Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų galiukai

QUOTE(matrica_2 @ 2009 06 06, 20:17)
Aš irgi jau du tokius buteliukus turėjau tai pirksiu trčią , žinau kad toks dar purškalas plaukams yra dvifazis kažin kaip jis?  g.gif  Beja, tas serumas labai skaniai kvepia toks medutis niam niam.. nesu radusi geresnio  smile.gif  O dėl to Avon serumo esu turėjusi jį bet pamenu kiek kalbėjausi su kirpėja pasakė, kad jis nuostabus vien todėl ,kad duoda plaukams švelnumą ir spindesį... o šiaip jis jų nesaugo tarkim kaip semėnų aliejus... tai tik trumpalaikis efektas , taip , kad neapsigaukit .. atrodo pasitepi wow kokie minkštučiai galiukai , o pasirodo š...

O nuo sio tikrai maziau skilineja? Tirstas jis?
Atsakyti
Man jo,taip sis serumas tirstas..o Avon man toks vandeniukas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2009 06 06, 20:30)
O nuo sio tikrai maziau skilineja? Tirstas jis?

Tirstas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(matrica_2 @ 2009 06 06, 20:17)
Aš irgi jau du tokius buteliukus turėjau tai pirksiu trčią , žinau kad toks dar purškalas plaukams yra dvifazis kažin kaip jis?  g.gif  Beja, tas serumas labai skaniai kvepia toks medutis niam niam.. nesu radusi geresnio  smile.gif  O dėl to Avon serumo esu turėjusi jį bet pamenu kiek kalbėjausi su kirpėja pasakė, kad jis nuostabus vien todėl ,kad duoda plaukams švelnumą ir spindesį... o šiaip jis jų nesaugo tarkim kaip semėnų aliejus... tai tik trumpalaikis efektas , taip , kad neapsigaukit .. atrodo pasitepi wow kokie minkštučiai galiukai , o pasirodo š...

Avon turejau, bet nepasakyciau, kad labai super ir kaip tik greit issinaudojo.
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2009 06 06, 22:51)

Man Biotraitment galiuku neapsaugojo - pora buteliuku buvau isnaudojus, tai kaip reikedavo kas menesi issisakojimus kirpti, tai ir reikedavo... doh.gif
siuo metu turiu rene furterer koncentrata pazeistiems plaukams, tepu galiukus, tris menesius galiu nekirpti, galiukai nebesisakoja. Siaip labai taupus daiktas
Atsakyti
gutte86 Paskelbta Šiandien, 11:31
  QUOTE(aistuliaa @ 2009 06 06, 22:51)
Tirstas 

Man Biotraitment galiuku neapsaugojo - pora buteliuku buvau isnaudojus, tai kaip reikedavo kas menesi issisakojimus kirpti, tai ir reikedavo... 
siuo metu turiu rene furterer koncentrata pazeistiems plaukams, tepu galiukus, tris menesius galiu nekirpti, galiukai nebesisakoja. Siaip labai taupus daiktas

O jis kreminės konsistencijos? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Manija69 @ 2009 06 07, 12:51)
O jis kreminės konsistencijos? 4u.gif

taip smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gutte86 @ 2009 06 07, 12:55)

O kokia kaina ir kur pirkai? wink.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2009 05 30, 10:16)
Didžiosiose eurovaistinėse tikrai yra mirksiukas.gif , gal kažkuri kitur esate matę? bigsmile.gif

Kosmadoje 4u.gif
Atsakyti
siandien visa diena pravaiksciojau po parduotuves, mat ieskojau kokio aliejuko ar kremo plauku galiukams. bet noreciau nenuplaunamo. na taip ir pravaiksciojau, prabudama kiekvienoj pardej po valanda doh.gif ir nieko neradau .
ir eurovaistinej neradau to alijuko... siaulietes, kur jus ji perkate ? nes as buvau saules mieste ir jo nebuvo g.gif
Atsakyti
QUOTE(salutvera @ 2009 06 09, 19:58)
siandien visa diena pravaiksciojau po parduotuves, mat ieskojau kokio aliejuko ar kremo plauku galiukams. bet noreciau nenuplaunamo.  ir nieko neradau .

na as dar nesu maciusi NUPLAUNAMO aliejuko galiukams biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos,
as naudoju jau 2 metus ta zalia aliejuka is AVON, man jis geras ir nebrangus, ir kirpeja pastebejo, kad galiukai ne taip luzineja, nera siurkstus. As juo patenkinta smile.gif
Atsakyti