| QUOTE (lengvute @ 2004 06 11, 11:05) |
| vakar mirė mano senelis, tai man sakė, kad yra lygybės dėsnis, jei miršta giminėj vyras-turėtų man gimt berniukas |
Negi tikrai?
Už savaites, 06 22, esiu echo darytis. Laukiam nesulaukiam su vyru, ka gydytoja pasakys ir ka galbut pamatysim tarp kojyciu
. Beprotiškai smalsu
Labai norėčiau sužinoti, ar visada gydytojos tiksliai nustato vaiko lytį tirdamos echoskopu?
Su pirmu vaiku jau 16-oj savaitėj teisingai atspėjo, kad bus berniukas.
Antras nėštumas visiškai kitoks nei pirmas(ir jaučiuosi kitaip, ir atrodau kitaip, ir valgyti noriu visai kitokį maistą nei su pirmu nėštumu)... Pirmu echoskopu sakė, kad bus mergaitė, kai darėm antrą- iš pradžių 90% užtikrino, kad bus mergaitė
, bet paskutinę minutę 100% užtikrino, kad berniukas
.
Nebežinau ką ir galvoti... Ar čia tik man taip parodymai keičiasi, ar tai dažnas reiškinys?
Su pirmu vaiku jau 16-oj savaitėj teisingai atspėjo, kad bus berniukas.
Antras nėštumas visiškai kitoks nei pirmas(ir jaučiuosi kitaip, ir atrodau kitaip, ir valgyti noriu visai kitokį maistą nei su pirmu nėštumu)... Pirmu echoskopu sakė, kad bus mergaitė, kai darėm antrą- iš pradžių 90% užtikrino, kad bus mergaitė
Nebežinau ką ir galvoti... Ar čia tik man taip parodymai keičiasi, ar tai dažnas reiškinys?
| QUOTE (Letta @ 2004 06 15, 13:23) |
| Labai norėčiau sužinoti, ar visada gydytojos tiksliai nustato vaiko lytį tirdamos echoskopu? Su pirmu vaiku jau 16-oj savaitėj teisingai atspėjo, kad bus berniukas. Antras nėštumas visiškai kitoks nei pirmas(ir jaučiuosi kitaip, ir atrodau kitaip, ir valgyti noriu visai kitokį maistą nei su pirmu nėštumu)... Pirmu echoskopu sakė, kad bus mergaitė, kai darėm antrą- iš pradžių 90% užtikrino, kad bus mergaitė Nebežinau ką ir galvoti... Ar čia tik man taip parodymai keičiasi, ar tai dažnas reiškinys? |
Echoskopija- šešėlių mokslas. Joje 100% turbūt niekas neduos. Dar ir gydytojas turi būti prityręs, pats aparatas naujas, o ne seniena kokia. Dėl pojūčių nėštumo metu, tai mano mama pagimdė dvi dukras, o su abiem vaikščiojo skirtingai. Su manimi norėjo sūriai, o su sese- saldžiai. Patikėk, tai nieko nereiškia. Džiaukis savi nėštumu, svarbiausia, kad vaikelis gimtų sveikas. O jei labai norėsis dukrytės, laiko dar yra, suspėsite.
Aš iš tikrųjų labai džiaugiuosi tuo ką turiu
. Ir visai nesuku sau galvos dėl to, kas gims.
Tiesiog labai jau keista, kai daugiau nei puse nėštumo kalbiesi su vaiku kaip su mergaite, o pasirodo, kad tą "mergaitė" berniukas
Gerai, kad nepradėjau mergaitiškų rūbų pirkti
Tiesiog labai jau keista, kai daugiau nei puse nėštumo kalbiesi su vaiku kaip su mergaite, o pasirodo, kad tą "mergaitė" berniukas
Gerai, kad nepradėjau mergaitiškų rūbų pirkti
gana daznai lytis tik spejama ir gimus teveliai pasitinka visai ne mergaite, o berniuka
Nors is tikruju tai neturi buti labai svarbu
Juk tai vaikas
Va, mano jaunelis visa nestuma buvo mergaite
Ir gydytojas taip sake kiekvienakart, kai paziuredavo echoskopu...O likus dviems dienoms iki gimdymo mano mergaite pavirto berniuku.
del to skirtingo "neshiojimo"....
Tai dauguma gydytoju sako,kad bus kitos lyties vaikelis,jei skirtingai "neshioji".Va ir vakar gydytoja (vidaus
) net neabejodama mano dukrytei pasake,kad tures broliuka.O juk neturetu metytis tokiais zhodzhiais....galejo pridurti zhodeli GAL...
Tai dauguma gydytoju sako,kad bus kitos lyties vaikelis,jei skirtingai "neshioji".Va ir vakar gydytoja (vidaus
Vakar su vyru ziurejom savo leliuka pas genetikus. As siaip buvau isitikinus kad berniukas, nes pries tai nesiojau mergaite, tai visai kitaisp jauciausi, visai kita maista norejau valgyt... Bet genetike pasake, kad mergaite. Nors nuojauta vis man dar sako, kad berniukas auga. Tai ir nezinau dabar
Sakiau, kai darys tolimesnius echo, tai vis paklausinesiu
nors man tai tas pats, kas bus tas gerai. As ir to ir to noreciau
| QUOTE (Nendria @ 2004 06 15, 19:11) |
| del to skirtingo "neshiojimo".... Tai dauguma gydytoju sako,kad bus kitos lyties vaikelis,jei skirtingai "neshioji".Va ir vakar gydytoja (vidaus |
nu rimtai... keista kazkokia gydytoja... gal pas kokia cigone kortas "ant tavo vardo" issimete?
| QUOTE (Letta @ 2004 06 15, 12:23) |
| Labai norėčiau sužinoti, ar visada gydytojos tiksliai nustato vaiko lytį tirdamos echoskopu? Su pirmu vaiku jau 16-oj savaitėj teisingai atspėjo, kad bus berniukas. Antras nėštumas visiškai kitoks nei pirmas(ir jaučiuosi kitaip, ir atrodau kitaip, ir valgyti noriu visai kitokį maistą nei su pirmu nėštumu)... Pirmu echoskopu sakė, kad bus mergaitė, kai darėm antrą- iš pradžių 90% užtikrino, kad bus mergaitė Nebežinau ką ir galvoti... Ar čia tik man taip parodymai keičiasi, ar tai dažnas reiškinys? |
Man siandien irgi toks klausimas iskilo, nes Genetikos centre nustate, kad berniukas ir net i kortele irase
| QUOTE (Nenuorama @ 2004 06 17, 11:10) |
| Vakar su vyru ziurejom savo leliuka pas genetikus. As siaip buvau isitikinus kad berniukas, nes pries tai nesiojau mergaite, tai visai kitaisp jauciausi, visai kita maista norejau valgyt... Bet genetike pasake, kad mergaite. Nors nuojauta vis man dar sako, kad berniukas auga. Tai ir nezinau dabar |
kai pirmas vaikutis-tai is tikruju visiskai tas pats ar mergaite, ar berniukas. Bet kai antro laukiesi- jau pradedi galvoti gal gerai butu ir priesinga lytis. Mane visi "uzjaucia", kad nebus dukra, o as tikrai laiminga kad turesiu 2 sūnus. Kaip sakoma-busiu pagerbta tarp 3 vyru