QUOTE(rug @ 2007 02 22, 20:09)
aš tai nuolat sapnuoju mergytę. bet ir iki neštumo sapnuodavau ir sapnuodavau ją. čia jau tas noras turėt dukrelę į kraują įaugo. labai bijau pati savo reakcijos, jie gims berniukas. negražu, bet kai tiek metų svajoji, tai gali ir nevalingai išsprūsti nusivylimas. aišku, kad mylėsiu ne mažiau ir bus mylimiausias kleckas, bet vistiek taip noriu. man ružavos suknelės atsimerkus sapnuojasi. nu ką čia
QUOTE(sveta03 @ 2007 02 23, 10:19)
Nu taip,reakcija gali būti

Aš labai mergytės norėjau ir tikėjau,kad ją ir nešioju pilvelyje.Tai kai per echo daktarė pasakė 100 proc. berniukas man toks šokas buvo

Nesitikėjau aš,kad taip sureguosiu

Po to dar 3 sav depresija.Gulėjau lovoj,nevalgiau ir verkiau.Gėda prisiminti

Labai myliu savo kleckiuką,bet dar ir dabar vyrui priekaištauju,kad su savo Y sugriovė mano svajonę.
Aš auginu tris berniukus ir taip pat sapnuoju

net vardu pašaukiu po dviejų sūnų labai tikėjausi kad nešioju meregaitę ypač kai beveik iki pat nėštumo pabaigos sakė kad nesimato lyties tai mane gydytoja nuramino jei nesimato tai dažniausiai būna

susigundžiusi nusipirkau keletą ružavų drabužėlių

ir kai 30-ą nėštumo savaitę pasakė kad bus bernas aš sustingau na tiesiog ištiko šokas

pagalvojau geriau jau nebūtų pasakę iki pat gimdymo,porą savaičių jaučiaus klaikiai tikrai ir man gėda pripažinti kad tokį tą momentą buvau kvaila

bet paskui atsipeikėjau ir pasakiau sau na kokia gi aš kvaila svarbiausiai kad būtų sveikas

ir kai gimė tai jau taip mylime savo kleckiuką net neįsivaizduojam ką būtume darę be savo 3-o sūnelio

tik va vyrui vis juokaudama pasakau kad jei sugalvosi iš sapnų pakviesti mergaitę tai būtinai atsirink savo x ir y