Įkraunama...
Įkraunama...

Agurkai

QUOTE(lillit @ 2009 05 23, 15:58)
Kaip šaunu, kad arsirado temelė apie agurkus thumbup.gif . Kažin, ar ne per vėlu sėti agurkus tiesiai į dirvą? Nesuskubau daigų užsiauginti schmoll.gif

aš pasėjau prieš pora dienų, nes daugelius peranksti, matyt, į lauką susodinau - nusibaigė visi iki vieno prieš savaitėlę doh.gif
O gal šiaip kas netiko? Šiemet lysvės gavo arklių mėšlo, gal agurkam neįtiko? O aš vėl į tą pačią lysvę sėjau, kažin ar neliksiu visai be agurkų...
Atsakyti
QUOTE(viktner @ 2009 05 23, 16:25)
Laisvai gali sėti į dirvą lauke, nes per radiją girdėjau, kad agurkai į dirvą sėjami pražydus alyvoms.....

Labai ačiū 4u.gif O jau nerimavau, kad nespėsiu agurkiukų užsiauginti. O juos reik kaipnors papildomai tręšti? esu visai "žalia" daržininkė, šiemet tik pirmi metai blush2.gif
Atsakyti
Auginu agurkus jau kelinti metai,bet papildomai niekuo netresiu.Agurkai megsta dregme ir siluma,daugiau jiems nieko ir nereikia.Bet jei saltos naktys-tai agurku didziausias priesas.Kol sudygsta gerai juos laikyti po sgro plevele,bet as to nedarau,nes seju didziulius plotus,tai nera galimybes juos apdengti.
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lillit: 23 gegužės 2009 - 20:48
Ajatau kaip atsalo oras,tikrai liudna bus agurkams,ju augimui reikia siltu naktu.Nors pas mane juodzemis,tai kai sejau jau buvo pakankamai zeme isilusi,bet vistik reikia silumos agurkams.
Atsakyti
Labukas .Taip nusikalu darže,kad jėgų nebėra parašyti.Šiemet ir aš auginu dirigentą,melodiją,karnišonus,baltus agurgus,taip pat tuos citrininius kažkokius ir tt.
O dirigento ir melodijos agurkėliai jau ūgtelėję.Nors šiaip viskams trūksta šilumos.
Atsakyti
Na man tai patinka Libelle ir Kauniai.nors kai pas mane didziulis plotas,tai daug rusiu prisejau.Bet oras agurkams tikrai saltas.
Atsakyti
Skaniausias mano kada ragautas agurkas buvo Zozulia, ale kad sėklų jų NIEKUR neina rast sad.gif O gaila labai...
Atsakyti
Zozulia ir man patikdavo,bet irgi pastebejau,kad kazkur dingo ju seklos.Todel dabar visada darausi seklas is savo agurku,tuo atveju jei kuri rusis dingtu is prekybos.
Atsakyti
Man su agurkais siemet irgi nepasiseke, turejau prisidaiginus ,jau dideli buvo ,isnesiau i lauka pasodinau, kai atsalo agro plevele uzdengiau ,bet pas mus vejai labai dideli -tai visi nusilauze isidauze- taip gaila doh.gif bet dabar seklom prisejau ,bet jau pora savaiciu ir dar nelenda ,turbut isvis neturesiu siemet agurku doh.gif
Atsakyti
Nepergyvenk,kuriuos pasejai tikrai dar sudigs.
Atsakyti
Aš tai galvoju gal dar kokį agurką savo balkoniniame darže pasisėt. Nes tie, kurie dabar yra (ilgavaisiai) nu jau taip gražiai auga, pumpurus krauna wub.gif
Atsakyti