Įkraunama...
Įkraunama...

Ateina lankyt gimusio vaiko ir atsineša alkoholį

Man alchogolis ir kudykio gimimas visiskai nesuderinami dalykai.Daug kas sveikino ,bet apsilanke atnesdavo pamperseliu,zaisliuku,rubeliu,geliu,o alchogolio nebuvo,net niekam i galva nesove tokia mintis 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rainstone: 29 liepos 2009 - 08:23
Aš esu irgi griežtai prieš alkoholi gun_bandana.gif Naujagimis ir alkoholis nesuderinami dalykai schmoll.gif nei šampanas, nei vynas schmoll.gif
nebent arbata arba kava thumbup.gif

Šiaip pati per šventes neatsisakau išgerti, bet su naujagimiu tai nesusieja schmoll.gif
Atsakyti
Apklausa ir kaip jum atrodo ar cia normalu, nes tokia tradicija ir visi geria ar pasiteisinimas kad visi geria , nes pats nori lisnos progos nugerimui?
Cia apie tai kai moteryte pagimdo, o tevelis elegantiskai arba neelegantiskai namuose padaro "palaistima". Alkoholiu aisku.

Atsakyti
as tai manau,kad normalus tevelis gimus atzalai ne namuos laisto,o su mazyliu ir zmona,ligoninej dziaugiasi seimos padidejimu,jei turi proga,jei neturi isvalo,sutvarko namus ir paruosia juos naujo seimos nario sutikimui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mmergyte @ 2009 08 09, 12:10)
as tai manau,kad normalus tevelis gimus atzalai ne namuos laisto,o su mazyliu ir zmona,ligoninej dziaugiasi seimos padidejimu,jei turi proga,jei neturi isvalo,sutvarko namus ir paruosia juos naujo seimos nario sutikimui 4u.gif

drinks_cheers.gif

Apskritai, toks aplaistymas man tik nesubrendima rodo. O tarsi jau reiketu buti subrendusiam, kai vaikas gimsta...
Atsakyti
QUOTE(mmergyte @ 2009 08 09, 10:10)

Visiškai sutinku drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Ruby Tuesday @ 2009 08 09, 10:46)
drinks_cheers.gif

Apskritai, toks aplaistymas man tik nesubrendima rodo. O tarsi jau reiketu buti subrendusiam, kai vaikas gimsta...

drinks_cheers.gif Sutinku drinks_cheers.gif
Nors, visokie naujų mašinų laistymai, man irgi nerimtai atrodo. By tik proga pagert doh.gif
Atsakyti
Jei su žmona kartu... Jei kad atžala geriau augtų... gal ir norma būtų bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ožiaragė @ 2009 08 09, 16:09)
Jei su žmona kartu... Jei kad atžala geriau augtų... gal ir norma būtų  bigsmile.gif

Nuo to geriau auga? cool.gif

Žmona paprastai tuo metu gimdymo namuos būna, sunku tam reikalui ištrūkt cool.gif

Mes apsisukom be "laistymų". Poreikio nebuvo...

Atsakyti
smile.gif+2009 08 09, 16:15-->
QUOTE(hi smile.gif @ 2009 08 09, 16:15)
Nuo to geriau auga?  cool.gif

Žmona paprastai tuo metu gimdymo namuos būna, sunku tam reikalui ištrūkt  cool.gif

Mes apsisukom be "laistymų". Poreikio nebuvo...

Atkreipk dėmesį į smulkmeną - žodelį "jei"...
Atsakyti
QUOTE(Ožiaragė @ 2009 08 09, 16:17)
Atkreipk dėmesį į smulkmeną - žodelį "jei"...

aha, atkreipiau - "jei" labai patogus žodelis kai kažko nepasakai tiesiai šviesiai bigsmile.gif O jūs atkreipkite dėmesį, kad mano sakinio gale buvo klaustukas, reiškia ten ne teiginys, o klausimas rolleyes.gif
Atsakyti
Draugės vyras taip sūnelio gimimą aplaistė, kad draugė apsiverkusi man skambino, prašė iš gimdymo namų paimti (tėtis "laistydamas"... pamiršo) doh.gif
Atsakyti