Įkraunama...
Įkraunama...

Berniukas ar mergaitė?

biggrin.gif biggrin.gif
QUOTE(kacumota @ 2007 03 05, 07:33)
Nestumo pradzioj nuolat sapnavau suneli.Na nezinau,kvaila as,bet sunaus noriu,Ir noriu ir bijau suzinot kas bus.Kai aplinkiniai pasako,kad laukiuosi mergickos,pati nejuntu kaip susinervinu,o jeigu kas pasako,kad sunus bus,tai tiesiog prazistu.Ir drabuzelius perku daugiau berniukiskus,nors bandau islaikyt neutraluma.Zinau puikiai,kad mylesiu kas bebutu,bet ot ta durna galva doh.gif

nepergyvenk, man panašiai buvo, nuo pat pradžios jaučiau bachūriuką, taip ir buvo...o antro kai laukiausi, nėštumas visai kitoks buvo, daug kas sakė, kad mergaitė bus...deja, gydytoja užtikrino 100 proc. kad bachūras, parodė visą turtą jo biggrin.gif mano ir durna galva buvo, šiek tiek nuliūdau, bet dabar neatsidžiaugiu savo mažuoju chuliganu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kacumota @ 2007 03 05, 08:33)
Nestumo pradzioj nuolat sapnavau suneli.Na nezinau,kvaila as,bet sunaus noriu,Ir noriu ir bijau suzinot kas bus.Kai aplinkiniai pasako,kad laukiuosi mergickos,pati nejuntu kaip susinervinu,o jeigu kas pasako,kad sunus bus,tai tiesiog prazistu.Ir drabuzelius perku daugiau berniukiskus,nors bandau islaikyt neutraluma.Zinau puikiai,kad mylesiu kas bebutu,bet ot ta durna galva doh.gif

nu perskaičiau lyg savo mintis... drinks_cheers.gif aš irgi tiek svaigstu dėl berniuko, nors mergaitę tikrai mylėčiau nemažiau, ir visaip kaip popinčiau:) bet užprogramavo visi, kad m,ums reikia berniuko. O kaip tyčia daktarė nepasako kas.
Atsakyti
nu o as zinokis svaigstu kaip noriu mergytes smile.gif bet gydytoja sake turesim suneli smile.gif 2kartus sapnavau, kad suneli turiu ir jo varda ir ugi ir svori koks gime sapnavau smile.gif
o visi prietarai, visis pozymiai 100% mergyte rodo, tai va ne nezinau kaip tiket ar ne tais pozymiais smile.gif bus matyt kas laimes ar mociuciu prietarai ar gydytojos akis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Inga28 @ 2007 03 06, 19:08)
nu o as zinokis svaigstu kaip noriu mergytes smile.gif bet gydytoja sake turesim suneli smile.gif 2kartus sapnavau, kad suneli turiu ir jo varda ir ugi ir svori koks gime sapnavau smile.gif
o visi prietarai, visis pozymiai 100% mergyte rodo, tai va ne nezinau kaip tiket ar ne tais pozymiais smile.gif bus matyt kas laimes ar mociuciu prietarai ar gydytojos akis smile.gif

palauk, gydytoja dar persigalvoti gali bigsmile.gif tau bent jau visi močiučių prietarai vienodai sako. o man tai pagal pilvo formą - mergaitė, pagal odą ir mėgstamą maistą - berniukas. nu ir žinok dabar, kuris prietaras teisingesnis g.gif
Atsakyti
QUOTE(Peledike @ 2007 03 06, 21:32)
palauk, gydytoja dar persigalvoti gali  bigsmile.gif tau bent jau visi močiučių prietarai vienodai sako. o man tai pagal pilvo formą - mergaitė, pagal odą ir mėgstamą maistą - berniukas. nu ir žinok dabar, kuris prietaras teisingesnis  g.gif

