Įkraunama...
Įkraunama...

Berniukas ar mergaitė?

QUOTE(rug @ 2007 02 22, 20:09)
aš tai nuolat sapnuoju mergytę. bet ir iki neštumo sapnuodavau ir sapnuodavau ją. čia jau tas noras turėt dukrelę į kraują įaugo. labai bijau pati savo reakcijos, jie gims berniukas. negražu, bet kai tiek metų svajoji, tai gali ir nevalingai išsprūsti nusivylimas. aišku, kad mylėsiu ne mažiau ir bus mylimiausias kleckas, bet vistiek taip noriu. man ružavos suknelės atsimerkus sapnuojasi. nu ką čia ax.gif

Nu taip,reakcija gali būti doh.gif Aš labai mergytės norėjau ir tikėjau,kad ją ir nešioju pilvelyje.Tai kai per echo daktarė pasakė 100 proc. berniukas man toks šokas buvo doh.gif Nesitikėjau aš,kad taip sureguosiu schmoll.gif Po to dar 3 sav depresija.Gulėjau lovoj,nevalgiau ir verkiau.Gėda prisiminti blush2.gif Labai myliu savo kleckiuką,bet dar ir dabar vyrui priekaištauju,kad su savo Y sugriovė mano svajonę.
Atsakyti
QUOTE(rug @ 2007 02 22, 20:09)
aš tai nuolat sapnuoju mergytę. bet ir iki neštumo sapnuodavau ir sapnuodavau ją. čia jau tas noras turėt dukrelę į kraują įaugo. labai bijau pati savo reakcijos, jie gims berniukas. negražu, bet kai tiek metų svajoji, tai gali ir nevalingai išsprūsti nusivylimas. aišku, kad mylėsiu ne mažiau ir bus mylimiausias kleckas, bet vistiek taip noriu. man ružavos suknelės atsimerkus sapnuojasi. nu ką čia ax.gif

QUOTE(sveta03 @ 2007 02 23, 10:19)
Nu taip,reakcija gali būti doh.gif Aš labai mergytės norėjau ir tikėjau,kad ją ir nešioju pilvelyje.Tai kai per echo daktarė pasakė 100 proc. berniukas man toks šokas buvo doh.gif Nesitikėjau aš,kad taip sureguosiu schmoll.gif Po to dar 3 sav depresija.Gulėjau lovoj,nevalgiau ir verkiau.Gėda prisiminti blush2.gif Labai myliu savo kleckiuką,bet dar ir dabar vyrui priekaištauju,kad su savo Y sugriovė mano svajonę.

Aš auginu tris berniukus ir taip pat sapnuoju flirt.gif net vardu pašaukiu po dviejų sūnų labai tikėjausi kad nešioju meregaitę ypač kai beveik iki pat nėštumo pabaigos sakė kad nesimato lyties tai mane gydytoja nuramino jei nesimato tai dažniausiai būna flirt.gif susigundžiusi nusipirkau keletą ružavų drabužėlių blush2.gif ir kai 30-ą nėštumo savaitę pasakė kad bus bernas aš sustingau na tiesiog ištiko šokas doh.gif pagalvojau geriau jau nebūtų pasakę iki pat gimdymo,porą savaičių jaučiaus klaikiai tikrai ir man gėda pripažinti kad tokį tą momentą buvau kvaila blush2.gif bet paskui atsipeikėjau ir pasakiau sau na kokia gi aš kvaila svarbiausiai kad būtų sveikas ax.gif ir kai gimė tai jau taip mylime savo kleckiuką net neįsivaizduojam ką būtume darę be savo 3-o sūnelio wub.gif tik va vyrui vis juokaudama pasakau kad jei sugalvosi iš sapnų pakviesti mergaitę tai būtinai atsirink savo x ir y lotuliukas.gif
Atsakyti
Aš pati negalėjau išlysti iš depresijos.Padėjo vyras,nes gerai pakratė ir apibarė.Jis jau apie trečią galvoja,o aš to paniškai bijau.Dabar taip savo diedu nepasitikiu doh.gif dėl to berniuko.Beje mes jų irgi dabar turėsim 3.Vienas mano,kitas vyro,trečias bendras.
Lina444 kaip apskaičiavot,kad antras ir trečias gimė tą pačią dieną? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sveta03: 23 vasario 2007 - 10:04
QUOTE(sveta03 @ 2007 02 23, 09:19)

Mano situacija absoliučiai tokia pati, tik sugebėjau atsigauti greičiau- per 5 dienas.
Atsakyti
QUOTE(nireglina @ 2007 02 23, 12:30)
Mano situacija absoliučiai tokia pati, tik sugebėjau atsigauti greičiau- per 5 dienas.

