Įkraunama...
Įkraunama...

Agurkai

Satanele, Lady Dy, 4u.gif 4u.gif 4u.gif
dėkoju už atsakymus ir paaiškinsiu kodėl taip domėjausi smile.gif vienais metais nusipirkau baltų svogūnų sodinukų, neįprasti, bet gražūs, užaugo dideli, deja...valgyti niekas jų nenorėjo, nes labai kieti ir super aštraus skonio buvo. Todėl labai vertinu žmonių, kurie išbandė, atsiliepimus thumbup.gif
Tikiuosi pasigirsit, kai paragausit smile.gif o kol kas lai auga...
Atsakyti
Mes čia viską išsipasakojam kaip sėjam,kaip dygsta, kaip auga,ir pasigirsim kaip skonis bigsmile.gif
Atsakyti
Sulaukiau agurku.user posted image
Atsakyti
QUOTE(Lady Dy @ 2009 07 12, 09:45)
Juos ir dar kitų įdomių veislių galima užsisakyti pas Regilą ir palyginti nebrangiai,sėklų parduotuvėse išleidžiame daugiau

einu pasidomėti į jos puslapiuką 4u.gif

QUOTE(AveM @ 2009 07 12, 20:18)

pavydžiu tau biggrin.gif pas mane lauke vos gyvi,o šiltnamy dar toli iki vaisių...
Atsakyti
Tai ir mano pirmieji du prasirove i prieki kazkaip,o toliau dar visi labai mazyciai.situos du siandien suvalgiau,tai gal kiti greiciau augs. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(AveM @ 2009 07 12, 20:18)

Kada pas mane tokie bus? schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(satanele @ 2009 07 13, 18:37)
Kada pas mane tokie bus? schmoll.gif

Ir aš laukiu g.gif pomidorai dera, o agurkai tingi sad.gif
Atsakyti
Mergaites as irgi ilgai laukiau.O dabar irgi vel visi maziukai,ne nezinau kada bus valgomi. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(AveM @ 2009 07 13, 19:38)
Mergaites as irgi ilgai laukiau.O dabar irgi vel visi maziukai,ne nezinau kada bus valgomi. ax.gif

Bus, bus sulauksim smile.gif
Atsakyti
Cia kitos jau seniai valgo,kai kurios jau raugia,o as galvojau niekaip derliaus nesulauksiu,bet jau sulaukiau.Labai megstu sviezias bulves su agurkais.Tai va bulviu yra,o agurkus suvalgiau. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(AveM @ 2009 07 13, 20:14)
Cia kitos jau seniai valgo,kai kurios jau raugia,o as galvojau niekaip derliaus nesulauksiu,bet jau sulaukiau.Labai megstu sviezias bulves su agurkais.Tai va bulviu yra,o agurkus suvalgiau. biggrin.gif

Oi, raugintus priminei, net seilė nutyso biggrin.gif
Atsakyti
As tai raugintu nemegstu,tik tuos "malasolkas",o po to marinuoju. ax.gif
Atsakyti