo kaina daug mažesnė, nei valymo doh.gif Dar minusas, neseniai atsisakė jausti nosytės mygtukas. Aišku, galima pataisyti, nors ir taisymas brangokas, nes reikia atlikti didelę operaciją, bet ten sakė dažna problema, ypač naujesnių šuniukų, nes kontaktai atsipurto, juos reikia vėl sulituoti. Gyvename ir be tos raudonos nosytės tongue.gif O ypatingai man juoką kelia, kai vaikas bemiegodamas spusteli netyčia šuniuką, o jis "aš tave matau" biggrin.gif Linksmas daiktas. Ir tikrai, vienas iš mūsų geriausių pirkinių.
Atsakyti
QUOTE(Mičiko @ 2011 01 03, 19:45)
Mes šuniuką turime jau virš 2metų. Iš tiesų tai vienas labiausiai vykęs žaislas, kuris buvo mielas, kai mums buvo septyni mėnesiai ir kai trys metai. Minusas vienas, vis dar nesugalvoju, kaip būtų galima jį išvalyti, nes per tą laiką labai išsismurzino. Plaut negalima dėl elektronikos. Valyt neapsimoka, nes kai būna išpardavimai, naujo kaina daug mažesnė, nei valymo  doh.gif Dar minusas, neseniai atsisakė jausti nosytės mygtukas. Aišku, galima pataisyti, nors ir taisymas brangokas, nes reikia atlikti didelę operaciją, bet ten sakė dažna problema, ypač naujesnių šuniukų, nes kontaktai atsipurto, juos reikia vėl sulituoti. Gyvename ir be tos raudonos nosytės  tongue.gif O ypatingai man juoką kelia, kai vaikas bemiegodamas spusteli netyčia šuniuką, o jis "aš tave matau"  biggrin.gif Linksmas daiktas. Ir tikrai, vienas iš mūsų geriausių pirkinių.

labai gerai nusivalo su šlapiomis vaikiškomis servetėlėmis arba su dezinfekcinėmis servetėlėmis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(SIVERIJA @ 2011 01 03, 21:20)
labai gerai nusivalo su šlapiomis vaikiškomis servetėlėmis arba su dezinfekcinėmis servetėlėmis mirksiukas.gif

Pavienes dėmes tikiu, kad gerai išvalo. Aš valiau tiesiog su vos drėgnu rankšluosčiu. ax.gif Bet problema, kai vienas iš mylimiausių vaiko žaislų per tuos kelis metus taip nusičiupinėja, kad norėtųsi visą jį išplauti. O taip neišeina... verysad.gif
Atsakyti
Sveikos,
na as ne apie suniuka, bet FP magiuka. net nezinau kurioje temoje dar galeciau paklaust g.gif zodzu gavom dovanu ir nei menesio dar nezaidziam, o tas ratukas neveikia, tiksliau nebesuka gyvuneliu doh.gif gal kam taip yra buve? negaleciau kaltint elementu, nes daineles dainoja graziai, bet nesisuka ir viskas. tikrai dukra nemete, nedauze, netpastarosiom dienom mazai zaide su juo...
turbut reiktu pasiimt ceki, jei kas toki ras dar, ir nest i parduotuve?
Atsakyti
QUOTE(gresa @ 2011 01 12, 16:23)
Sveikos,
na as ne apie suniuka, bet FP magiuka. net nezinau kurioje temoje dar galeciau paklaust  g.gif  zodzu gavom dovanu ir nei menesio dar nezaidziam, o tas ratukas neveikia, tiksliau nebesuka gyvuneliu  doh.gif  gal kam taip yra buve? negaleciau kaltint elementu, nes daineles dainoja graziai, bet nesisuka ir viskas. tikrai dukra nemete, nedauze, netpastarosiom dienom mazai zaide su juo...
turbut reiktu pasiimt ceki, jei kas toki ras dar, ir nest i parduotuve?

Manau kad jums reikia pasikeisti, nes buvo brokuotas g.gif Mano mazoji gavo per Kaledas dovanu, tai zaidzia gan daznai, buna, kad ir nukrenta ir uzlipa, bet viskas veikia kuo puikiausiai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kačia @ 2011 01 12, 17:16)
Manau kad jums reikia pasikeisti, nes buvo brokuotas g.gif  Mano mazoji gavo per Kaledas dovanu, tai zaidzia gan daznai, buna, kad ir nukrenta ir uzlipa, bet viskas veikia kuo puikiausiai mirksiukas.gif

pasirodo ir musu puseseres sis zaisliukas lygiai taip pat sugedo, jiem pakeite be jokiu pykciu, turbut ne mes pirmi. bet svarbiausia, kad cekio neturiu, su cekiu niekas nedovanojo doh.gif na ziuresim, gal puseseres ceki gausim smile.gif
Atsakyti
Turim,mylim,geras ,patinka thumbup.gif
Atsakyti
Mamytes padekit. suniuka turim 4men, labai geras zaislas, buvo, kol nesugedo. nieko nesuprantu, is pradziu galvojau, kad baterijos - pekeitem. bet jis visiskai neveikia, nei vienas migtukas, o tiek sumoketa, labai gaila, nes mano mergaitei jis labai patinka ir manau labai naudingas zaislas. gal zinot kur galima ji pataisyti?
Atsakyti
QUOTE(Nerincuu @ 2011 04 10, 10:33)
Mamytes padekit. suniuka turim 4men, labai geras zaislas, buvo, kol nesugedo. nieko nesuprantu, is pradziu galvojau, kad baterijos - pekeitem. bet jis visiskai neveikia, nei vienas migtukas, o tiek sumoketa, labai gaila, nes mano mergaitei jis labai patinka ir manau labai naudingas zaislas. gal zinot kur galima ji pataisyti?

Pabandykit kelis kartus su isjungejo mygtuku kelis kartus isjungt-ijungt, gal ten koks kontaktas neveikia g.gif
Atsakyti