Įkraunama...
Įkraunama...

Agurkai

QUOTE(satanele @ 2009 05 25, 13:23)
Sveikutes ,gal kuri auginat concerto agurkus,as siemet pirmus metus zadu juos auginti ,tik siandien zadu seti ,ir keleta daigiuku turiu concerto ir baltu is Regilos g.gif turiu vagute bulviu pasodinus ,ar tinka agurku kaiminyste?

Tiksliai pasakyti negaliu,bet vienais metais agurkus auginau salia bulviu,tai derliu dar rinkau ir bulvese,jie nusitese tarp bulviu. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dooovile @ 2009 05 25, 14:45)
10 km iki Jonavos ax.gif
Papildyta:
o dirvozemiui ir augalams tas maistelis nekenkia? g.gif
as buvau nusiziurejus darzo prekese kazkokiu granuliu, bet ten paerashyta buvo kad po tu granuliu naudojimo dirvozemis du metus maistiniams augalams auginti netinkamas schmoll.gif

Kiek pamenu, tai nieko panašaus nebuvo rašyta, dar atsimenu,kad gamintojas Ukraina
Atsakyti
Net gėda klausti, bet...
gelsta agurkų apatiniai lapai. Pernai šltnamyje taip palaipsniui nugelto visi agurkai, bet itariau, dėl sergančios žemės.
Šiemet jie auga balkone, vazonuose. Žemė visiškai kita, pirktinė, o geltimas vėl prasideda. Baisu, kad nebūtų kaip pernai.. unsure.gif čia normalu ar jau kokia liga puola? unsure.gif
Atsakyti
pas mane siltnamy irgi auga keli agurku daigai, tao apatinai lapai nugelto, bet a sjuyos nuskyniau, ir vsio, toliau graziai auga ir niekas negelsta. Nezinau nuo ko tai priklauso. O kur savaitgali persodinau agurkus nuo palanges i lysve, drysciau teigti kad nusalo, nes siandien nuvaziavau i soda ir ka nei vieno agurko, visi tokie kaip drebuciai istize, nusprendziau kad nusalo, nu bet negali buti, o ka dtaip nei vienas neprigytu juk negali buti, nors kai kuriu sirdeles dar gyvos. Nu ziuresi ukas bus is ju, be savaitgalio nenuvaziuosiu, tai rupes visa savaite g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
Gali buti sergantys tie lapai,tai butinai juos nuskinkit.
Atsakyti
Vakar susodinau karnišonų daigus į lysvę lauke, niekuo nepridengiau, lai gyvena smile.gif
Atsakyti
kokio dydzio jie buvo? as va susodinau ir numiro visi verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(mamkaa @ 2009 05 27, 07:11)
kokio dydzio jie buvo? as va susodinau ir numiro visi  verysad.gif

Geros sprindžio, taviškiams gal dar per šalta buvo g.gif . Ai kaip bus taip, reikėjo man juos jau persodinti, o šiltnamyje vieta dar neatsilaisvino - salotos visai nenori augti, tk iš lėto, iš lėto.
Atsakyti
QUOTE(Jūržolė @ 2009 05 27, 08:14)
Geros sprindžio, taviškiams gal dar per šalta buvo g.gif . Ai kaip bus taip, reikėjo man juos jau persodinti, o šiltnamyje vieta dar neatsilaisvino - salotos visai nenori augti, tk iš lėto, iš lėto.

Aš tai mesiu salotas augint - auga ilgai, vietos daug užima, o turguj už litą gali gražią galvą nusipirkt. O negali būti kad tiems agurkams tiesiog apatiniai lapukai gelsta, nes jie pasensta? Kaip ir daugelio kitų augalų...
Atsakyti
Pas mane tai siltnamyje ankstyvieji,Aprislky-nieko gi tokie zali.Gal nespejo nugeltonuoti,nes apatinius lapus nugrauze sliuzas.
Atsakyti
QUOTE(žostautė @ 2009 05 27, 08:36)
Aš tai mesiu salotas augint - auga ilgai, vietos daug užima, o turguj už litą gali gražią galvą nusipirkt. O negali būti kad tiems agurkams tiesiog apatiniai lapukai gelsta, nes jie pasensta? Kaip ir daugelio kitų augalų...

Na matai turgui dauguma salotų būna auginta "ant savo mėšlo" biggrin.gif , ir dar manau, kad tikrai nemažai trąšų gauna, o aš norėčiau ekologiškų... tai ir žaidžiu su tom salotom ax.gif
Atsakyti
Na man salotos isviso siemet nedygo.
Atsakyti