Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų galiukai

QUOTE(Užmirstuole @ 2009 11 11, 13:56)
bet paskui gerai plaukai isiplauna  ax.gif

man issiplauna gerai,jei nezadu kur eiti,labai nesistengiu plauti,palieku toliau maitintis...karta tik perplaunu..

aliejai turi buti naturalus,nerafinuoti 4u.gif
Atsakyti
Vitulka, kadangi istrynei mano zinute, tai dar karta pasikartosiu, mano pasisakymas buvo skirtas deisse :"noreciau paklausti kiek kartu per diena tepat galus aliejukais?"
tiesiog atsakiau i klausima wink.gif
Atsakyti
beje siandien maximoj radau apie 6 litai nerafinuoto linu seklu aliejaus, buteliukas ten gal 300 ml kazi tinka toks? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Užmirstuole @ 2009 11 16, 14:17)
beje siandien maximoj radau apie 6  litai nerafinuoto linu seklu aliejaus, buteliukas ten gal 300 ml kazi tinka toks?  g.gif

abejoju, kad uz tokia kaina bus tikrai nerafinuotas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Juoko ašara @ 2009 11 16, 14:38)
abejoju, kad uz tokia kaina bus tikrai nerafinuotas g.gif

nu taip parasyt g.gif
Atsakyti
QUOTE(Puikiausioji @ 2009 11 04, 23:14)
Bandėm, malonus visai, naudojasi greitai, kaip apsaugo galiukus nuo skilinėjimo neaišku, bet juos sušvelnina

Pirktum dar kartą šitą "Rasos" aliejuką? Gundausi lyg ir g.gif
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2009 11 17, 01:26)

Pirkčiau tikriausiai. Šiaip jis malonus naudoti, pablizgina galiukus, juos glotnesnius padaro. Bet ar apsaugo nuo šakojimosi tai nežinau. g.gif Aš pirma patepu dream dropsu, arba loreal expert, o paskui vėliau ant viršaus rasos. biggrin.gif Ir ant sausų dažnai būtent juo pasiteplioju.
Atsakyti
QUOTE(Puikiausioji @ 2009 11 17, 03:48)
Pirkčiau tikriausiai. Šiaip jis malonus naudoti, pablizgina galiukus, juos glotnesnius padaro. Bet ar apsaugo nuo šakojimosi tai nežinau. g.gif Aš pirma patepu dream dropsu, arba loreal expert, o paskui vėliau ant viršaus rasos.  biggrin.gif  Ir ant sausų dažnai būtent juo pasiteplioju.

Maniškiai kaip ir nesišakoja, tik sausėja unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Puikiausioji @ 2009 11 17, 03:48)
Pirkčiau tikriausiai. Šiaip jis malonus naudoti, pablizgina galiukus, juos glotnesnius padaro. Bet ar apsaugo nuo šakojimosi tai nežinau. g.gif Aš pirma patepu dream dropsu, arba loreal expert, o paskui vėliau ant viršaus rasos.  biggrin.gif  Ir ant sausų dažnai būtent juo pasiteplioju.

Ar vis dar patenkinta "Rasos" aliejumi?
Kokius kitus galams naudoji ir kuriuos rekomenduot galėtum? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2009 12 29, 17:44)
Ar vis dar patenkinta "Rasos" aliejumi?
Kokius kitus galams naudoji ir kuriuos rekomenduot galėtum? smile.gif

Tikrai patenkinta thumbup.gif , ir draugei parekomendavau, tai taip pat patenkinta. Jos plaukai ilgi ir labai garbanoti, tai tiko. Jo kaina tikrai atitinka kokybę. Dar patinka Loreal absolut repair, tik siūlau jį pirkti ne parduotuvėje, o iš merginų, kurios pardavinėja čia sm šią kosmetiką plaukams. Gaunasi žymiai pigiau. Na ir dar baiginėju tigi dream dropsą, na jis irgi nieko, , neriebina, tik labai jau tirštas, anie du skystesni. smile.gif Beja, irgi už 60 galima rasti pas platintojas, čia sm, nes pardoj jis brangesnis apie 90, neapsimoka, už tiek nepirkčiau. Na dar kerastase tą oranžinį turiu, oleo relax, na jis visam plaukui, ne tik galiukams, bet daug kas galiukams naudoja, bet man tai nea jis, nepatinka kažkodėl, nemanau, kad apsaugo nuo šakojimosi, o ir pačiam plaukui jis neduoda nieko, žymiai geresnis poveikis nuo visokių purškaliukų iš prekybos centrų. Aš be aliejukų gyvent negalėčiau lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Puikiausioji: 29 gruodžio 2009 - 17:55
QUOTE(Victorious @ 2009 11 17, 02:26)

Pas mane jau jis eina i pabaiga, bet manau pirksiu vel smile.gif minusas, kad skystas tik..
Atsakyti
QUOTE(Puikiausioji @ 2009 12 29, 19:53)
Tikrai patenkinta thumbup.gif , ir draugei parekomendavau, tai taip pat patenkinta. Jos plaukai ilgi ir labai garbanoti, tai tiko. Jo kaina tikrai atitinka kokybę. Dar patinka Loreal absolut repair, tik siūlau jį pirkti ne parduotuvėje, o iš merginų, kurios pardavinėja čia sm šią kosmetiką plaukams. Gaunasi žymiai pigiau. Na ir dar baiginėju tigi dream dropsą, na jis irgi nieko, , neriebina, tik labai jau tirštas, anie du skystesni. smile.gif Beja, irgi už 60 galima rasti pas platintojas, čia sm, nes pardoj jis brangesnis apie 90, neapsimoka, už tiek nepirkčiau. Na dar kerastase tą oranžinį turiu, oleo relax, na jis visam plaukui, ne tik galiukams, bet daug kas galiukams naudoja, bet man tai nea jis, nepatinka kažkodėl, nemanau, kad apsaugo nuo šakojimosi, o ir pačiam plaukui jis neduoda nieko, žymiai geresnis poveikis nuo visokių purškaliukų iš prekybos centrų. Aš be aliejukų gyvent negalėčiau  lotuliukas.gif

Ačiū, turėsiu galvoj 4u.gif Na, aš dabar nemažą kiekį pakankamai ekonomiško "Kaaral" aliejuko turiu.. Nors "Rasos" irgi gundo bigsmile.gif , gal kasdien galiukus patepliočiau kad jau skystas (ir kaip supratau, neriebina). Beje, niekad kasdien galiukų netepdavau aliejuku, tik po kiekvieno plovimo. O tau jaučias skirtumas, kai tepiesi kasdien? Kaip jau ir rašiau čia, mano galai nėra linkę skilinėt kad ir kokio ilgio būtų, o tiesiog sausėja, pats plaukas galuose nebe toks sveikas ima atrodyt tai iki pakirpimų norėtųsi vaizdą pagerint..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 29 gruodžio 2009 - 18:03