Aš esu irgi griežtai prieš alkoholi
Naujagimis ir alkoholis nesuderinami dalykai
nei šampanas, nei vynas
nebent arbata arba kava
Šiaip pati per šventes neatsisakau išgerti, bet su naujagimiu tai nesusieja

nebent arbata arba kava

Šiaip pati per šventes neatsisakau išgerti, bet su naujagimiu tai nesusieja

Apklausa ir kaip jum atrodo ar cia normalu, nes tokia tradicija ir visi geria ar pasiteisinimas kad visi geria , nes pats nori lisnos progos nugerimui?
Cia apie tai kai moteryte pagimdo, o tevelis elegantiskai arba neelegantiskai namuose padaro "palaistima". Alkoholiu aisku.
Cia apie tai kai moteryte pagimdo, o tevelis elegantiskai arba neelegantiskai namuose padaro "palaistima". Alkoholiu aisku.
as tai manau,kad normalus tevelis gimus atzalai ne namuos laisto,o su mazyliu ir zmona,ligoninej dziaugiasi seimos padidejimu,jei turi proga,jei neturi isvalo,sutvarko namus ir paruosia juos naujo seimos nario sutikimui

QUOTE(mmergyte @ 2009 08 09, 12:10)
as tai manau,kad normalus tevelis gimus atzalai ne namuos laisto,o su mazyliu ir zmona,ligoninej dziaugiasi seimos padidejimu,jei turi proga,jei neturi isvalo,sutvarko namus ir paruosia juos naujo seimos nario sutikimui 

Apskritai, toks aplaistymas man tik nesubrendima rodo. O tarsi jau reiketu buti subrendusiam, kai vaikas gimsta...
QUOTE(mmergyte @ 2009 08 09, 10:10)

Visiškai sutinku

QUOTE(Ruby Tuesday @ 2009 08 09, 10:46)

Apskritai, toks aplaistymas man tik nesubrendima rodo. O tarsi jau reiketu buti subrendusiam, kai vaikas gimsta...

Nors, visokie naujų mašinų laistymai, man irgi nerimtai atrodo. By tik proga pagert

QUOTE(Ožiaragė @ 2009 08 09, 16:09)
Nuo to geriau auga?

Žmona paprastai tuo metu gimdymo namuos būna, sunku tam reikalui ištrūkt

Mes apsisukom be "laistymų". Poreikio nebuvo...

QUOTE(hi
@ 2009 08 09, 16:15)

Nuo to geriau auga?

Atkreipk dėmesį į smulkmeną - žodelį "jei"...
QUOTE(Ožiaragė @ 2009 08 09, 16:17)
Atkreipk dėmesį į smulkmeną - žodelį "jei"...
aha, atkreipiau - "jei" labai patogus žodelis kai kažko nepasakai tiesiai šviesiai