Įkraunama...
Įkraunama...

Agurkai

nesiseka visai su agurkais, teko lauke iš naujo persėti, nes iš 4 pokučių tik keletas sudigo daigų blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Diglė @ 2009 06 16, 09:24)
nesiseka visai su agurkais, teko lauke iš naujo persėti, nes iš 4 pokučių tik keletas sudigo daigų  blink.gif

aš pastebėjau, kad vienų firmų sėklos būna kokybiškos, kitų - ne. va paimsiu ir atseksiu. Nes man irgi nesisekė padoriai kai kurių sudaiginti schmoll.gif
bet firmos SĖKLUVA beicuotos sėklos nepaprastai gerai sudygo! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(jurg_ili @ 2009 06 14, 10:27)
Na man siemet nesiseka su agurkais nors nusisauk,

pas mane ir tas pats, isaugo antri lapukai ir viskas sustojo unsure.gif

QUOTE(jurg_ili @ 2009 06 14, 10:27)
tuos kur lauke dygo -tai sudygo gal tik 20% ir tie nelaimingi krastai baltuoja ir visiskai neauga.

blink.gif o tai cia skaitosi liga jau??? doh.gif pas mane ir baltuoja tie patys pirmieji lapukai, o kiti lyg nieko doh.gif as galvojau, kad nuo salto oro, ledu krusos ir t.t. bet jei cia liga.... doh.gif doh.gif

QUOTE(AveM @ 2009 06 15, 15:36)
Butinai dengsiu agroplevele,nes tikrai labai saltos naktys.

as jau siandien apdengiau, ir nenudengsiu kol neprades lyst per agroplevele hihihi.gif nes jau uzkniso ziuret kaip stovi vietoj ir vargsta
Atsakyti
Varksai agurkeliai ,kaimyne sake ,kad krusa isdauze ,todel lapukai skyleti ir pabale ,o jei vel bus taip salta kaip zada -tai bus viskas doh.gif
Atsakyti
sveikutes smile.gif

mani ir isdygo vos keli seti lauke agurkiukai ir stovi tokie maziukai vos keliu cm salta jauciu jiem ir teks daseti sad.gif

o tos pacios seklos daiginau pavasari puikiai sudygo bet paaugo ir jauciu sauleje nudege ir numiro sad.gif
Atsakyti
Man irgi nesiseka su agurkais lauke, šiltnamyje turiu 5 daigus , tai jie jau ir dera, o va lauke buvau pasėjus, bet jie ėmė ir ar tai nupuvo, ar nudžiūvo, nė pati nesupratau, tai pirkau laukinių agurkų daigus, susodinau ir uždengiau agro plėvele, kitus iš nujo atsėjau, jau kokia savaitė, bet dar nelenda, o jau tie orai, blink.gif tongue.gif jokios šilumos schmoll.gif atsibodo, jei visa vasara tokia bus tai mega_shok.gif tease.gif

Atsakyti
smile.gif
Papildyta:
smile.gif
Atsakyti
Jei bus tokia vasara,nezinau ar turesim agurku. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(AveM @ 2009 06 19, 21:32)
Jei bus tokia vasara,nezinau ar turesim agurku. ax.gif

aš vėl užklojau agroplėvele doh.gif žiūrėsiu, gal pajudės augimas kiek į priekį g.gif gal kokiu mėšlu palaistyti? Pamenu mano močiutė taip darydavo, greitai atsigaudavo ir pagražėdavo, nes jei nušalę nuo pavasarinių šalnų būdavo g.gif
Atsakyti
Uzdengiau agroplevele,laistyti nenoriu,nes ten ir taip meslo daug.Tuo labiau dirva stipriai ilyta,bijau,kad neperlaistyciau.Gal po agroplevele atsigaus.
Atsakyti
Mano pirmieji užmegzti agurkai nugelto, išskyniau verysad.gif Bet kiti, tie kur aukščiau, lyg ir augt bando... unsure.gif Labai noriu savo ilgųųųųųų agurkų...
Atsakyti
Kai taip salta,tai nenuostabu,kad augalai gelsta ir krenta.Mano pirmas ziedas prazydo be agurko,juk visai neskraido bites.
Atsakyti