Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų galiukai

QUOTE(Modita @ 2009 05 22, 09:55)
is visu bandytu, man vis tiek pats geriausias brelil biotraitement linu semenu aliejukas, tikrai ne taip siurna plauku galiukai thumbup.gif
user posted image

Tikrai geras aliejukas thumbup.gif , apie menesi naudoju- atsigavo mano sausi galiukai, gyvybingi ir zvilga, neriebina ir kvapas malonus, nes skaiciau anksciau mamytes skundesi kad nepatinka kvapas.
Atsakyti
QUOTE(Reginok @ 2009 05 29, 02:20)
Tikrai geras aliejukas thumbup.gif , apie menesi naudoju- atsigavo mano sausi galiukai, gyvybingi ir zvilga, neriebina ir kvapas malonus, nes skaiciau anksciau mamytes skundesi kad nepatinka kvapas.

O kur jo galima nusipirkti? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(pingviniuke:) @ 2009 05 30, 10:11)
O kur jo galima nusipirkti?  ax.gif

Didžiosiose eurovaistinėse tikrai yra mirksiukas.gif , gal kažkuri kitur esate matę? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2009 05 27, 20:35)
As tai naudosiu tikrai ir vasara  ax.gif

na cia tik pacios kirpejos atradimas smile.gif , nes dulkes limpa vasara, pavasari ir rudeni galiausiai ir ziema- dulkes, smogas... niekur nedingsi nuot o istisus metus, gal ziema maziau nes sniegas, saltis. o be to aliejukas- ne medus ar kt kad lipus butu, jis slidus siaip yra. pagal sia kirpeja tai ir prie kondicionieriaus ir bazamo - nenuplaunamu taip pat lipti turetu smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Indi @ 2009 05 27, 21:12)
Ir aš jau antrą buteliuką baiginėju, man jo užtenka metams maždaug. Naudoju kas antra diena, nes kas antra diena plaunu plaukus. Seip labai patinka, bet galvojau išbandyti kažką naujo.

man su aliejukais buna taip- as isnaudoju puse buteliuko ir keiciu, nes iki puses buteliuko ( aisku jei tinka tas aliejukas, jiei geras) buna efektas isnaudojus puse jau... reikia eist arba daryt ilgesne pertrauka paskui vel kartot. todel dazniausiai puse buteliuko sunaudoju o likuti parduodu.
sio nebandziau, dabar kaip tik labai reikia, nes galiukai luzineja, paskutiniu metu istisai kirpeja pakerpa, jei anksciau kas 3 men pakirpdavo dabar paskutiniu metu kas men jau reikia nors ir vos vos. naudoju kauke - bet kas liecia galikus reikia atskiros priemones galiukams.
jei kas turi likuti koki sio aliejuko ir galvoja keisti kitu rasykit i az. noriu isbandyti si aliejuka.
Papildyta:
QUOTE(ernesin @ 2009 05 25, 14:05)
Taip 100% alergija šiam aliejui gavosi, nors  šiaip valgau ir saldumynus su sezamais ir salotas, bet kai kiekis nedidelis tai nieko. Tos vietos niežtėjo, nes toks jausmas, kad po oda būtų kokie vabaliukai įsitaisę ir artų viską iš eilės keldami tuos spuogus doh.gif

turbut per didelis kiekis jusu organizmui kazkokiu tai medziagu gavosi, kaip ir su visais produktais- pvz, kad ir vitaminai, jar kitas bet kos produktas -jei per daug gaunasi reakcija, nakvisu aliejus taip sveikas ir rekomenduojamas moterims bet... jis sveikas ir naudingas kol jo ne per daug, jei padaugini tampa netgi kenksmingu.

Atsakyti
QUOTE(Claude @ 2009 05 24, 20:21)
Man gal vaidenasi, bet atrodo, kad nuo tų serumų tik labiau galiukai šakojas biggrin.gif Prieš tai iš vis neturėjau tokio problemos, puse metų galėdavau nekirpt ir nesišakodavo, ir serumų jokių nenaudojau. Dabar turiu Joico, tai kaina tikrai nemaža, nėra prastas, bet atrodo, kad labiau šakotis pradėjo g.gif

todel kad netinka jums-jusu plaukams sis aliejukas, keiskit.
o beto nesuprantu jusu, jeigu nesisakojo neturejot problemos tai ar jums reikejo tokios priemones, kam is vis reikejo. kiekvienam produktui sava paskirtis.
Atsakyti
QUOTE(pingviniuke:) @ 2009 05 30, 10:11)
O kur jo galima nusipirkti?  ax.gif

Maciau, kad galima nusipirkti internetineje parduotuveje www.pigu.lt smile.gif gaunasi pigiau truputį smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Solemn still @ 2009 05 30, 11:12)
todel kad netinka jums-jusu plaukams sis aliejukas, keiskit.
o beto nesuprantu jusu, jeigu nesisakojo neturejot problemos  tai ar jums reikejo tokios priemones, kam is vis reikejo. kiekvienam produktui sava paskirtis.

Pirkau tam, kad plaukas glotnesnis būtų, rašo, kad suteikia blizgesio smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Claude @ 2009 05 31, 13:13)
Pirkau tam, kad plaukas glotnesnis būtų, rašo, kad suteikia blizgesio smile.gif

yra tam skirtu kitu specialiu priemoniu, bytent kad glotnesnis plaukas, issisukuotu lengviau, blizgetu ir pan. aliejukas yra kaip gydomoji priemone, odel jusu isvardintu dalyku ir kaip raset kad plaukai sveiki netureot jokiu problemu del skiinejimo, sakojimosi-gydomosios nereikia- jums reikiejo paprastos priemones plaukams pagal paskirti- balzama, kondicionierius ar pan.,
Atsakyti
gal kokiu nauju isbandytu aliejuku atsirado? 4u.gif gal kuri galetu daugiau suteikti informacijos apie CHI alieju? smile.gif
Atsakyti
Turejau chi,vien silikonas,bet plaukus grazius padarydavo.
Atsakyti
siandien susirupinau savo galiukais , pas mane kaip uzkoduota 3men ir butinai reik kirpt unsure.gif kiek uzauga tiek ir nukerpu doh.gif
plaukai nedazyti , naudoju naturaliaus aliejaus kaukes , visad tepu isplautus plaukus spec aliejuku , naudoju tik salta fena , jokiu znypliu ir t.t ka dar galima daryt kad jie neskilinetu unsure.gif ai dar gi kerpuosi karstom zirklem , ana kart kazkaip istempiau ilgiau nekirpus bet si kart va 3men praejo ir jau matau kad reiks eit kirptis
Atsakyti
QUOTE(Modita @ 2009 05 22, 09:55)
is visu bandytu, man vis tiek pats geriausias brelil biotraitement linu semenu aliejukas, tikrai ne taip siurna plauku galiukai thumbup.gif
user posted image

Aš irgi jau du tokius buteliukus turėjau tai pirksiu trčią , žinau kad toks dar purškalas plaukams yra dvifazis kažin kaip jis? g.gif Beja, tas serumas labai skaniai kvepia toks medutis niam niam.. nesu radusi geresnio smile.gif O dėl to Avon serumo esu turėjusi jį bet pamenu kiek kalbėjausi su kirpėja pasakė, kad jis nuostabus vien todėl ,kad duoda plaukams švelnumą ir spindesį... o šiaip jis jų nesaugo tarkim kaip semėnų aliejus... tai tik trumpalaikis efektas , taip , kad neapsigaukit .. atrodo pasitepi wow kokie minkštučiai galiukai , o pasirodo š...
Atsakyti