Įkraunama...
Įkraunama...

Ateina lankyt gimusio vaiko ir atsineša alkoholį

ziauria kai zmones laisto vaiku gimima ir teisiu gavima doh.gif man nelaistytos teises nemoksiskumo vairuot zenklas(tipo isgeri,vaziuoji,jei nepagauna esi divyris,jei pagauna..istorija nutyli lotuliukas.gif )
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2009 08 09, 15:41)
By tik proga pagert  doh.gif

Teisingai drinks_cheers.gif

Musu vaikai nelaistyti... ir masinos nelaistytos... ir diplomai taip pat lotuliukas.gif
Atsakyti
Dėl manęs tegul laisto,kievienas savaip durniuoja lotuliukas.gif
Atsakyti
Na, laistymas laistymui nelygus. Jei pakels šampano taurę su naujai iškeptais seneliais ar artimiausiais draugais - nematau nieko blogo.
Atsakyti
mes su vyru apstinentai,o leliuko sutikimas buvo su skaniu tortu ir arbata 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Brasa @ 2009 08 10, 17:32)
Na, laistymas laistymui nelygus. Jei pakels šampano taurę su naujai iškeptais seneliais ar artimiausiais draugais - nematau nieko blogo.

As sampano taures nepavadinciau laistymu. O jei galima pavadinti - tada pritariu, kad nera cia nieko blogo smile.gif
Atsakyti
Nesamone, tuo laiku reikia zmona ir leliuku rupintis, o ne uzsiimti kazkokiais "laistymais: g.gif
Atsakyti
Net mano buves vyras, su kuriuo issiskyrau butent del jo pernelyg didelio potraukio alkoholiui, gimus vaikui jo "nelaiste". Nors uz tiek ji galiu gerbti.
Atsakyti
žinau kad mano tėvas mane laistė su seneliu biggrin.gif tais laikais buvo taip įprasta.
o vyras mūsų vaikų nelaistė. šiaip "pasilaistymui" progų kitų randa.
Atsakyti
Kaip tai nelaistyti leles kojos? Reikejo ideti tema i Tecio puslapi
Atsakyti
QUOTE(***JANINA*** @ 2009 08 10, 20:01)
mes su vyru apstinentai,o leliuko sutikimas buvo su skaniu tortu ir arbata 4u.gif

Saunu,kai abu negeria ! user posted image
Atsakyti
pas mus irgi "nelaiste"
bet vat pasitaiko tokiu,kurie po gimdimo su zmona isgeria palatoj,kol vaikas miega, o seseles nemato...brrrr...
Atsakyti