Įkraunama...
Įkraunama...

FP lietuviškai kalbantis šuniukas

Apklausa: Ar verta pirkti tokį šuniuką? (342 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
Turim mes si suniuka, vaikutis labai mielai ji maigo ir soka kai suniukas dainuoja daineles. Beje, per viena suaugusiuju baliuka jis visus pralinksmino, kai visi jau ,,apsile" prie staliuko sedejo, o suniukas sako: ,,padainuokime ir pazaiskime kartu" thumbup.gif biggrin.gif ech, juoko buvo visam vakarui tongue.gif
Puikus zaisliukas ir mazam, ir dideliam lotuliukas.gif
Atsakyti
Neturim ir nepirksim - nesąmoninga kaina LT, o ir dizainas man jo pobaisis. Pas pusbrolį yra, tai jų berniukas nežaidžia visai su juo. Maniškė svečiuose, nueina, pažiūri, apskelbia, kad čia šuniukas ir tuo susidomėjimas baigiasi. Kuo daiktas daugiau pats daro, tuo greičiau atsibosta.. Savaitgalį grožėjausi kaip sūnėnas pas senelius žaidžia su medžio pliauskele, pasirodo čia pats geriausias žaislas, kurį laiko pas juos biggrin.gif
Atsakyti
Labai patinka mano mergytei šis šuniukas, žaidžia, šoka.. smile.gif
Atsakyti
Mano zaidzia ir metinuke, ir ketvirtus metus einantis sunus smile.gif Nesigailiu kolkas (4 menesiai kaip turim)
Atsakyti
turime mes tokį žaislą taip pat. Didžioji panelė tai net miegojo su juo kokį mėnesį (tuoj 7m), o mažiukas labai retai jį paima (tuoj 2m). Nežinau ar apsimoka tokius pinigus mokėti už jį. Man jis patinka, o vaikai beveik nesbesidomi....
Atsakyti
Mano mažiukei visai nepatiko. Kaip minkštu žaislu visai nesidomėjo, bandant visą muzikinę-pažintinę dalį irgi nepatiko, greičiau mes be jo išmokome visas savo dalis pavadinti, o kai jau mokėjo, tai ir betikslis pasidarė šuniukas. Kaip už tokią kainą, tai galima kitą įdomesnį žaislą nusipirkti su daugiau veiklos.
Atsakyti
visiškai nesidomi.
Atsakyti
mes tai labai zaidziam su siuo suniuku, pradejo juo dometis kai buvo kokie 10 men , dabar mums 1 m. 5 men vis dar labai patinka
Atsakyti
Mano mergytei patinka sitas suniukas, kai jis groja ji pradeda "sokti". Tik ar ilgai jis bus idomus - nezinia g.gif
Atsakyti
Gal kam teko šuniuką jau skalbti,pasidalinkite kaip išplauti šitą gėrį? biggrin.gif pas musjis jau baisiai purvinas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*Svajone* @ 2011 09 09, 18:18)
Gal kam teko šuniuką jau skalbti,pasidalinkite kaip išplauti šitą gėrį?  biggrin.gif pas musjis jau baisiai purvinas  doh.gif

As tai su nugrezta muiluota kempine valau, po to su kempine ir vandeniu, kad muilo neliktu, tada sausinu ranksluosciu ir i balkona ant saules dziovinu. Skalbt bijau po to dar nebegros unsure.gif
Atsakyti
man atrodo tikrai neverta uz si suneliu virs 100lt moket. mes jo neturim, nes dukterecios turi, tai... mano nuomone gal koki 30 ir vertas bet ne daugiau. ir dar kitiem vaikam pliusiniai isvis netinka zaislai.
Atsakyti