Įkraunama...
Įkraunama...

Berniukas ar mergaitė?

QUOTE (lengvute @ 2004 06 11, 11:05)
vakar mirė mano senelis, tai man sakė, kad yra lygybės dėsnis, jei miršta giminėj vyras-turėtų man gimt berniukas  rolleyes.gif

Negi tikrai? blink.gif blink.gif blink.gif Trys dienos iki gimstant sunui, mire vyro senelis g.gif
Atsakyti
Už savaites, 06 22, esiu echo darytis. Laukiam nesulaukiam su vyru, ka gydytoja pasakys ir ka galbut pamatysim tarp kojyciu rolleyes.gif . Beprotiškai smalsu laugh.gif
Atsakyti
Labai norėčiau sužinoti, ar visada gydytojos tiksliai nustato vaiko lytį tirdamos echoskopu? g.gif
Su pirmu vaiku jau 16-oj savaitėj teisingai atspėjo, kad bus berniukas.
Antras nėštumas visiškai kitoks nei pirmas(ir jaučiuosi kitaip, ir atrodau kitaip, ir valgyti noriu visai kitokį maistą nei su pirmu nėštumu)... Pirmu echoskopu sakė, kad bus mergaitė, kai darėm antrą- iš pradžių 90% užtikrino, kad bus mergaitėsmile.gif , bet paskutinę minutę 100% užtikrino, kad berniukas wink.gif .
Nebežinau ką ir galvoti... Ar čia tik man taip parodymai keičiasi, ar tai dažnas reiškinys?
Atsakyti
QUOTE (Letta @ 2004 06 15, 13:23)
Labai norėčiau sužinoti, ar visada gydytojos tiksliai nustato vaiko lytį tirdamos echoskopu? g.gif
Antras nėštumas visiškai kitoks nei pirmas(ir jaučiuosi kitaip, ir atrodau kitaip, ir valgyti noriu visai kitokį maistą nei su pirmu nėštumu)... Pirmu echoskopu sakė, kad bus mergaitė, kai darėm antrą- iš pradžių 90% užtikrino, kad bus mergaitėsmile.gif , bet paskutinę minutę 100% užtikrino, kad berniukas wink.gif .
Nebežinau ką ir galvoti... Ar čia tik man taip parodymai keičiasi, ar tai dažnas reiškinys?

Echoskopija- šešėlių mokslas. Joje 100% turbūt niekas neduos. Dar ir gydytojas turi būti prityręs, pats aparatas naujas, o ne seniena kokia. Dėl pojūčių nėštumo metu, tai mano mama pagimdė dvi dukras, o su abiem vaikščiojo skirtingai. Su manimi norėjo sūriai, o su sese- saldžiai. Patikėk, tai nieko nereiškia. Džiaukis savi nėštumu, svarbiausia, kad vaikelis gimtų sveikas. O jei labai norėsis dukrytės, laiko dar yra, suspėsite.
Atsakyti
Aš iš tikrųjų labai džiaugiuosi tuo ką turiu smile.gif . Ir visai nesuku sau galvos dėl to, kas gims.
Tiesiog labai jau keista, kai daugiau nei puse nėštumo kalbiesi su vaiku kaip su mergaite, o pasirodo, kad tą "mergaitė" berniukas biggrin.gif
Gerai, kad nepradėjau mergaitiškų rūbų pirkti clap_1.gif
Atsakyti
gana daznai lytis tik spejama ir gimus teveliai pasitinka visai ne mergaite, o berniuka smile.gif Nors is tikruju tai neturi buti labai svarbu smile.gif Juk tai vaikas smile.gif thumbup.gif heart.gif
Atsakyti
Va, mano jaunelis visa nestuma buvo mergaite biggrin.gif laugh.gif Ir gydytojas taip sake kiekvienakart, kai paziuredavo echoskopu...O likus dviems dienoms iki gimdymo mano mergaite pavirto berniuku. biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
del to skirtingo "neshiojimo"....
Tai dauguma gydytoju sako,kad bus kitos lyties vaikelis,jei skirtingai "neshioji".Va ir vakar gydytoja (vidaus laugh.gif ) net neabejodama mano dukrytei pasake,kad tures broliuka.O juk neturetu metytis tokiais zhodzhiais....galejo pridurti zhodeli GAL... g.gif
Atsakyti
Vakar su vyru ziurejom savo leliuka pas genetikus. As siaip buvau isitikinus kad berniukas, nes pries tai nesiojau mergaite, tai visai kitaisp jauciausi, visai kita maista norejau valgyt... Bet genetike pasake, kad mergaite. Nors nuojauta vis man dar sako, kad berniukas auga. Tai ir nezinau dabar g.gif g.gif Sakiau, kai darys tolimesnius echo, tai vis paklausinesiu biggrin.gif nors man tai tas pats, kas bus tas gerai. As ir to ir to noreciau biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE (Nendria @ 2004 06 15, 19:11)
del to skirtingo "neshiojimo"....
Tai dauguma gydytoju sako,kad bus kitos lyties vaikelis,jei skirtingai "neshioji".Va ir vakar gydytoja (vidaus laugh.gif ) net neabejodama mano dukrytei pasake,kad tures broliuka.O juk neturetu metytis tokiais zhodzhiais....galejo pridurti zhodeli GAL... g.gif

nu rimtai... keista kazkokia gydytoja... gal pas kokia cigone kortas "ant tavo vardo" issimete? blink.gif laugh.gif
Atsakyti
QUOTE (Letta @ 2004 06 15, 12:23)

Man siandien irgi toks klausimas iskilo, nes Genetikos centre nustate, kad berniukas ir net i kortele irase smile.gif) Man dabar tik 14 savaiciu. O ar neapsiriko?As galvojau, kad dukra bus, nes ir nesioju visai kitaip nei sūnų. Esu girdejus visokiu istoriju, kai gyd. apsirikdavo.
Atsakyti
QUOTE (Nenuorama @ 2004 06 17, 11:10)
Vakar su vyru ziurejom savo leliuka pas genetikus. As siaip buvau isitikinus kad berniukas, nes pries tai nesiojau mergaite, tai visai kitaisp jauciausi, visai kita maista norejau valgyt... Bet genetike pasake, kad mergaite. Nors nuojauta vis man dar sako, kad berniukas auga. Tai ir nezinau dabar g.gif g.gif Sakiau, kai darys tolimesnius echo, tai vis paklausinesiu biggrin.gif nors man tai tas pats, kas bus tas gerai. As ir to ir to noreciau biggrin.gif biggrin.gif

kai pirmas vaikutis-tai is tikruju visiskai tas pats ar mergaite, ar berniukas. Bet kai antro laukiesi- jau pradedi galvoti gal gerai butu ir priesinga lytis. Mane visi "uzjaucia", kad nebus dukra, o as tikrai laiminga kad turesiu 2 sūnus. Kaip sakoma-busiu pagerbta tarp 3 vyru thumbup.gif
Atsakyti