Įkraunama...
Įkraunama...

Agurkai

o man siemet labai rugsta agurkai verysad.gif vos keli slovikai tik nepabalo cool.gif tokie durni metai tai net ir agurkus nesiseka marinuot........
Atsakyti
QUOTE(daivaP @ 2009 08 09, 22:32)
sveika, visos agurkus marinuoja, tai neturi laiko biggrin.gif dariau tuo receptuku, visai geri gavosi ir skanūs thumbup.gif

Sveika,mestelk receptuką bigsmile.gif
Atsakyti
As siandien tvarkysiu vel parsinesiau keturis kibirus. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(satanele @ 2009 08 09, 22:04)
Sveika,mestelk receptuką bigsmile.gif

"Uspaskicho " receptukas : smile.gif
1 l vandens
5 v.š. cukraus
1 v. š. druskos
100 g acto

krapų, lapų ,česnakų savo nuožiūra rolleyes.gif
Atsakyti
Receptas paciu laiku. biggrin.gif Einu ir as pameginsiu taip pasaldyt agurkus.
Atsakyti
QUOTE(daivaP @ 2009 08 10, 12:09)
"Uspaskicho " receptukas :  smile.gif
1 l vandens
5 v.š. cukraus
1 v. š. druskos
100 g acto

krapų, lapų ,česnakų savo nuožiūra rolleyes.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Šiemet agurkus darau tik taip. Pernai išbandžiau, suėjo patys pirmieji.
Atsakyti
Na tai aisku,o kas gi saldziai nemegsta. biggrin.gif biggrin.gif
Papildyta:
Darydamos pagal Uspacix,kaip jus darot.Marinatas ruosiamas 1lt.O tai agurkus papildomai nupilinejat ar sudedat ir iskarto apipilat ir uzdarot po pirmo karto.
Atsakyti
QUOTE(AveM @ 2009 08 10, 13:11)
Na tai aisku,o kas gi saldziai nemegsta. biggrin.gif  biggrin.gif
Papildyta:
Darydamos pagal Uspacix,kaip jus darot.Marinatas ruosiamas 1lt.O tai agurkus papildomai nupilinejat ar sudedat ir iskarto apipilat ir uzdarot po pirmo karto.

Nu nesaldūs jie visai. lotuliukas.gif Širdis neapsals nuo jų.
Aš visada, darydama bet kokiu receptu, užpilu agurkus verdančiu vandeniu, kai pravėsta vanduo tada kemšu į stiklainius. Aišku prieš užplikant agurkus, juos nuplaunu. O sukimšus į stiklainius, tik užpiliu išvirtu marinatu ir viskas. Arba dedu viską į stiklainį, druską, cukrų ir t.t ir tada užpilu tik verdančiu vandeniu. Ir laikosi kuo puikiausiai.
Atsakyti
Reikes ir man pilti tik marinatu,nes jei skaiciujant trims litrams,tai kazkoks bardakas gaunasi. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(AveM @ 2009 08 10, 14:06)
Reikes ir man pilti tik marinatu,nes jei skaiciujant trims litrams,tai kazkoks bardakas gaunasi. biggrin.gif

Jo... Pagal šį receptą verdu marinatą ir tada juo pilu. Čia tuos "saldžius", kur buvo receptas įdėtas.
Atsakyti
Na darau ir as dabar saldziu. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(AveM @ 2009 08 07, 23:37)
Na pora simtu daugiau nebus.Kaip sakai kaip paziuresi,kam labai didelis actumas,kam tai vieni niekai. biggrin.gif

niu siaip tai gal netoli labai bet man dabar toli ax.gif ir dar agurku vaziuoti zmones sakytu isprotejio visai lotuliukas.gif bet as tai vaziuociau kad pakeliauti

na pas mane jau pi truputi mezga tai gal nors kelis stiklainiukus pasidarysiu nors sventem karnisoniuku smile.gif ner radnicioko tai tik tris daigai sudygo tai is ju nieko nebus schmoll.gif

o va nupirkau agurku ir uzrugiau pabandymui tai sakes kazkokie neaiskus gavosdi o va taipat dariau kitus agurkus kur naturaliai auginti tai buvo skanuciai g.gif
Atsakyti