Įkraunama...
Įkraunama...

Kvapų namai

QUOTE(emmute @ 2009 05 24, 19:42)
o koks čia tamanų tepimo būdas? g.gif

o tamanai kokiam odeles tipui labiausiai tinkami blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 05 24, 23:12)
tepti ant sudrėkintos veido odos (aš purškiu hidrolatą) - aliejaus kelis lašelius paskirsčius ant delnų 4u.gif Taupiai, skalsiai naudojasi ir išeina daug nepritepti wink.gif

O kokių tikslu tamanus naudojat? mirksiukas.gif
Atsakyti
aš tepu, kad nuimčiau skruostų raudonumą, jis tinka kapiliarams mažinti. Taip pat kaip valantis aliejus spuogelių kamuojamai odai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 05 24, 22:28)
aš tepu, kad nuimčiau skruostų raudonumą, jis tinka kapiliarams mažinti. Taip pat kaip valantis aliejus spuogelių kamuojamai odai smile.gif

jetau tai kaip tik man :bigsmile:reik griebti... tikiuosi dar turi KN jo ax.gif o naudoji ji tiesiog vietoje kremuko rytais blush2.gif aciu
Atsakyti
taip, vietoj kremo 4u.gif Antra eile daugiau nieko netepu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 05 24, 22:41)
taip, vietoj kremo  4u.gif Antra eile daugiau nieko netepu biggrin.gif

labai aciu, reiks griebti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 05 23, 21:48)
man Feniqua per sunkūs, todėl iš ten turim tik sandalmedžio ir mėtinį aliejų. Bet šitie ilgiau laikosi.

o kas cia per Feniqua??????
Atsakyti
iš Nimfali, kur Madoje, kvapieji rytietiški aliejai smile.gif Feniqua yra gamintojo pavadinimas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 05 24, 22:28)

tamanų aliejus tai thumbup.gif tik man jo kvapas labai nepatinka schmoll.gif
kažin, koks tiktų EA į jį? g.gif
Atsakyti
Šiaip man ir su tamanais kuperozė lenda, bet pastebėjau, kad mažesnė. Vėliau dar galvojau, kad gal čia tik įsitikinimas ir pan. Tačiau kai vakar po savaitės tepimosi, nepasitepiau tamanais, skirtumą iškart pamačiau. Iki pat vakaro tokia raudona vaikščiojau doh.gif, taigi poveikį jis tikrai daro, tik gaila, kad ne tokį stiprų. Nieko nesu bandžiusi iš ea. Kažin tiktų į tamanų aliejų įlašinti ir tamanų ea? Jei taip, tai kiek į kokį kiekį?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MAMarija: 26 gegužės 2009 - 09:40
QUOTE(Akwilė @ 2009 05 24, 18:31)
merginos ar taip turi buti? mano avokadu aliejuje (pirktas KN vasario pabaigoj kazkur) ant dugno atsirado nuosedu ir dabar tepiausi veida, tai uzsitepe tokia balta plevele (panasiai kaip krema tepus) paskui isigere viskas gerai, bet anksciau taip nebuvo  g.gif  cia gal jau paseno jis ar kaip? niekas nesusiduret?

4u.gif

vakar ir as isbandziau tamanus bigsmile.gif jau tokia odele pasitepus wub.gif kvapas toks astresnis, bet nieko thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Amulet @ 2009 05 26, 08:48)
tamanų aliejus tai  thumbup.gif  tik man jo kvapas labai nepatinka schmoll.gif
kažin, koks tiktų EA į jį? g.gif

kojoms lašinau distiliuotą citriną, bet man jinai kaip tik visą kaifą nuo tamanų sugadino biggrin.gif

QUOTE(MAMarija @ 2009 05 26, 09:39)
taigi poveikį jis tikrai daro, tik gaila, kad ne tokį stiprų. Nieko nesu bandžiusi iš ea. Kažin tiktų į tamanų aliejų įlašinti ir tamanų ea? Jei taip, tai kiek į kokį kiekį?

tai čia išviršinis aliejukas gi wink.gif Ir taip gerai veikia rolleyes.gif O kas yra tamanų EA? Niekad apie tokį negirdėjau g.gif
Atsakyti