Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų galiukai

Puikiausioji, teigiama poveiki apie KERASTASE aliejuka rasiau puslapiu atgal
o siaip tai, manau, logiska, jog silikonas saveikaudamas su karsciu neleidzia kvepuoti plaukui.. Taigi, tikiu smile.gif
Atsakyti
Būtent logiškumo čia cielas nulis, mano nuomone. smile.gif Na kelių psl atgal nevers niekas, kad pamatyt apie kokį aliejuką kalbama.
Atsakyti
QUOTE(Užmirstuole @ 2009 11 10, 18:01)
gal galima placiau  g.gif
kur pirkt buna ir kokios firmos g.gif
O gal kas bande si  g.gif
user posted image

As turejau, daugiau nie2ada nepirksiu.Nepatiko plaukam, pasitepus vistiek siurkstus plaukai, brangus, ir netaupus. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Puikiausioji @ 2009 11 10, 18:12)
Ir jūs tikite ta kirpėja? blink.gif o kur aliejuko kurį naudojat pavadinimas, ir ką jis daro? Kokius teigiamus pojūčius galit papasakot, apart super?

as kazka panasaus irgi esu girdejusi is savo kirpejos g.gif turiu omeny nenaturalius aliejukus ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eveliina: 10 lapkričio 2009 - 18:51

i 
Ne į temą žinutės ištrintos.

ingira, nepatingėjau pažiet, kiek puslapių atgal, rašei apie tai, kokį aliejuką naudoji. 20 psl. doh.gif nu tikrai reik būt smarkiai atsidavusiai, kad verst tiek puslapių tongue.gif negi taip sunku poste paminėt, ką naudoji tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(deisse @ 2009 11 10, 15:05)
noreciau paklausti kiek kartu per diena tepat galus aliejukais?

Kiekviena ryta po plovimo ir dar kartais diena pasiteplioju..
Papildyta:
QUOTE(ingira @ 2009 11 10, 18:08)

mano kirpejas nerekomendavo naudoti vasara, kada saule, karstis, nes "dusina" plauka aliejai, bet va saltajam sezonui, nepakeiciamas thumbup.gif

esu ir as kazka tokio girdejusi ar skaiciusi.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Užmirstuole @ 2009 11 10, 18:01)
gal galima placiau  g.gif

Perkat naturalius aliejus ( jojobos,avokadu,linu semenu,migdolu ir etc.) pasildot ji,ir tepat ant visu plauku,galiukams negailit ir prie pat saknu pamaitinat,ir per visa plauka kazkiek...susivyniojat i maiseli,i ranksluosti galva ir ne maziau 2 valandas laikot... i savaite po du kartus pasidarykit tokias proceduras ir nustebsit pamate galiukus mirksiukas.gif aisku jei jie ten nusiure ir issisakoje kaip egles,tai pries tai nukirpkit kiek reikia ir nuo tos dienos neuzleiskite...
sakau nes pati tai darau ir jokiu priemoniu galiukams nebereikia..draugem baigiu isdalint,kurios tingi uzsiimti plaukais...
Atsakyti
as taip darau jau senai, pries kiekviena galvos plovima..ir nieko ypatingo.
Tik nesildau paskutiniu metu,nes semenu aliejas negalima sildyt,grieztai
Atsakyti
QUOTE(Paradoksualė @ 2009 11 11, 09:23)
Perkat naturalius aliejus ( jojobos,avokadu,linu semenu,migdolu ir etc.) pasildot ji,ir tepat ant visu plauku,galiukams negailit ir prie pat saknu pamaitinat,ir per visa plauka kazkiek...susivyniojat i maiseli,i ranksluosti galva ir ne maziau 2 valandas laikot... i savaite po du kartus pasidarykit tokias proceduras ir nustebsit pamate galiukus  mirksiukas.gif aisku jei jie ten nusiure ir issisakoje kaip egles,tai pries tai nukirpkit kiek reikia ir nuo tos dienos neuzleiskite...
sakau nes pati tai darau ir jokiu priemoniu galiukams nebereikia..draugem baigiu isdalint,kurios tingi uzsiimti plaukais...

dekui, butinai isbandysiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2009 11 11, 12:21)

Tik nesildau paskutiniu metu,nes semenu aliejas negalima sildyt,grieztai

isbandykite kitus aliejus,gal tiesiog linu jums netinka..man pvz alyvuogiu ne pro kur,plaukai tampa sluota smile.gif o idealiai avokadu thumbup.gif
ir butinai silta tepti,ne drugna,o toki lengvai karsta net pasakysiu,aisku kad nedegintu biggrin.gif ir siltai galva apsiristi...tame ir yra esme,ne tik patepliojime mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Paradoksualė @ 2009 11 11, 13:21)
isbandykite kitus aliejus,gal tiesiog linu jums netinka..man pvz alyvuogiu ne pro kur,plaukai tampa sluota  smile.gif o idealiai avokadu  thumbup.gif
ir butinai silta tepti,ne drugna,o toki lengvai karsta net pasakysiu,aisku kad nedegintu  biggrin.gif ir siltai galva apsiristi...tame ir yra esme,ne tik patepliojime  mirksiukas.gif

Jau senai aliejus naudoju,nes plaukas is pirgimties sausas, storas, linkes pustis.Irgi apsirisisu siltai ir miegu ir buna dar per maisa pafenuoju. Tikrai, negalima taip kategoriskai tvirtinti,kad padeda,zaidziu nes nesunku,bet taip negirciau kaip jus smile.gif
Pritariu nuo alyvuogiu tiek karsto tiek silto aliejaus(naudoju tikrai tik gerus) plaukai kaip sluota drinks_cheers.gif Man visai patiko kokosu nerafinuotas,palmiu is leonor greil,ricinos. Semenu aliejus del savu omega 3 neva lb gerai ir galvos odai, tad ji trinu ir i ja, kartais aliejus sumaisau su medum, tryniu ir pan.
Atsakyti
QUOTE(Paradoksualė @ 2009 11 11, 12:21)
isbandykite kitus aliejus,gal tiesiog linu jums netinka..man pvz alyvuogiu ne pro kur,plaukai tampa sluota  smile.gif o idealiai avokadu  thumbup.gif
ir butinai silta tepti,ne drugna,o toki lengvai karsta net pasakysiu,aisku kad nedegintu  biggrin.gif ir siltai galva apsiristi...tame ir yra esme,ne tik patepliojime  mirksiukas.gif

bet paskui gerai plaukai isiplauna ax.gif
Atsakyti