Įkraunama...
Įkraunama...

Agurkai

Bet jei butu liga,tai augalas parodytu,o cia sakai saknys nugrauztos,reiskia kazkokiu grauziku darbas. g.gif
Atsakyti
QUOTE(AveM @ 2009 07 16, 09:31)
Bet jei butu liga,tai augalas parodytu,o cia sakai saknys nugrauztos,reiskia kazkokiu grauziku darbas. g.gif

Tokie rudi su znyplem - zinau is patirties unsure.gif Tik nezinau, kaip su jais kovoti...
Atsakyti
As tai juos tik pirma syki siemet maciau,kai merginos per kompa parode.
Atsakyti
Aš irgi nemačiau kurklių,bet tikrai jei nukanda šaknis tai kurkliai schmoll.gif
Atsakyti
pas mano mama tai as nesakiau kad saknis nukanda as skaiciau kai kazkuri rase kad ligos sukelejai dirvoje yra ir kad delto agurkiukai krenta maziukai ir ji rase kad kazkokius vaistus pirko bet nepasigyre kokius
Atsakyti
Maza to kad lietus ,kad agurkai ir taip vos gyvi,tai dar kaimyno teliukas atitruko ir pakankamai paniokojo agurkus. doh.gif
Atsakyti
Aš šiandien nuskyniau iš lauko tri agurkus,kur buvau indeliuose auginusi,kažkokie neskanūs,maži ,bet tokie kaip būtu peraugę schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(satanele @ 2009 07 18, 18:50)
Aš šiandien nuskyniau iš lauko tri agurkus,kur buvau indeliuose auginusi,kažkokie neskanūs,maži ,bet tokie kaip būtu peraugęschmoll.gif

Tikrai jie šiemet kažkokie kietoki schmoll.gif
Atsakyti
O mano darze dar tik auga,tai negaliu pasakyti.Bet siltnamyje vel jau du didziuliai rytoj skinsiu salotoms. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(AveM @ 2009 07 18, 20:24)
O mano darze dar tik auga,tai negaliu pasakyti.Bet siltnamyje vel jau du didziuliai rytoj skinsiu salotoms. ax.gif

O aš vakar pirmą kartą šiemet paraugiau, tikras skanumėlis thumbup.gif
Atsakyti
A taip tikrai malasolkos skanios.As dar tik po truputi sviezius valgau.Bet paskui zinau kaip sliuptels visi kartu tik spesiu valgyti,marinuoti ir t.t...
Atsakyti
Kaip jums gerai,o aš tik ragauju schmoll.gif
Atsakyti