QUOTE(aistuliaa @ 2009 05 27, 20:35)
As tai naudosiu tikrai ir vasara
na cia tik pacios kirpejos atradimas

, nes dulkes limpa vasara, pavasari ir rudeni galiausiai ir ziema- dulkes, smogas... niekur nedingsi nuot o istisus metus, gal ziema maziau nes sniegas, saltis. o be to aliejukas- ne medus ar kt kad lipus butu, jis slidus siaip yra. pagal sia kirpeja tai ir prie kondicionieriaus ir bazamo - nenuplaunamu taip pat lipti turetu
Papildyta:
QUOTE(Indi @ 2009 05 27, 21:12)
Ir aš jau antrą buteliuką baiginėju, man jo užtenka metams maždaug. Naudoju kas antra diena, nes kas antra diena plaunu plaukus. Seip labai patinka, bet galvojau išbandyti kažką naujo.
man su aliejukais buna taip- as isnaudoju puse buteliuko ir keiciu, nes iki puses buteliuko ( aisku jei tinka tas aliejukas, jiei geras) buna efektas isnaudojus puse jau... reikia eist arba daryt ilgesne pertrauka paskui vel kartot. todel dazniausiai puse buteliuko sunaudoju o likuti parduodu.
sio nebandziau, dabar kaip tik labai reikia, nes galiukai luzineja, paskutiniu metu istisai kirpeja pakerpa, jei anksciau kas 3 men pakirpdavo dabar paskutiniu metu kas men jau reikia nors ir vos vos. naudoju kauke - bet kas liecia galikus reikia atskiros priemones galiukams.
jei kas turi likuti koki sio aliejuko ir galvoja keisti kitu rasykit i az. noriu isbandyti si aliejuka.
Papildyta:
QUOTE(ernesin @ 2009 05 25, 14:05)
Taip 100% alergija šiam aliejui gavosi, nors šiaip valgau ir saldumynus su sezamais ir salotas, bet kai kiekis nedidelis tai nieko. Tos vietos niežtėjo, nes toks jausmas, kad po oda būtų kokie vabaliukai įsitaisę ir artų viską iš eilės keldami tuos spuogus
turbut per didelis kiekis jusu organizmui kazkokiu tai medziagu gavosi, kaip ir su visais produktais- pvz, kad ir vitaminai, jar kitas bet kos produktas -jei per daug gaunasi reakcija, nakvisu aliejus taip sveikas ir rekomenduojamas moterims bet... jis sveikas ir naudingas kol jo ne per daug, jei padaugini tampa netgi kenksmingu.