Įkraunama...
Įkraunama...

Agurkai

QUOTE(dooovile @ 2009 06 07, 21:10)

beda tik kad nuodau ruoshimas dar tik ipusejo o vienas kurklys jau ir taip kojas uzverte  doh.gif  blink.gif  gal koks su prasta imunine sistema buvo  g.gif  lotuliukas.gif

O juos taip lengvai pagaunate? g.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2009 06 07, 21:17)
O juos taip lengvai pagaunate? g.gif

matyt jau kokia patele buvo atsivedusi tuos 600 kurkliuku, kad siemet pas mus ju tiek daug verysad.gif
Atsakyti
Labukas 4u.gif

Rūpestėlis paskatino prisijungti prie jūsų blush2.gif esu visai žalia daržininkystės klausimais nes šiemet pirmi meteliai kai turiu šiltnamį ir daržiuko šiek tiek blush2.gif
Gal kas pakomentuos kas mano agurkėlius užpuolė ar ko trūksta unsure.gif

user posted image
kelis jau nusiskyniau bet kiti užmegzti pagelto unsure.gif
user posted image

Atsakyti
QUOTE(dooovile @ 2009 06 07, 20:10)
blink.gif  blink.gif  blink.gif
na tai jau galas jei taip....
o kol kas atsiveziau is sodo 4 kurklius eksperimentui - bandysiu naminiais kiaushininiais nuodais pamaitint ir paziuret ar veikia... jei veiks tai ir sode naudosiu...

beda tik kad nuodau ruoshimas dar tik ipusejo o vienas kurklys jau ir taip kojas uzverte  doh.gif  blink.gif  gal koks su prasta imunine sistema buvo  g.gif  lotuliukas.gif

O kur tu juos laikai? blink.gif As skaiciau, kad jie skraidyti dar gali, bet gerai, kad dar nemaciau tokio gyvio skraidancio.. Fuuuu... blink.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(egute @ 2009 06 08, 18:53)
Labukas  4u.gif

Rūpestėlis paskatino prisijungti prie jūsų  blush2.gif esu visai žalia daržininkystės klausimais nes šiemet pirmi meteliai kai turiu šiltnamį ir daržiuko šiek tiek  blush2.gif
Gal kas pakomentuos kas mano agurkėlius užpuolė ar ko trūksta  unsure.gif

user posted image
kelis jau nusiskyniau bet kiti užmegzti pagelto  unsure.gif
user posted image

Mano irgi buvo užmegzti pageltę, tokius lapus nuskyniau, laistau rytais, vakare purenu žemę, dabar jau mano gražūs žali thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ErikaI @ 2009 06 06, 17:52)
Mano agurkai atrodo taip. Tiesa yra ir truputuką didesnių.  4u.gif

[attachmentid=178685]

Labas, aš irgi pirmi metai užsiimu daržininkyste, tame tarpe ir agurkais.
Jūs man pasakykit va toks pradedantis ruduoti lapas? Čia dėl ko? Pas mane va taip nuruduoja palaipsniui visas lapas.
Atsakyti
QUOTE(uoga3 @ 2009 06 09, 10:32)
O kur tu juos laikai?  blink.gif  As skaiciau, kad jie skraidyti dar gali, bet gerai, kad dar nemaciau tokio gyvio skraidancio.. Fuuuu... blink.gif  doh.gif

laikiau stiklainyje su zememis, dangtelis buvo su skylem, kad oro netruktu....
o jie eme ir visi numire net nuodu nesulauke verysad.gif verysad.gif verysad.gif

dabar kazkas pasijuoke kad jei ir darze sudaryciau namu salygas tai gal ir ten visi kurkliai ismirtu doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Agurku siandien turguje pirkau, bet labai laukiu kad daugiau saulutes butu ir kad savi greiciau uzaugtu wub.gif manieji kol kas dar tik zydi, bet jei butu ilgeliau toks oras kaip siandien tai gal per kokia savaite ir pas mus kazkas uzaugtu rolleyes.gif
Atsakyti
O kaip pas jus dygo agurkai?
Pasėjau lauke 2 pakučius, tai išdygo tik koks vienas. laikiau visą laiką apdengus agro plėvele. g.gif
Atsakyti
QUOTE(egute @ 2009 06 08, 17:53)
Labukas  4u.gif

Rūpestėlis paskatino prisijungti prie jūsų  blush2.gif esu visai žalia daržininkystės klausimais nes šiemet pirmi meteliai kai turiu šiltnamį ir daržiuko šiek tiek  blush2.gif
Gal kas pakomentuos kas mano agurkėlius užpuolė ar ko trūksta  unsure.gif

user posted image
kelis jau nusiskyniau bet kiti užmegzti pagelto  unsure.gif
user posted image

atsiverskite viena puslapi atgal, esu idejusi apie agurkus kaip atrodo kai truksta vieno ar kito elemento.... ax.gif

sena moteryte is mano kaimo agurkus augina taip: iskasa grioveli, ten prikrauna sviezio karves kaku, uzdeda zemes ir tada seja, o juos pavaisina jau ugtelejusius tokia arbatele: karves sviezias meslas rauginamas kartu su dilgelemis pora savaiciu tada skiedzia ir laisto, anot jos agurkai auga kaip isproteje
Atsakyti
QUOTE(blakstiena5 @ 2009 06 09, 23:50)
atsiverskite viena puslapi atgal, esu idejusi apie agurkus kaip atrodo kai truksta vieno ar kito elemento.... ax.gif
sena moteryte is mano kaimo agurkus augina taip: iskasa grioveli, ten prikrauna sviezio karves kaku, uzdeda zemes ir tada seja, o juos pavaisina jau ugtelejusius tokia arbatele: karves sviezias meslas rauginamas kartu su dilgelemis pora savaiciu tada skiedzia ir laisto, anot jos agurkai auga kaip isproteje

Agurkai,kurie auga ant mėšlo kaupia daugiausia nitratų.Geriau jau maišyta žemė.Galiu paskyti,kad grynai mėšlinio,net skonis skiriasi.Skanesni,kurie kompostinėse auga.Ant mėšlo auga viskas puikiai ,bet manau reikia su saiku.Mes agurkus skinam kėkvieną dieną,bet po kol kas visus vaikai sulesa.
Atsakyti
Agurkai pasiekė lubas, nieko nebus, musiet tikrai teks viršūnes pjaut... Labai lėtai auga vaisiukai, bet auga - vadinasi mano agurkai savidulkiai. O aš pasisėjau papildomai TIKRAI savidulkių... Iš 7 sėtų jau 5 išlindo doh.gif Kur juos sudėt visus reiks.
Atsakyti
QUOTE(žostautė @ 2009 06 11, 18:45)
Agurkai pasiekė lubas, nieko nebus, musiet tikrai teks viršūnes pjaut... Labai lėtai auga vaisiukai, bet auga - vadinasi mano agurkai savidulkiai. O aš pasisėjau papildomai TIKRAI savidulkių... Iš 7 sėtų jau 5 išlindo  doh.gif  Kur juos sudėt visus reiks.

žostaute, mano agurkai irgi virš 2 metrų ūgio, okupuoja langus ir visa kita doh.gif pagaliau pradėjo megzti agurkiukus ax.gif
Atsakyti