
QUOTE(AveM @ 2009 08 10, 18:04)
Jei sumanysi pakeliauti,tai priekaba prisikabink,pakrausiu galesi grizusi po keliones marinuoti. 

neves manes vyras sake masina nepatikima kazkas sugedo

sakem viskas kraustysimes i kaima atsibodo i tuos darzus vazineti gana tam mieste tada jau ir as agurku uzsiauginsiu

QUOTE(AveM @ 2009 08 10, 18:15)
Teisingai,o jei dar grazus kaimas,nuostabioje gamtoje,tai tikrai maloniau nei mieste.
Papildyta:
Pavariau trisdesimt stiklaineliu tu saldziu agurku,ziuresiu kaip bus valgomi ziema.
Papildyta:
Pavariau trisdesimt stiklaineliu tu saldziu agurku,ziuresiu kaip bus valgomi ziema.

Ar kaitinai 10-15 min
QUOTE(anemone @ 2009 08 10, 21:15)
AveM
shituo receptu darytus agurkus suvalgysit pacius pirmuosius. Jie tikrai l skanus.
Papildyta:
satanele
as niekada nepasterizuoju. tik uzsuktus stiklainius labai shiltai apkloju 24 valandom.
shituo receptu darytus agurkus suvalgysit pacius pirmuosius. Jie tikrai l skanus.
Papildyta:
satanele
as niekada nepasterizuoju. tik uzsuktus stiklainius labai shiltai apkloju 24 valandom.
o aš pasterizuoju visada,nėra manęs pavedes nei vienas stiklainis,o uošvienė nesterizavo ,žiuriu šiandiena pabalę visi,aš nerizikuoju

ir as nerizikuojiu arbatris kartus nupilu arba sterilizuoju

QUOTE(satanele @ 2009 08 10, 20:29)
Ar kaitinai 10-15 min
Kaitinau po 15 min,man ant dusios ramiau.

QUOTE(AveM @ 2009 08 10, 21:43)
Galvoju tiek daug sudėjai kad nenušaudytų,aš irgi tokiu pat receptu dėjau,galvoju gal pabandyti bulgariškų
Agurkeliai
http://www.78.lt/ima...CE_4A807479
http://www.78.lt/ima...CE_4A807479