Įkraunama...
Įkraunama...

Ateina lankyt gimusio vaiko ir atsineša alkoholį

QUOTE(juodoji_nasle @ 2010 03 22, 15:06)
Na, aš va dėl tokių vaikų švenčių, vaikui nė metų nesulaukus, sakau paprastai - proga pagert tiems kas to nori, prisidengiant vaiku..

nereikia pagal save visu vertinti - jeigu pas tamsta tai yra tik proga pagerti, tai tebunie.
Kitiems vaiko gimimas buna proga susitikti, pristatyti nauja seimos/gimines nari, pasidalinti kitomis gyveniskomis naujienomis. Ir jeigu butelis yra ant stalo tai toli grazu nereiskia, kad reikia ji visa suvartoti, statyti kita ir prisiliuobti tiek, kad nesiorientuotumei, kurioje puseje isejimas.
Atsakyti
Na as tai nematau cia tragedijos,juk niekas to alkoholio nepila tam kas nenori,o kad ateje draugai ar gimines kazko pasrubcioja tai ju reikalas..aisku nusilakti niekad nederetu ypac atejus aplankyti leliuko
Atsakyti
Na gal degtinės tai aš irgi netoleruočiau,bet jei draugai ar giminės atsineša butelaitį vyno ar šampano ir visi draugiškai išgeria po taurę už leliuko ir mamytės sveikatą,tikrai nematau nieko blogo smile.gif
Atsakyti
jei atsineša ne į ligoninę, tai kokios problemos? biggrin.gif
Atsakyti
Turbūt taip jau priimta Lietuvoje, kad visom progom reikia alkoholio..
Reik keisti tokias "tradicijas" smile.gif
Siaip jei alko - sampano ar vyno taure, nemanau, kad tai kazkas siaubingo, bet jau tie baliai su degtine ir prisigerusiais veidais (ir aisku kiekvienas nores prie vaiko prilyst..) brrr nupurto net pagalvojus.
Atsakyti
QUOTE(vėja tėja @ 2010 03 17, 00:08)
Nu tak jami butelius ir sustatai bufiete.

O šiaip vynu tai aš pati atėjusius lankyt, kas kolektyvais ėjo, vaišinau.

Konjako atsidarytų? Na, bala nematė.

Atėjusių į svečius su degtinės buteliu aš jokia proga nesuprasčiau ir tokių pas mus nevaikšto.

Tai apie tai ir kalba biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Wunderbar @ 2010 03 24, 23:35)
Turbūt taip jau priimta Lietuvoje, kad visom progom reikia alkoholio..
Reik keisti tokias "tradicijas" smile.gif
Siaip jei alko - sampano ar vyno taure, nemanau, kad tai kazkas siaubingo, bet jau tie baliai su degtine ir prisigerusiais veidais (ir aisku kiekvienas nores prie vaiko prilyst..) brrr nupurto net pagalvojus.

Bet kaip idomiai g.gif kodel butent tokios blogos asociacijos kyla biggrin.gif kazkaip neisivaizduoju kad ateje aplankyti kudikelio, kur dar mama neatsigavusi pilnai po gimdymo, imtu snapso buteli, ar du ir mirtinai nusilake dar lystu prie vaikelio, a, cia taip buna?? bigsmile.gif ar yra buve kam nors? biggrin.gif man tai ne, ir netgi nesu girdejus tokiu atveju ax.gif
Atsakyti
Jeigu ir per lankynas geriamas alkoholis, nematau nieko blogo. Svarbu KIEK geriama. Manau, čia ir esmė, mokėti mėgautis alkoholiu.
Aš pati per lankynas vaišinau svečius alkoholiu, vynu, viskiu - priklausomai kas lankė ir ką mėgo lankantieji. Ir vaikai nesuluošinti liko:)
Nemėgstu, kai perlenkiama lazda ar į vieną, ar į kitą pusę ax.gif
Atsakyti
aš nieko prieš alkoholį per vaikų šventes, bet viskas turi būti su saiku, negaliu pakest, kai per vaikų balių tėvai nusigeria iki žemės graibymo doh.gif ne vaikų balius pasidaro, o tėvų eilis pagėrimas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(spensera1 @ 2010 04 01, 18:37)
aš nieko prieš alkoholį per vaikų šventes, bet viskas turi būti su saiku, negaliu pakest, kai per vaikų balių tėvai nusigeria iki žemės graibymo doh.gif ne vaikų balius pasidaro, o tėvų eilis pagėrimas lotuliukas.gif

Labai daznai sioje temoje naudojama fraze lotuliukas.gif tai jei taip daznai geriat tai aisku per vaiku sventes galima ir negert. bet kai visi draugai susirenka pora kart per metus su savo vaikais, tai ir isgerimas nebeeilinis tampa lotuliukas.gif
Nieko blogo isgerime nematau, ypac jei is pradziu su vaikais pazaidziama,o kai jie uznigdomi ir teveliai gali pasilinksminti drinks_cheers.gif .
Atsakyti
QUOTE(rusneliukas @ 2010 04 02, 08:31)
Nieko blogo isgerime nematau, ypac jei is pradziu su vaikais pazaidziama,o kai jie uznigdomi ir teveliai gali pasilinksminti drinks_cheers.gif .

o be alkoholio kad ir pora kartų į metus suėję, tie draugai pasilinksmint nemoka? Neturi ko vieni kitiems pasakyt be taurės? Ar susirinkt ne palankynų metu jau niekaip nesigauna? Einama naujo žmogelio pasveikint ar , kad ir "su saiku" su draugais taurių pakilnot?
Ne, man tai nedera. Jei jau pirmas susitikimas su kūdikėliu niekaip negali apsieiti be to...ar žmonės rimtai džiaugtis be alkoholio nebemoka, kad jo nevartojimas kokia nors proga laikomas "perlenkimu"?

Tema su apklausa.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hi :): 02 balandžio 2010 - 09:50
QUOTE(rusneliukas @ 2010 04 02, 08:31)
Labai daznai sioje temoje naudojama fraze  lotuliukas.gif tai jei taip daznai geriat tai aisku per vaiku sventes galima ir negert. bet kai visi draugai susirenka pora kart per metus su savo vaikais, tai ir isgerimas nebeeilinis tampa  lotuliukas.gif

o jūs čia labai klystat doh.gif maniškis visiškia negeriantis, aš išgeriu po nedaug ir etai mirksiukas.gif per savo vaiko balių niekada nei pati nepadauginu, nei kitiems kišu.per savo vaikų balus tegul jie daro ką nori. nemanau, kad be alkoholio nebeįmanoma pasilinkmint g.gif per mūsų vaikų balius visuomet yra žaidžiama kartu su vaikais, daromi teminiai vakarėliai su vaikišku šampanu, o tėveliams kam vyno turė kam alutis, jokio šnapso. man ir be alkoholio visada būna linksma rolleyes.gif o jums kaip žiūriu reikalingas jis nuotaikai pakelt kiek supratau iš pasisakymo g.gif
Atsakyti
QUOTE(blondinas Nr.216 @ 2010 02 15, 21:37)
O tavo aprasyta, jusu seimos gerimo kultura, is ties vercia sunerimti.

būtent,
nuo mūsų simpatijų ar antipatijų konkrečiam sm nariui, reikalo esmė nesikeičia. Tai kas buvo aprašyta ir pakomentuota...tikrai verčia sunerimt. Dėl to, kad kažkam nuo to smagu taip pat...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hi :): 02 balandžio 2010 - 10:00