Įkraunama...
Įkraunama...

Ateina lankyt gimusio vaiko ir atsineša alkoholį

QUOTE(spensera1 @ 2010 04 02, 10:58)
o jūs čia labai klystat doh.gif maniškis visiškia negeriantis, aš išgeriu po nedaug ir etai mirksiukas.gif per savo vaiko balių niekada nei pati nepadauginu, nei kitiems kišu.per savo vaikų balus tegul jie daro ką nori. nemanau, kad be alkoholio nebeįmanoma pasilinkmint g.gif per mūsų vaikų balius visuomet yra žaidžiama kartu su vaikais, daromi teminiai vakarėliai su vaikišku šampanu, o tėveliams kam vyno turė kam alutis, jokio šnapso. man ir be alkoholio visada būna linksma rolleyes.gif o jums kaip žiūriu reikalingas jis nuotaikai pakelt kiek supratau iš pasisakymo g.gif

Nors alchogolio nevartojau jau 4 metus ax.gif bet tikrai manau, kad sampano taure man nuotaika pakeltu smile.gif
Nebukit mamos piktos drinks_cheers.gif abejoju ar kuri cia pasisakius uz vyno taure yra alchogolike.
Atsakyti
pala, tai mes juk kalbam ne apie vieną ar porą taurių,o apie prisigėrimą iki žemės graibymo mirksiukas.gif aš ir nespjaunu ant vienos taurės vynelio, bet ne ant šnapso butelaičio schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spensera1: 03 balandžio 2010 - 08:23
Man butu pikta, jeigu per atejusius aplankyti svecius vyras prisigertu doh.gif rolleyes.gif bet jei po kokia taure sampano tik, nieko tokio irnesakyk.gif
Atsakyti
ziurint kas ateina aplankyti, yra sveciu nesuprantanciu sveciu be alkoholio....gaila ju...
Atsakyti
aš esu griežtai prieš, jokio alkoholio schmoll.gif
Atsakyti
ir aš prieš schmoll.gif
Atsakyti
anksciau buvo norma, o dabar zmoniu pasirinkimas, kam reikia progos isgerti, tas taikys, o protingi zmones ras butu tai protingai pamineti, gal veliau kai mamyte bus stipresne ir adaptavusis su nauju statusu
Atsakyti
smile.gif+2010 04 02, 10:48-->
QUOTE(hi smile.gif @ 2010 04 02, 10:48)
o be alkoholio kad ir  pora kartų į metus suėję, tie draugai pasilinksmint nemoka? Neturi ko vieni kitiems pasakyt be taurės? Ar susirinkt ne palankynų metu jau niekaip nesigauna?  Einama naujo žmogelio pasveikint ar , kad ir "su saiku" su draugais taurių pakilnot?
Ne, man tai nedera. Jei jau pirmas susitikimas su kūdikėliu niekaip negali apsieiti be to...ar žmonės rimtai džiaugtis be alkoholio nebemoka, kad jo nevartojimas kokia nors proga laikomas "perlenkimu"?

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
bet rimtai atrodo, kad jei ner rankoj butelio ar taures, tai jau ner nei ka pasakyt, ar isvis gaunas "tai toks cia ir susitikimas".. tarsi neimanoma be to apsieit. nesamoniu nesamones.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo svajociuke: 18 balandžio 2010 - 13:22
Hm...tai jau nekas. smile.gif As atejusiu sveciu aplankyti mazyles nei vaisinau, nei jie nesesi kazka. ax.gif Tik mano brolis kai atvaziavo, tai atsiveze maziuka buteliuka, bet jau buvo susitare su mano vyru, o jis jau atsiklause manes ar gali truputi isgerti ir atsipalaiduoti. mirksiukas.gif kadangi kiekvienam buvo po pora stikliuku, tai nusileidau, bet cia jau buvo gal kokia antra savaite kai grizau po gimdymo. bigsmile.gif
Atsakyti
viskas priklauso nuo šeimos tradicijų. jei ieškoma progos pagert, tai bet kokia proga tinka, bet jei ateini pagerbt vaiko, tai pagerbt galima ir be svaigiųjų gėrimų.
Atsakyti
ziurint kokia situacija ir koks tas alkoholis. Manes tai atsiklause ar gali alaus atsigerti. As leidau. mirksiukas.gif
Atsakyti
jei tevelis nori laistyti atzala, tai nera butinas alkoholis. manau uztenka kavos, tortuko/pirago ir artimuju ar geru draugu ir visiems pasedeti. mano nuomone to visiskai gana.
Atsakyti