Tai va, kad gydytoja sake pimpaliukas nenudzius ir nenukris lotuliukas.gif kai pagalvoji pirmas lelius, tai koks gi skirtumas kas bus, bet taip mergytes noriu... o mane nervina kiti kai sako jauciu, kad tu berniuka turesi... nu tokie ziniuoniai kad sakes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Peledike @ 2007 03 06, 20:32)
palauk, gydytoja dar persigalvoti gali  bigsmile.gif tau bent jau visi močiučių prietarai vienodai sako. o man tai pagal pilvo formą - mergaitė, pagal odą ir mėgstamą maistą - berniukas. nu ir žinok dabar, kuris prietaras teisingesnis  g.gif

papasakokit daugiau kaip čia pagal odą ir mėgstqamą maistą berniukas? graži oda ir norisi mėsos? mirksiukas.gif tai ir man tas pats. o pilvas toks apvalus...
Atsakyti
QUOTE(ingutera @ 2007 03 07, 11:47)
papasakokit daugiau kaip čia pagal odą ir mėgstqamą maistą berniukas? graži oda ir norisi mėsos? mirksiukas.gif tai ir man tas pats.  o pilvas toks apvalus...

na keletas plepalu tai tokiu... sako jei pilvas smailas mergaite, jei labiau apie juosmeni berniukas smile.gif jei veido oda lygi, grazi tai berniukas, jei beria, pleiskanoja mergaite, atseit pupa visa grozi is mamos pasiema... paskui sako saldumynu labiau su berniuku norisi, o su emrgaite rugstumu; mergaites kaireje pilvo puseje pradeda judet, berniukai desineje smile.gif su mergaitemis sako labiau pykina nei su berniukais... nu ir t.t.t.t. smile.gif pasaka be galo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Inga28 @ 2007 03 07, 11:41)
mergaites kaireje pilvo puseje pradeda judet, berniukai desineje smile.gif

Tokį dalyką girdžiu pirmą kartą. Gal ir tiesa g.gif Pirmas yra bernas ir antras bus bernas. Abu pradėjo judėti dešinėje pusėje.
Atsakyti
QUOTE(Inga28 @ 2007 03 07, 12:41)
na keletas plepalu tai tokiu... sako jei pilvas smailas mergaite, jei labiau apie juosmeni berniukas smile.gif jei veido oda lygi, grazi tai berniukas, jei beria, pleiskanoja mergaite, atseit pupa visa grozi is mamos pasiema... paskui sako saldumynu labiau su berniuku norisi, o su emrgaite rugstumu; mergaites kaireje pilvo puseje pradeda judet, berniukai desineje smile.gif su mergaitemis sako labiau pykina nei su berniukais... nu ir t.t.t.t. smile.gif pasaka be galo smile.gif

tikrai taip sako? blink.gif nes viskas girdejau, tik priesingai: jeigu pilvas smailas tai berniukas, jeigu apvalus, isplaukes - mergaite lotuliukas.gif jeigu ant saldumynu nesa, tai irgi mergaite, o su berniuku rugstumas traukia biggrin.gif
zodziu nesutampa musu prietarai visai lotuliukas.gif lotuliukas.gif
o del pykinimo nezinau, nesidomejau, nes pacios visai nepykino rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Bufeto vedėja @ 2007 03 07, 16:10)
tikrai taip sako?  blink.gif  nes viskas girdejau, tik priesingai: jeigu pilvas smailas tai berniukas, jeigu apvalus, isplaukes - mergaite  lotuliukas.gif  jeigu ant saldumynu nesa, tai irgi mergaite, o su berniuku rugstumas traukia  biggrin.gif
zodziu nesutampa musu prietarai visai  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Ir aš būtent taip girdėjau. Nelabai tikiu visais tais prietarais, bet gal dalis tiesos ir yra g.gif
Atsakyti
dėl pykinimo tai ir aš girdėjau, kad jei labai pykina, tai mergaitė. Ir dėl odos toks yra prietaras. Bet grupiokės mano visai nepykino, visą nėštumą pravaikščiojo skaisčia oda ir opa mergytė tongue.gif
Atsakyti
na o man visi tie testai ir bobuciu prietarai sake , kad tureciau mergyte tureti, o vat vakar suzinojom, kad laukiames berniuko thumbup.gif
Atsakyti