Įkraunama...
Įkraunama...

Agurkai

QUOTE(uoga3 @ 2009 07 08, 15:08)
4u.gif Speju Radniciokas agurkiukai. As jau ir trys bliudziukus nusienavus, tik ne konservuoju, o vaisinu sese ir kitus saviskius.

Taip, uoga3 Rodničokas.Aš tik jį visada auginu thumbup.gif
Atsakyti
O man Rodničok iš viso nepasiteisino,neauginu
Atsakyti
QUOTE(viktner @ 2009 07 08, 13:32)
Taip, uoga3 Rodničokas.Aš tik jį visada auginu  thumbup.gif

Bandziau kelias kitokias veisles ir pernai ir siemet, bet nepatinka man ir as tik uz situs.
Papildyta:
QUOTE(Lady Dy @ 2009 07 08, 13:49)
O man Rodničok iš viso nepasiteisino,neauginu

Idomu kuom tave taip nuvyle Radniciokas?
Siaip veda gausiai ir gerai, sviesus, sultingi, konservuojasi super. Ir sviezias ir konservuotas skanu. Ko dar noret is agurko? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(viktner @ 2009 07 08, 10:43)
Na,štai ir pirmasis bliudas agurkų žiemai, einu raugti:
[img=http://img172.imageshack.us/img172/4561/1000089i.jpg]

as siandien tik salotom skinsiu blush2.gif
Atsakyti
Rodniciok ir as neauginu,nezinau kazkodel jis pas mane nedera,as auginu libella.zazulia,kiaunius ir dar ten kazkokias.Bet jau dvi dienas nebuvau darze,reikes vyro prasyti zuvavimui skirtu botu,bandysiu nubristi. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(AveM @ 2009 07 09, 18:46)
Rodniciok ir as neauginu,nezinau kazkodel jis pas mane nedera,as auginu libella.zazulia,kiaunius ir dar ten kazkokias.Bet jau dvi dienas nebuvau darze,reikes vyro prasyti zuvavimui skirtu botu,bandysiu nubristi. doh.gif

Ar rimtai ,tiek daug pripylė,pas mus normaliai ,susodinau didelius daigus su agurkiukais,ir vis bėgu žiūrėti ,ar jie nors kiek auga,pagal mane stovi vietoj schmoll.gif
Atsakyti
Ne tas zodis,as vis sakydavau lyja kaip is kibiro,saindien vyrui sakau,jau pradejo pilti is vonios. biggrin.gif
Atsakyti
Ir dabar lyja?,žiūrėsiu ką šiemet turėsiu iš conserto agurkų,ir baltų turiu,nors truputi užsikonservuoti,atsibodo jau dabar pirkti ,ir kad nepataikai ,tai vieni per rūgštūs,tai per sūrus ,kaip pts įsidedi niekam priekaištų nereiški lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(AveM @ 2009 07 09, 20:48)
Ne tas zodis,as vis sakydavau lyja kaip is kibiro,saindien vyrui sakau,jau pradejo pilti is vonios. biggrin.gif

kitaip sakant lasai kibiro dydzio lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(uoga3 @ 2009 07 08, 15:31)
Idomu kuom tave taip nuvyle Radniciokas?
Siaip veda gausiai ir gerai, sviesus, sultingi, konservuojasi super. Ir sviezias ir konservuotas skanu. Ko dar noret is agurko? smile.gif

Nederėjo jie pas mane,ilgą laiką auginau" Libelle",paskui" Sremski" ir "Semko",o kokius šiemet nusipirkau užmiršau,reiks paieškot pokučių ir pažiūrėt ,kaip bus su derliumi matysiu vėliau,nors jau žydi 3 žiedeliai.
Atsakyti
Mano agurkai visi lietaus apvaryti juodzemiu,kaip pilta lietaus tai agurkai vos matosi is suveltos zemes. doh.gif
Atsakyti
Labukas.Mačia kas darosi aplinkui,viskas suguldyta ant žemės.Pas mus smėlinga,tai nieko.Agurkų paskinu po kibiriuką,bet mes juos visus suvalgom.Dėl geltonavimo,tai atkasiau savo klaidą.Perliejau.Dabar stovi nelieti savaitę ir puikiai dera,niekas nekrenta,negeltonuoja.Tiesa dar apgenėjau.O radničioką šiemet pirkau hibridą,tai nekartus,gali ir nelieti.Nors man tie agurkai visi vienodi,kad tik kartūs nebūtų.Balti irgi gausiai dera,citrininiai irgi gerai.Bet reikėjo juos man lauke sėti,nes labai jau auga greitai ir tankiai.Tiksliau buvau pasėjus,bet gyvi auga kokia trys daigai,nu ir kiti dar iš šiltnamio sunešti.Jau lauke maži agurkiukai.Balti.
Atsakyti