nesiseka visai su agurkais, teko lauke iš naujo persėti, nes iš 4 pokučių tik keletas sudigo daigų

QUOTE(Diglė @ 2009 06 16, 09:24)
nesiseka visai su agurkais, teko lauke iš naujo persėti, nes iš 4 pokučių tik keletas sudigo daigų 

aš pastebėjau, kad vienų firmų sėklos būna kokybiškos, kitų - ne. va paimsiu ir atseksiu. Nes man irgi nesisekė padoriai kai kurių sudaiginti

bet firmos SĖKLUVA beicuotos sėklos nepaprastai gerai sudygo!

QUOTE(jurg_ili @ 2009 06 14, 10:27)
Na man siemet nesiseka su agurkais nors nusisauk,
pas mane ir tas pats, isaugo antri lapukai ir viskas sustojo

QUOTE(jurg_ili @ 2009 06 14, 10:27)
tuos kur lauke dygo -tai sudygo gal tik 20% ir tie nelaimingi krastai baltuoja ir visiskai neauga.

QUOTE(AveM @ 2009 06 15, 15:36)
Butinai dengsiu agroplevele,nes tikrai labai saltos naktys.
as jau siandien apdengiau, ir nenudengsiu kol neprades lyst per agroplevele

Varksai agurkeliai ,kaimyne sake ,kad krusa isdauze ,todel lapukai skyleti ir pabale ,o jei vel bus taip salta kaip zada -tai bus viskas

sveikutes 
mani ir isdygo vos keli seti lauke agurkiukai ir stovi tokie maziukai vos keliu cm salta jauciu jiem ir teks daseti
o tos pacios seklos daiginau pavasari puikiai sudygo bet paaugo ir jauciu sauleje nudege ir numiro

mani ir isdygo vos keli seti lauke agurkiukai ir stovi tokie maziukai vos keliu cm salta jauciu jiem ir teks daseti

o tos pacios seklos daiginau pavasari puikiai sudygo bet paaugo ir jauciu sauleje nudege ir numiro

Man irgi nesiseka su agurkais lauke, šiltnamyje turiu 5 daigus , tai jie jau ir dera, o va lauke buvau pasėjus, bet jie ėmė ir ar tai nupuvo, ar nudžiūvo, nė pati nesupratau, tai pirkau laukinių agurkų daigus, susodinau ir uždengiau agro plėvele, kitus iš nujo atsėjau, jau kokia savaitė, bet dar nelenda, o jau tie orai,
jokios šilumos
atsibodo, jei visa vasara tokia bus tai

Papildyta:

QUOTE(AveM @ 2009 06 19, 21:32)
aš vėl užklojau agroplėvele

Mano pirmieji užmegzti agurkai nugelto, išskyniau
Bet kiti, tie kur aukščiau, lyg ir augt bando...
Labai noriu savo ilgųųųųųų agurkų...