Pagal mane, tai naujai iskeptas tevelis tiesiog privalo nusigerti iki malku su savo draugeliais. nes tokia proga nebegreitai pasitaikys.. O kol zmona ligoninej, ilsisi po gimdymo, apsipranta su naujom pareigom - manyciau, nera cia nieko baisaus...
Bet, aisku, cia nuo zmoniu gyvenimo budo priklauso. jeigu gimdytu mano vyras, ar tikrai su draugem nuvaryciau baran sampo gerti ir aptarineti i ka pavirs dabar mano gyvenimas...
QUOTE(sena niekšė @ 2009 08 12, 21:23)
Tais laikais vyru neileisdavo i palata su zmona ir naujagimiu pasimatyti, tai turedavo 3 dienas aplaistymui. Siais laikais vyras buna su zmona nuo pirmuju naujagimio gyvenimo akimirku, tai palikti zmona ir eiti kur nors prisigerti man atrodo neatsakinga. Jau nekalbant apie aplaistymus palatose...

QUOTE(Maidenana @ 2009 08 13, 10:18)
Pagal mane, tai naujai iskeptas tevelis tiesiog privalo nusigerti iki malku su savo draugeliais. nes tokia proga nebegreitai pasitaikys.. O kol zmona ligoninej, ilsisi po gimdymo, apsipranta su naujom pareigom - manyciau, nera cia nieko baisaus...
Bet, aisku, cia nuo zmoniu gyvenimo budo priklauso. jeigu gimdytu mano vyras, ar tikrai su draugem nuvaryciau baran sampo gerti ir aptarineti i ka pavirs dabar mano gyvenimas...
Yra ir dar begales priezasciu, kodel ruses yra idealios zmonos

QUOTE(mmergyte @ 2009 08 09, 10:10)
as tai manau,kad normalus tevelis gimus atzalai ne namuos laisto,o su mazyliu ir zmona,ligoninej dziaugiasi seimos padidejimu,jei turi proga,jei neturi isvalo,sutvarko namus ir paruosia juos naujo seimos nario sutikimui 

Pritariu...
Man yra kraupus dalykas, kūdikėlio "laistymas"

Ačiū Dievui, kad mano vyrui taip pat...

QUOTE(*Liepa18* @ 2009 08 13, 11:52)
Pritariu...

O Naujuju metu sventimas, Kaledos, gimtadieniai jums irgi kraupu?
man asmeniskai nusigerti del kaledu kraupu, nes tai seimos svente, ot smagumas vaikams ziuret i girtus tevus.
QUOTE(Reika @ 2009 08 13, 12:50)
man asmeniskai nusigerti del kaledu kraupu, nes tai seimos svente, ot smagumas vaikams ziuret i girtus tevus.
Teisingai, nemokat svesti, tai ner ko ir svesti, vaikams nepatinka valyt tevu vemalus.
QUOTE(zhilius @ 2009 08 13, 12:45)
O Naujuju metu sventimas, Kaledos, gimtadieniai jums irgi kraupu?
kraupu, kai jei jau be alkoholio, tai svest nebegalim
Nesuprantammi man tie laistymai, o ypač kūdikio
. Ačiū Dievui, už mano vyrą, kad gimus dukrytei, jam labiau rūpėjome mes nei kažkokie laistymai.

QUOTE(zhilius @ 2009 08 13, 12:57)
Teisingai, nemokat svesti, tai ner ko ir svesti, vaikams nepatinka valyt tevu vemalus.
kazkaip man net minties nebuvo paauglystes laikais prisigerti,ko jau ko bet sito bijojau,man nera maloni mintis "vemti,neprisiminti.."
visuose tusuose blaiva, koncertuose irgi, sventese...ir nieko, oj linksmai gyvenau, prisiziuredau nuotykiu,kad net kraupu.
as nemoralizuoju,kas nori tegu geria
QUOTE(Rita25 @ 2009 08 13, 15:19)
kraupu, kai jei jau be alkoholio, tai svest nebegalim
O kuo prasikalto alkoholis? Galima nesvest jei dukte gimsta, bet jei sunus, reikia zmonai uosvenes globa paskirt ir uliavot maziausiai 3 dienas. Nieko jus bobos nesuprantat.
nes mum tuo metu rupi vaikas ir ar tinkamai paruosti namai...nes ot kaip nesmagu grizus is ligonines rasti jovala namuose
o be alkoholio svedsti imanoma, bet jei jau be jo negali, liudnas reikalas, reiskias zmogus tuscias(mano nuomone)

o be alkoholio svedsti imanoma, bet jei jau be jo negali, liudnas reikalas, reiskias zmogus tuscias(mano nuomone)