Pasirodo ne aš viena užsiparinu dėl to,kad dukros neturiu schmoll.gif
Yra daugiau likimo draugių.O aš jau jaučiausi kažkokia nepilnaverte,kad mergos nesugebu pagimdyti blush2.gif Nes visos draugės turi poreles,aš čia viena tokia ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sveta03 @ 2007 02 23, 10:57)
Aš pati negalėjau išlysti iš depresijos.Padėjo vyras,nes gerai pakratė ir apibarė.Jis jau apie trečią galvoja,o aš to paniškai bijau.Dabar taip savo diedu nepasitikiu doh.gif dėl to berniuko.Beje mes jų irgi dabar turėsim 3.Vienas mano,kitas vyro,trečias bendras.
Lina444 kaip apskaičiavot,kad antras ir trečias gimė tą pačią dieną? smile.gif

Na kad tą pačią dieną gims vaikai nesitikėjau wub.gif kaip planavom trečią tik pagalvojau kad reiktų pastoti tą patį mėnesį kaip ir su antruoju kad gimtų tą patį gegužės mėnesį nes pagalvojom kad vaikai galėtų kartu švęsti gimtadienį friends.gif pastoti iškarto pavyko gimdymo terminas suėjo gegužės 23-ą tai vis nuvažiuodavau pasitikirinti ir vis nieko paleisdavo namo sakė kad savaitę tai dar gali būt namie ax.gif vieną dieną prieš gimdymą susapnavau kad pagimdžiau 31-ą dieną ir kad gimė berniukas bigsmile.gif ir kai prabudau iš sapno supratau kažkas su manimi netaip kažko dažnai paskausta unsure.gif nuvykus gydytoja patikrino sako tiesiai keliaujam į gimdyklą nes jau atsidarė kaklelis 5 cm,va tada supratau kad gimdysiu tą pačią dieną kaip ir antrajį savo vaikutį thumbup.gif tai dovanų gavo mano vidurinėlis BROLĮ friends.gif tai gimtadienį šventėm ligoninėj na žinoma su dviem torčiukais birthday.gif birthday.gif tai gydytoja su akušere sakė kad labai jau retas dalykas kad vaikai gimtų tą pačią dieną ir jų praktikoje tai pirmas atvejis blink.gif tai va mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lina444 @ 2007 02 23, 14:04)
tai gydytoja su akušere sakė kad labai jau retas dalykas kad vaikai gimtų tą pačią dieną ir jų praktikoje tai pirmas atvejis  blink.gif tai va  mirksiukas.gif

Tikrai retas 4u.gif Dar nesu tokių atvejų girdėjusi tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sveta03: 23 vasario 2007 - 13:50
QUOTE(rug @ 2007 02 22, 19:09)

tai kaip supratau, tu dar nežinai kas gims, o kodėl? gal leliukas pasisukęs kaip nors, kad nesimato? g.gif
Atsakyti
aha, suglaudė kojas ir nerodo. paskutinįkart darė echo 24 sav, o daugiau ir nežada daryt. tai manau, dar gulsiu į ligoninę(dėl kraujospūdžio) ir padarys darkart. bet vyresni iki pat galo nerodė ką ten turi, tai su mažium buvau giliai įsitikinus, kad ievutė. vaikiui teko iš ligoninės ružavai važiuot namučio blink.gif . dabar dar nieko nepirkau, bet pirksiu neutraliai- geltoną, žalią. kad nesusimaučiau. nebetikiu savo diedulio juvelyriniais sugebėjimais doh.gif
Atsakyti
QUOTE([LTU]Afre @ 2007 02 18, 21:05)
pas mus taip pat,o kai dar susitinki ir visą vakarą gieda,kad tikrai mergytė,tai iš viso imk atsistok ir gražiai išeik doh.gif sakyk nesakęs,kad nesirodo kas pilvelyje gyvena ir kad mūsų laukia staigmena,taip kaip ir visus,o čia kaip kokios raganos karksi kas gims smile.gif bet aš jau apsipratau ir nebeimu į širdį mirksiukas.gif

Tai va, mus ir aplankė staigmenėlė, gimė mažoji ir pirmoji mūsų dukrytė wub.gif

QUOTE(sveta03 @ 2007 02 23, 13:49)
Tikrai retas  4u.gif Dar nesu tokių atvejų girdėjusi tongue.gif

o dar retesnis dalykas ir gineso knygoj yra, kad vasario 29d. tai pačiai poreliai gimė trys vaikai,ir taip gražiai kas 4 metelius smile.gif čia iš vis,reikia pataikyt doh.gif
Atsakyti
Sveikos gyvos, nėštukės,

mes su vyru praeita savaite (mums jau 21 sav. nestuke.gif ) su siuntimu keliavom ultragarsu savo mazojo pilvelio gyventojo apziuret bigsmile.gif - tai mums simtu procentu uztikrino, kad turesim sunu 4u.gif . labai norejau suzinot lyti ir nerimavau, kad vaikiukas nenores pasirodyt, bet viskas praejo gerai. zinoma, smagiausia buvo suzinoti, kad jis sveikas, turi viska, ka reikia tame laike, sveria normaliai ir t.t. thumbup.gif . jau dabar ji labai myliu ir jo laukiu 4u.gif . sekmes ir geru ziniu visoms, kuriu tas tyrimas dar laukia thumbup.gif
Atsakyti
Nestumo pradzioj nuolat sapnavau suneli.Na nezinau,kvaila as,bet sunaus noriu,Ir noriu ir bijau suzinot kas bus.Kai aplinkiniai pasako,kad laukiuosi mergickos,pati nejuntu kaip susinervinu,o jeigu kas pasako,kad sunus bus,tai tiesiog prazistu.Ir drabuzelius perku daugiau berniukiskus,nors bandau islaikyt neutraluma.Zinau puikiai,kad mylesiu kas bebutu,bet ot ta durna galva doh.gif
Atsakyti